Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin
aglamayla ylnzın kanamaları durmuştur inşş yaa
kızlaaaaar kimse yokmu yaaaaa:gitme:
moralim çok çok çok bozukmafoldumben
bugün doktora gittim ve hiç hiç hiç yumurta gelişmemiştisenağlama
ben doktora dedimki geçen ay güzel gelişmişti bu ay neden hiç yumurta olmadı
doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor
yumurtanı delecez ve gelişmesini sağlayacaz dedi ilk defa duydum böyle bişeyi
geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
eşimde hayırlısı olsun üzülme deyince kendimi daha kötü hissettim
çok zavallı hissettim
offfff offfffff
ben umutsuzun da umutsuzu kötünün de kötüsüyüm
bunu hakedecek ne yaptım acaba
neyse başınızı şişirdim kızlar belki fazla uğrayamam buralara merak etmeyin
toparlanmadan gelemem eralde hepiniz kendinize iyi bakın
Allah a emanet olun:gitme:
canımm eklerim yeni tarihini listeye inşallah bu son gelişidir kırmızılarınselam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişimiz
günüm nasılsınnnn
ağlamacım nasılsın cnm rahatsızmışsın biraz galiba inşallah herşey güzel olur
makberim yaz beni bidahaki aya canımm sonunda geldi benimkii
bitanemm çok sevindim bebişinin ve senin iyi olmana umarım aglamanında seninki gibi olur Rabbim aynı korkuları yaşatmasın birdahacanim benim kanamam fazla olmadi sükür..insaallah aglamainikide hemen gecer:Saruboceq::Saruboceq: bugündoktora gittim bebegimi gördüm 6 haftalikmis kücücüktüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan pit pit atiyodu kalbi:)))) rabbim bu ani herkese nasip eder insaallah:Saruboceq::Saruboceq: sen nasilsin canim tedavi nasil gidiyo dualarim sizlerle:Saruboceq::Saruboceq:
esmacım üzülme lütfen yaa bunlar olası şeyler hem doktor sebebinide çözümünüde söylemiş sana inşallah ameliyata gerek kalmadan gelir bebişin sanakızlaaaaar kimse yokmu yaaaaa:gitme:
moralim çok çok çok bozukmafoldumben
bugün doktora gittim ve hiç hiç hiç yumurta gelişmemiştisenağlama
ben doktora dedimki geçen ay güzel gelişmişti bu ay neden hiç yumurta olmadı
doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor
yumurtanı delecez ve gelişmesini sağlayacaz dedi ilk defa duydum böyle bişeyi
geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
eşimde hayırlısı olsun üzülme deyince kendimi daha kötü hissettim
çok zavallı hissettim
offfff offfffff
ben umutsuzun da umutsuzu kötünün de kötüsüyüm
bunu hakedecek ne yaptım acaba
neyse başınızı şişirdim kızlar belki fazla uğrayamam buralara merak etmeyin
toparlanmadan gelemem eralde hepiniz kendinize iyi bakın
Allah a emanet olun:gitme:
ebroşum görüşemedik seninlede sağol canım valla yalnızlık iyi geliyor bazen..AĞLAMACIM moralini bozma canım inşallah bebişin seni bırakmıycak olumlu düşünki olumlu olsun herşey..kendini yorma bolca dinlen ve su iç .hadi öptüm seni allaha emanet ol..
YANLIZIM çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına .ben minicik kalbini seviyim onun maşallah canım allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin...
GÜNÜM hala iyileşememişsin dikkat et kendine bitanem .allah şifa versin canım.öptüm..
CEYLANIM kırmızılar gelmiş yine hayırlısı be canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...
DERİNİMM kuzum çok özledim seni yaa inşallah iyisindir .öptüm senide..
GÖKCEEE delüüüü öptümm seniii..
MAKBUŞUMM canım bacım aranızın düzelmesine sevindim .buarada yine yanlızsınız hadi bakalım :))
SEVALİM senle konuştukdan sonra uğramamışsın sorun yok inşallah canım..
TOPİCİN TATLI ANNE ADAYLARI hepinizi öpüyorum.