• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm güzellerr ben geldim naber
yellovcum güle güle kullansın minik bebişin inşşş canım:)
oyy sevalimde üzülmüş kız sanada aldm ben gönderdim tulum canım bebegin kullansın:)

çok kasvetli bi hava var ni o kadarda sıkıcı bunaldım valla bende
acaba exiim ne yaptı çok merak ediyorum

ben az önce pr_seed kullanıp bebeği oln biriyle konuştum okadar olumlu seyler anlattıki almaya karar verdim sen duydunmu daha önce...

ben az önce pr_seed kullanıp bebeği oln biriyle konuştum okadar olumlu seyler anlattıki almaya karar verdim sen duydunmu daha önce...

nuruncum aramızda ceylan die bi arkadaş kullanmıştı presedi ama olmamıştı herkeste farklı etkisi olabilr yani kişideki sorunlara baglı aslında eger hareket azsa sizde ileri gitmesine yardımcı olur inş sanada faydası olur caım

hoşbulduk makbuşum nasılsın canım
iyiyim canım sağol annemdeyim oturuyorum işte geç cevap yazıyorum kusura bakmayın nette problem var
selam herkese makber nasılsın opuyorumnanaktan

kızlar aranızda duyup kullanan varmı acaba??????
hoşgeldin canımm sağol iyiyim sende iyisindir inşallah
yaa ben 1 defaya mahsus kullandım presed göründüğü gibi bana fayda etmedi ama 1 paket almıştım ve ovulasyon takibi de yapmamıştım..
sende kibeleyle görüştün tahminimce bende ondan duymuştum

aranızda eşinin sperm sayısı düşük olupta tedavi doğal gıda takviyesi yapan varmı?????**

yok menzil gülü ile görüştüm o ilk seferinde hamile kalmış valla ben çooooooook umutlandım

Back
X