"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

insallah yellowcugum ınsallah:Saruboceq:
sevgıcıgım bosver sen elalemı takma bacım onlar konusur öyle boş boş yatak odamızı beklıyolar sankı bızım oranın yorumuna kadr yaparlar ama herseyın allahtan oldugunu bılmezler :mymeka:

ahh caniiimmm sende öylesin bak benim amcamin kizida ayni dertteydi biliyormusun senin yasinda simdide ayni yastadad evlendi hemen hemen yani olmadi cünkü yumurtalari calismiyodu tedavi tedavi aradan tam 10 sene gecti ama olmadi birakmisti tam tedaviyikiiiii hamile kaldi inamamadim valla artik olmasin diyodu yaslandim bekle bekle kardeslerimin bebeklerini büyüttüm diye agliyodu bak simdi tam 6 aylik hamis hemde kizzz caniimm bekle sabret rabbim birgün inss senide güldürsün insss

ablacım inş senin bebişte gelir yakın zamnda hayırlısıyla öptüm hepinizi kaçtım bu sefer kesinn zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ıyıgeceler yellowcugum kendıne ıyı bak cnm takma üzme kendınıdea.s.

nere kisss isin var galiba neyse hadi cik isini yapta gel gelebilirsen bacuuuuu......

richiiimmmm ne dedin sen bakiiimmm duymamis olim valla kizarim bacim yeni arkadasa cagreler ariyoz baci yoksa sana yazmazmiyim beeennnn Şeniz

sevgıcıgım bı sorun yokta öyle yazdım cvp gelmedı ya ondan öyle kaprıs yaptım:kedi:
fsh kac olmalı normalde demıstım cnm benım

rabbim inss verecek birgün sanada canim dr gittinmi peki adet söktürücü falan vermedimi vermistir yani canim yaaa

makbuuuuuusssssssss delüüüüü garuuuuuu yigenin bugün sana el salladi ayooooolllllll niye sormuyon sen bebegimi teyzesiiiii yazsana kisssss

ÇOK ıYıSıNıZ ÇOK TATLISINIZ HEPıNıZ :sinifsinif: ıYıKı VARSINIZ CAN ARKADAŞLARIM HEPıNıZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSıN HAYIRLI GECELER DıLı YORUM HEPıNıZE:enbuyukkk:

cikiyormusun canim biz daha burdayiz yavas yavas damlar hatunlar artik tam eylenceli zamaninda gidecen valla ama isin vardir tabiki git canim gelebilirsende beklerizzz artiiikkk opuyorumnanaktan

mafoldumben exsiiimmm yazmiyon bacim nasilsin yaz kissss merak ettim seniiii

bu arada hocam (((integral))) gelmisin ben yeni fark ettim umarim iyisindir özletme kendini gel arada yorgunlugunu atarsin canim özledim valla konusamadik hic

benımkı testlerde5 - 6 bazen 7 cıkıyo doktor normal dedı acaba yanıldımı

kacıyor herkes yavas yavas
sevgıcıgım umarım düşer cnm ınsallah :Saruboceq:
kızlar yukarda bırı tepınıyo ay delı oldum tavan basıma çökücek sımdı:roflol:

inss dahada düser sevgicim inss devami gelir bebegin gelmek üzere belki sormustun nasil hamis kaldiniz diye baci ben bisey yapmadimki sadece az üzüldüm 10 ay bekledik olmadi ama kndiliginden oldu sonra stressin önemi cok biliyormusunuz birde su önerilerim var sizlere belki okudunuz:

stres yok
sicak suyla dus banyo yapmak yok ilik kullanin
birde belki sacma gelecek size ama asla direk olarak vajina dusundan sakinin
aman bu vajina dusu aman kizlar gercekten cok önemli daha var ama yazamiyorum böyle ortaya bacilaarrrr

richim suan yalnizsin demi canim eniste bey yok galiba biz variz baciimmm dur ben bi kizayim onlara allooooooo ne oluyo ordaaaaaaaa gelirsem yaninizaaa atarim assagiya siziiiiiii :mymeka: klava: klava:
rahatsiz etmeyin arkadasimi beniiimmmm

cikiyormusun canim biz daha burdayiz yavas yavas damlar hatunlar artik tam eylenceli zamaninda gidecen valla ama isin vardir tabiki git canim gelebilirsende beklerizzz artiiikkk opuyorumnanaktan

aslında çıkacaktım ama vaz geçtim eşimde şehir dışında oğluşumla tekim yani yatıp uyumak istemiştim insan her şeyi unutuyo ya uyuyunca:)) bu arada dr sormuşsun bana sordun herhalde tam 10 yıl o dr bu dr gezdim en sonunda hormonlarım fırladı düzenim bozuldu adetten kesildim 25 yaşında kesildim divina kullandım bi kaçyıl doğum kontrol adet düzenleyici bi hap gibi bişey işte yuvarlak haplar vara yarısı kırmızı yarısı beyaz onlar gibi bi hap işte sora vaz geçtim bi kaç yıl yemedim kendimi toparladım unuttum tabiki çevrem izin verse unutmama eltim bana bebiş vereceni söledi boş ver dedi bende hemen ver dedim o gün bu gün bi altı yıl geçti ana okuluna giden bi oluşum var ve dr lar bana menepoza girmişin artık uzaydada çaren yok dediler ve tekrar yıkıldım ama yalanmış işte ben kendimi menepozdan çıkardım neyse kızlar siz kaşındınız sordunuz söledim bu sadece özet biraz uzadı kusura bakmayin:içelim:

hg kisss valla nerdesiniz yaaa ne oluyo bi selam veren birdaha gelmiyo kissss nasilsin bakiiimmm merak ediyoz sonra nerde nasil diyee

sevgıcıgım gıttınmı son sorumuda cvpla aklıma takıldı bacım
evet yalnızım bacım ah ah sağolasın aglamacıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…