sağol ablacımm sanada iyi geceleropuyorumnanaktan
derinim canım benim inan ben de şoktayım bu ay belki hatırlarsın o kadar umutsuzdum ki belki de bi kaç kere falan oldu onda da ne gününe dikkat ettik ne yumurtlamaya. zaten hep hastaydık grip olduk. hamile kalmak için ne yaptın dersen bu ay gerçekten Allaha çok dua ettim hatta eşime bile dedim bu ay hamile kalırsam mucize olur diye. Allahım inşallah tamamına erdirir ve inşallah hepimize birden nasip ederanaaaaaaaaaaa eylüllllllllllll gel bi öpeyim canommmmm lilililililililililililililkaydirigubbakcemile3Şenizah nasıl sevindim yaa tam bir sürpriz tatlımmmm çok tebrik ederim eylülüm valla çok mutlu oldum..eee öyle bi yazmışsınki kuşum sankim biliyoz hamis oldugunu da keseye bakmadık demişin orada ayıldım kaydirigubbakcemile3anamm dedim bi daha okudum.ben bekliyom ki yumoşlarım çatlamış falan diyesinkaydirigubbakcemile3oh ohhhhhhh çok keyiflendim topicimiz hepimize ugur getirecek kızlarr ALLAHIM nazarlardan korusun bebişini eylülüm Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallahŞeniz:sm_cool::içelim::hooray::teytey: :teytey: :teytey:
ağlama canım çok sevindik şükür Allaha bak bi şey olmaz demiştim Allah istedimi oluyo sen iste yeter ki hayırlısını.kizlaarrr nerdesiniz sizden kapattiktan sonra dr gitmeye karar verdik hastaneye gittim idrar testi yaptilar yine sonra kanimi aldilar ultrasonda baktilar bebegimi gördüm allahiiimmmm mafoldumben bu cok baska bisey yaaa ne kadar mutluyum anlatamam kalp atislarini duydum suan tam yarim santim kizlarr yigeniniz ve tam 7. haftamizin icindeyiiizzz oyy oyyy annesi kurbaannn miniciikkk annecigim benim....
dilerim rabbimden hepinizde bu duyguyu en yakin zamanda tadarsiniz inss allahiiimmm rabbim duysun sesimi kabul etsin dualarimi inss canlariimm hepinizide cok seviyoruummm allahim bin kere ragzi olsun sizin gibi kullarindan inss ve bende bebegimde cok sansli sizin gibi teyzeleri var bi teyzesi cennette digerleri dünyada mafoldumben mafoldumben
ebrarım canım benim amin inşallah sağlıkla devam eder. inşallah Allah hepimize birden nasip ederay negüzel bir haber buuu EYLÜLCÜM gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla ve sıhhatle inşallah .çok mutlu oldum yaa darısı tüm arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah...hihoyyythihoyyytsüprizzzzz
ağlamacım sana bakayım dedim geldim çok şükür görmüşsün bebeğini akıntılarında normalmiş çok sevindim
ağrılarım var demişsin bilmiyordum ben inşallah çok rahatsız etmiyodur seni ve önemli değildir bitanem
eylülcüm sen de hamileymişsin bitanem çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin kızlar tekrardan
cidden bu topic uğurlu gelecek sanırım maaşaallah hamişlerimize nazar değmesin ardı da gelsin hemencecik inşallah
nan delü karularrr ne çene yapmışınız yaa oku oku bitmedi vallaklava:
geçmişi okudum ama başım ağrıyor anladığım kadarıyla yazıyım sizlere
eylülcüm hamileymişş o kadar çok sevindim kiiii ceylanımında dediği gibi uğurlu geldi bu topic bize
ex aşkummm doktora gitmişsin kalbinide duymuşsun yiğenimizin içim rahatladı valla artık bu kadar panik olmak yok sana hatta tamamen yasak bol bol dinlenicen
veee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?