• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar kaç yıllık evlisiniz bende küçüktürsünüz çoğunuz ben 32 yaşındayım 16 yaşımda evlendim hiç hamile olmadımsenağlama

yellowcum tamam verirsin parayi ama canim birazda sende kalacak degilmi olmaz yani bu kadarda

bizdede var o problem kaynanama bakarsan üc oglunun bu ev ama sadece biz borcunu ödüyoz onlarda tik yok ama artik yetti tamam babaya yardim ediyoz ama artik olmuyo bizdede masraflar oluyo ben esim derken ayri yeme icme oluyo bagzen birazda esim acik sözlü pat diye koyar lafi ortaya cekene valla ne yapayimkii

canim ne demek tabiki gelebilirsin canooommm

yellowcum ben bilirim o duyguyu benim nisanli eltim var daha gelin olmadi türkiyede suan millet baslamisti valla yagrin eltin gelir o dogurur senin üstüne diye düsün artik ama mevlam nelere kadir bacim sabret demekki daha var günü be tatlim

evet cnm herşeeyin zamanı var Allah ne zamn dilerse o zamn olacak
zaten eskisi gibi istekli değilim artık yaa

bir burası var konuşacak rahatlayacak ayy bu çevremiz yedi bizi bu gün gezmeye gittim arkadaşlarla ulan muhabbet değişti birden meyvasız acın dibine varılmazmış... illa çocuk olacakmış gelde çıldırma ya sanki bu bizim elimizde ........ bazı cahil insanlarımız var işte dengesizlik aman olmasa nolacak sanki dünyanın sonu ben eşim hiç sorun etmedik çok rahatız hatta evlatlık aldım oğlum büyüdü milletin azını gene tutamıyom yaw :umursamaz: neyse çenem düştü......:)))

oh ohhh yellowcum baakkk gördünmü buda bi gelisme takma sakin kafana salla gitsin canooooommmm olacak bak görrr

yellowcum tamam verirsin parayi ama canim birazda sende kalacak degilmi olmaz yani bu kadarda

bizdede var o problem kaynanama bakarsan üc oglunun bu ev ama sadece biz borcunu ödüyoz onlarda tik yok ama artik yetti tamam babaya yardim ediyoz ama artik olmuyo bizdede masraflar oluyo ben esim derken ayri yeme icme oluyo bagzen birazda esim acik sözlü pat diye koyar lafi ortaya cekene valla ne yapayimkii

cnm ben işe gireli daha 3 ay olmadı yeni yeni toparlıyoruz kredi faln çektik diğer borcu kapatmak içn ama kaynım ani evlendi onun masraflarına gitti biz verdik şimdide doktor için koydum kenara ama olmadı işte hadi ben neyse de senin artık bebişinin masrafları olacak
cnm yaa taviz verme fazla bebişi düşünopuyorumnanaktan

fsh yüksekti 60 larda otlar çöplerle düşürü verdim adetide görüverdim biraz baktık kendimize bu ay adet oldum şükür hayırlısı

yellowcugum su kaynanayla kayınpedere ıhtıyacları olmadıkları halde para ıstemelerıne delı oluyorum sankı bız ev gecındırmıyoruz ha allah yardımcın olsun cnm doktora ıhtıyac duymadan gelsın bebişin
sevgı hosgeldın cnmcım aramıza nasıl hamıle kalınır ben daha beceremedıgım ıcın becerenler anlatsın bacım sanakaydirigubbakcemile3

canim benim oda senin bi evladin tabiki hepsi bizim evladimiz gercekten kendini bilen herkes bunu tadar inan bana benimde olmasaydi rabbim vermeseydi bizde bu fikri düsündük bizde evlatlik alacaktik ne kadar yetim öksüz var kiii bunu ben iyi bilirim allahim kimseye yasatmasin.........

canim kim seni üzüyosa uzak dur indan kimsenin seni üzmeye hakki yokki inan duygulandim ne demek o sözz insanlar ne olduk diyolar hep ne olacaklar bilen yokkii

sevgıcgım düşmüş işte ne güzel gelır umarım bebişinde en kısa zamanda cnm
fsh normalde kac olmalı cnm benım bı fıkrın varmı

sorunum yumurtalar büyümi çatlami yok yok tık yok balım

madem büyüksün abla demek lazım :D ablacım hoşgeldin
inşallah seninde en yakın zamnda hayırlısıyla bebişin olur,kür denedin mi hiç peki ibrahim saraçoğlu'nun incir kürünü tavsiye ederim genelde o kürle hamile kalan var

canim benim oda senin bi evladin tabiki hepsi bizim evladimiz gercekten kendini bilen herkes bunu tadar inan bana benimde olmasaydi rabbim vermeseydi bizde bu fikri düsündük bizde evlatlik alacaktik ne kadar yetim öksüz var kiii bunu ben iyi bilirim allahim kimseye yasatmasin.........

canim kim seni üzüyosa uzak dur indan kimsenin seni üzmeye hakki yokki inan duygulandim ne demek o sözz insanlar ne olduk diyolar hep ne olacaklar bilen yokkii

çok tatlısın arkadaşım rabbim gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5

canim yellowcum anliyorum bacim seni hemde cok iyi anliyorum ama ne yapalim allahima bin sükürki ev sahibi olacaz bu yüzden kira öder gibi evimizin parasini veriyoz simdi vereyim canim sonra evimin borcu bitince hepside bitecek ama simdi sabir

yellowcugum su kaynanayla kayınpedere ıhtıyacları olmadıkları halde para ıstemelerıne delı oluyorum sankı bız ev gecındırmıyoruz ha allah yardımcın olsun cnm doktora ıhtıyac duymadan gelsın bebişin
sevgı hosgeldın cnmcım aramıza nasıl hamıle kalınır ben daha beceremedıgım ıcın becerenler anlatsın bacım sanakaydirigubbakcemile3

sağol cnm bnm ya inş,siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum kimseye bişe anlatamıyorum yaa Allah isteyipte olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahhhh

amin amin amin

kımse bana yazmıyo:sinifsinif:
kendı kendımemı konusuyorum yahu:gitme:

madem büyüksün abla demek lazım :D ablacım hoşgeldin
inşallah seninde en yakın zamnda hayırlısıyla bebişin olur,kür denedin mi hiç peki ibrahim saraçoğlu'nun incir kürünü tavsiye ederim genelde o kürle hamile kalan var

canım arkadaşım sorma içim dışım kür oldu-tatlicadiarzu- daha bu gün içdim bi demlik incir suyu yarın ada çayı öbür gün hayıt içecem böleliklen adetim düzene girdi karışık içiyorum hiç kendimi düzene koyamıyorum akşama kadar aklıma geldikçe diklerim su niyetine ama fayda ettide valla bana fayda ettise herkesede eder iki yıldır adet olmamıştım kendime bakım yapınca hemen koyverdi kendini aşaki mahalle:kedi:

canim yellowcum anliyorum bacim seni hemde cok iyi anliyorum ama ne yapalim allahima bin sükürki ev sahibi olacaz bu yüzden kira öder gibi evimizin parasini veriyoz simdi vereyim canim sonra evimin borcu bitince hepside bitecek ama simdi sabir

cnm Allah hepimize kolaylık versin walla
bu arada kızlar ben birazdan çıkıcam kendinize iyi bakın Alla'a emanet olun inş
sizi çok seviyorumm byssszemuszemusopuyorumnanaktan

Back
X