• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hmm öyle tatlim az kaldi valla allahim sabir versin herkese hem titreme var hem bulanti iste offff ölü gibiyim yaa saskinim anlayacan cok saskiinnn sende var ne yok anlatsana canim

hmm tamam canim sendedemmi var pihtilasma benim bi arkadsimda vardi bi bebegini ölü aldilar karnindan digerinide dogurdu cok sükür simdi kucagina aldi....
ama hep igne vurmuslar ona cocuk saglikli olsun diye

evet canım bendede pıhtılaşma var 3 düşüğüm oldu sonuçta buldular sorunu .şimdi hamile kalırsam bende iğneye başlıycam.
arkadaşının bebişini rabbim ona bağışlasın ..

ağlamacım allah kolaylık versin zordur bulantı ama bebişinin sağlıklı olduğunu gösteriyo biraz sabret canım inşallah geçicek...

canım bende ev temizliğine girdim çok şükür bitiyo akşamlarıda yapıyom ufak tefek kaldı işim
bende eskisi gibi iyi değilim fazla iş yapınca hemen başım dönüyo midem bulanıyo o günde nmerdivene çıktım perdeyi takmak için baktım yredeyim başım dolabdu düştüm dengesiz olmuşum

canim gecmis olsun tatlim dikkat et kendine yaaa dr tedavisi varmi sevalim

ebrarcm cok sagol birtanem darisi size demekki pihtilasmayi bilemedikleri icinmi düsük yaptin tatlim allahim esirgesin balim inss bebegin bekletmez seni

selam teyzoşlar nasılsınız bakem

ağlamacımmm hamişmisin annemmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy inanamıommmmmm ne güzel bi haber sabah sabahhhhhh hayırlı olsun bitanem allah tamamına erdirsin sağ salim kucaklamayı nasipetsin allahımmmmmmmmmmmm

saol ağlamacım allah razı olsun inşallah hamiş kalırımda başlarız tedaviye hayırlısıyla..
sevalim dikkat et bacım allah korumuş seni.geçmiş olsun canım...
arkadaşlar ben kaçıyorum işlerimi hallediyim öpüyorum sizi görüşmek üzere...

evet doktor dostinexs verdi gevbe kalana kadar birde folik asit kulnaıyom amam ençok dostinexs yıpratıyo beni

selam fıstıklar ben geldimm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum hepinize daha evdeyim şimdi zilali hazırlıcam kociş buçukta gelip alıcak beni ara ara bakarım çıkana kadar öptüm sizi

oy oyyy yesin teyzesi onuuuu bebegimin abicigii sagol nehrim cok sagol caniiimmm sabredince oluyomus bacim hersey olurmus nasil sevindim seni gördügüme iyisin inss canim nasil bi duygu anne olmak nehirim yaa

güle güle ebroşum kendine iyi bak öpüyom canım alaha emanet ol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hg makbusum inss güzel haberlerle gel bacim merakta birakma inss eger olmassada üzükme dedigin gibi tedaviye baslarsin o zaman hersey yoluna girer bacim allahim gönlüne göre versin inss

ebrarim inss bacim allaghim kismet etsin inss canooommm gidiyon galiba güle güle tatlim özletme fazla tatlim

oy nehirim hoşgeldin nasılsın canım?
yiğenimiz miniş asrın nasıl ?benim yerime kokla minişi :nazar::nazar::nazar:

hoşbuldum ebusum nası olayım alışmaya çalısıom tatlım asrıncık cok ii teyzesi mamasını yedi yatıo karsımda darısı basına inşallah en kısa zamanda tatlımmopuyorumnanaktan

oy oyyy yesin teyzesi onuuuu bebegimin abicigii sagol nehrim cok sagol caniiimmm sabredince oluyomus bacim hersey olurmus nasil sevindim seni gördügüme iyisin inss canim nasil bi duygu anne olmak nehirim yaa

gercekten cok sevindim sabah sabah allahım sağlıkla kucaklamayıda nasipetsin inşallah canımcım opuyorumnanaktan annelik nası bişe klasik olacak ama yaşamak lazım anlamak için sölenenlerin hepsi yavan kalıo çünkü rabbim tüm kadınlara tattırsın bu duyguyu en kısa zamanda inşallahopuyorumnanaktan

amiinnn nehirim amin canim allahim herkese tattirsin inss bacim nasil asrin yigenimiz inss oda iyidir oy oyyy yeyim ben onu yaaaa ne kadarda tatli bal baallll cennettin kücük melegiiii.....

daha cok yeniyiz teyzesi 7 haftalik daha ilk zamanlar kötü geciyo bulanti vs vs bulanti daha cok berbat bi hale getiriyo yani yaaa ayy özlemisim valla seni yaaa

amiinnn nehirim amin canim allahim herkese tattirsin inss bacim nasil asrin yigenimiz inss oda iyidir oy oyyy yeyim ben onu yaaaa ne kadarda tatli bal baallll cennettin kücük melegiiii.....

daha cok yeniyiz teyzesi 7 haftalik daha ilk zamanlar kötü geciyo bulanti vs vs bulanti daha cok berbat bi hale getiriyo yani yaaa ayy özlemisim valla seni yaaa

canım nasıl olsun allaha şükür iyi yyo içio yatıooo dünyadan bi haber kücük melek işte opuyorumnanaktan

başlarda bu sıkıntılar olacak daha cok sey yaşıycaksınız beraber 9 ay artı bir ömür sürecek okadar cok sey yasayacaksınızki zamanın nasıl gectiğini bile anlamayacaksın kraker al yanına canım sabah yataktan kalkmadan bi kactane ye öle kalk bana ii geliodu opuyorumnanaktan

nehiriimmm valla cookkk tatli allahim esirgesin inss bacim :nazar: :nazar: :nazar:
ne güzel bisey yaaa senin sonucta o senin allahiimmm uzun hayirli ömürler ver inss allahiimm

Back
X