"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende ne olsun esim test yaptirdi onun sonuclarini bekliyoruz gelsin doktora yazim, sonrasinda bakicaz artik
ya aslinda hep aklimdasiniz ne yaptiniz ettiniz diye,
iste fazla takilamaom ,girincedde oraya yaz buraya yaz burayi aksatiyorum

yaa hayırlısı olsun canım inşallah sorun çıkmaz
valla bizler bildiğin gibi işte olduğumuz yerde sayıyoruz
bende nasipse bu ay tedaviye başlıyorum kasımda dış gebeliğimin 1.yılı olucak bi yerden başlıcaz artık..
neyse canım ben kaçıyorum artık iyi geceler sana daha sık uğra olurmu özletme kendini öpüyorum çok

tamam canim ,yinede arada takipp etmeye calisiyrim
insallah bunda tutar
sanada iyigeceler
bende cok cok optummmmmm

derinim canım benim inan ben de şoktayım bu ay belki hatırlarsın o kadar umutsuzdum ki belki de bi kaç kere falan oldu onda da ne gününe dikkat ettik ne yumurtlamaya. zaten hep hastaydık grip olduk. hamile kalmak için ne yaptın dersen bu ay gerçekten Allaha çok dua ettim hatta eşime bile dedim bu ay hamile kalırsam mucize olur diye. Allahım inşallah tamamına erdirir ve inşallah hepimize birden nasip eder

ağlama canım çok sevindik şükür Allaha bak bi şey olmaz demiştim Allah istedimi oluyo sen iste yeter ki hayırlısını.
ebrarım canım benim amin inşallah sağlıkla devam eder. inşallah Allah hepimize birden nasip eder

Ceylancım sağol canım inşallah Allah sana da nasip eder

evet Makberim topic uğurlu geldi gerçekten ben de aynısını söylemiştim topic açıldığında inşallah devamı gelicek ben sizlerden de çok umutluyum canım az kaldı

kızlar ne çok kaynatmışsınız ya bu aralar size yetişemiyorum geceleri otururdum önceden şimdi gelemiyorum ama aklım sizde kalıyokaydirigubbakcemile3 hepinize hayırlı pazarlar

hepinize iyi pazarlar
ağlamacım gözün aydın canım allah sapa salim kucağına almayı nasipetsin canım ben deim sana korkulacak bir şey yok ammaiyiy etin doktora gitmekle en azından rahat edersin şimdi canım

iyiyim sevalim öylesine bakmaya geldim çıkıcam şimdi pazara gidicez kocişle öpüyoeum seni

eylulcum harika haber Allah tamamina erdirsin cok sevindim tatlim ya, her sey harika gecsin Insallah.
aglamacim sen de bidigin kalp atisini gormussun Masallah. harika bir sey di mi:))

gokcecim senin tup bebek tedavin Insallah mujdeli bir haberle sonlanir, bak topigimiz cok bereketli, siradaki sen ol Insallah.
makbercim sen de tedavi olucam demissin, belli mi ne yapacagi doktorun, hayirlisi olsun hadi artik seni de hamis listesine alalim di mi vakti geldi:))

kizlar tek tek okuyamadim tum gecmisi kacirdigim bir gelisme varsa kusura bakmayin.
ebrarcim ozellikle seni ne zamandir gormedim en cok senin hamilelik haberini dort gozle bekliyorum.

sevilim keske ugrasa bir Insallah her sey yolundadir normal dogum zamani gelmedi mi zaten sevilin kizlar?
ben de hala cok hastayim, oksurmekten biktim asiri yorgunum ve basim cok donuyor sanirim bas donmesi proloktin hormonundan gecen ay da cok donmustu cunku ama hemen tedaviye baslasalar iyi olucak bu hormon beni mahvetti kizlar.

neyin var bitanam geçmişo lsun iyleşmedinmi canım diikat et domu gribi yaygınmış
çok dikkat et bitanem
bende dükandayım 12 30 da açtım
biraazcık pazar kaetfi yaptık

selam kızlarr buralardayım günümm..ay iyileşirsin inş bian önce canım yaa..ben iyi sayılırım işte.bugün çok midem bulanıyor adetliyim...doktorumla ara görüşme yaptım hormon tahlillerini öbür aya sarkıttım.dondurma işlemini bu ay büyük ihtimalle yaptırıcam.önce ilaç kullansam olmadı dondururuz dedim bence direk donduralım daha iyi dedi peki o zaman dedim.
sevalim sen nasılsın kuşum?
makbuşum kaçırdım seni pazara gitmişin canom.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…