tatlim ya okumadim ama ben daha ilac kullanmiyorumki! vermedi benim manyak doktor kurtaj sonrasi stresten oldu belki obur ay kendi kendine duser dedi, ne dusmesi bence kesin artti cok feciyim bu hafta arayacagim. sali regle gunum test yaptiririm bu hafta. saclarim bile yoluk yoluk, hamilelikte bozulmaya baslamisti daha da kotulesti zaten ondan huylanip hormon testi yap^tirmistim(
sende var miydi bu sorun? proklaktin yuksekligi yani?
derincim dondur da bitsin tabii bak eylul bende iki yil once yaptirdim demis. zaten hormon testini de tedaviden sonra yaptir baksana stresten cok cikiyor diyorlar daha iyi olur tedavi sonrasi daha rahat olursun.
tatlım bende 30küsür olmustu bıaara 7 aydır yok bısıy heray kontrol ettırıyorum o nasıl doktormus ya kendı kendıne düşermıymıskı benımkıde bana dostıneks verdı 3 ay kullandırttı oda gbe kalamyı zorlastırıyomus kullandım bosbos
yaa rich benimki hem de 89 cikti dusun artik daha ne ciksin di mi!! firildak gb basim donuyor yarin arayacagim doktoru. ohoo uc ay suruyorsa tedavisi yedim poku ben:))
kizlar ben de ogle yemegiyle ilgileneyim aksam olucak biz daha ogle yemegi yiyecegiz. opuyorum hepinizi bundan sonra benim adim firildak gun olsun yaaa basim cok donuyor yaaaaaaaaaaaaaaw!!
günüm canım bacım bir an önce git sen doktora canım afiyet olsun canım kendine dikatet
riçhim iyi sin demi iyi bacım iyi olmana çok sevindim
günüm doktoe sana hiç proklatin için dostinex verdimi
tamam kızlar.riçç kız takılıyom canom kısma bana öptüm kuşum.
günüm sevalim bende kaçıyorum canlar.kardeşimle 1 milyoncuya gidiyozkaydirigubbakcemile3bi karıştıralım alacaklarımız var:))))
hoşçakalın kıslar öptüm see you later
günüm canım bacım bir an önce git sen doktora canım afiyet olsun canım kendine dikatet
riçhim iyi sin demi iyi bacım iyi olmana çok sevindim
günüm doktoe sana hiç proklatin için dostinex verdimi
yok tatlim bir ay sonra yine test hala yuksekse o zaman tedavi demisti bir ay dolmak uzere. ilac isteyecegim ama, cunku faarkindayim daha da kotuye gidiyorum neyse hayirlisi olsun. dermansiz derdimiz olmasin yeterki.
cikmaliyim simdi kizlar optum hepinizi sagolun.