canım bende bir bakayım deindim ne yapıyo bacılarım bende dükkandayım satim gelsinde evime gideyim yoruldum bacım iyi ediyon afiyet olsun
ben varım canılar.hoşgeldiniz.nasılsın guldecim?
sen nasılsın tuanam nasıl gidiyo canım?
tmm canım.yok hallolmadı daha canım malesefsaol canımcım evdeyim işte iş güç uğraşıp gidiyoruz.. çok işim var birazdan çıkıcam bir uğrıyım dedim. sen nasılsın neler yapıyorsun canım internet işini halledebildin mi?
gökçem hoşgeldin nasılsın ccanım
evet canım inşallah olur iyiy ediyon yanlız kalmaktasa bebaberoturursunuz demi canım bazen dükkkanda
sıkıyıo
kızlar haber vermek için geldim çıkıcam hemen nedense hiç iyi hissetmiyorum kendimi elim ayağım buz gibi((( biraz uyumayı denicem akşama gelirim öpüyorum sizi
makbuşum hayırdır canım yaa.ne bu sıkıntı sende..o konuları takıyosan boşa takıyosun be canımm ya.
geçecek bu günlerde.hele bi kendi evladın olsun onunla vakit geçirirken hiçbirşeyi takmayacaksın.
makbuşda hastamı olmuş yaa ay bu kız inş hamiştir haa
ebroşum sen nerdesin datlum halen gelmedinn....
sevalim iştemisin bacımm nasıl gidiyo güzel dileklerin için sagol
derinim büyüdü yumoşlar az ama artık napalım rabbim nasip ederse onlarlada olur inşş
eltimmmmm kızz sagol canım oldu yumoşlar bakalım yarında gitcem büyümüşlermi die bakalım inş büyümüşlerdir.. sen nasılsın konuşamaz olduk senlede kib
makbusum biraz rahatla biseyi kafana takma bacim senin hallerin ayni benim gibi c vitamini al vitaminsizliktende üsüye bilirsin bacim inss hayirli haberlerini alacaz ben cok süphelendim senden bacim kib dikkat et kendine ok CADIARZU
canlarımm hepiniz beni düşünmüşsünüz çok sağolun sizin gibi düşünceli vefakar arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım..üşümem hala devam ediyor içten değil ama dıştan buz gibiyim..arada adet olucakmışım gibi ağrım oluyor..şimdi bi tabak çorba içtim daha iyiyim sizler nasılsınızevet baende makberim şüphelendim senden vallahi nişalalh düşündüğüm şeydir
bacım kendine dikkat et c vitamini al bolbol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?