• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben kaçtım kızlar öpüyorum sizi annemlerde girerim nete
nehirimm seninlede konuşamadık canım daha sık gel dicem asrıncık izin vermez öpüyorum sizide çok çok

ben kaçtım kızlar öpüyorum sizi annemlerde girerim nete
nehirimm seninlede konuşamadık canım daha sık gel dicem asrıncık izin vermez öpüyorum sizide çok çok

güle güle cnımcım konusuruz sonra nasılsa hepinizi öpüyorum ben biraz uzanayım bye byeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hb ağlamacım geçimşi okudum iyiyim canım genelde halsiz oluyom o üyden pek gelemiyom akşamları girmek istiyom eşim kızıyo oy üzden pek gelemez oldum özlüyom sizleriii şimdi de bi bakıyım dedim sen nasılsınnnn

amanın kim gelmiş mete asrının annesi hoşgeldin canım ben seni tebrik edemedim allahım anneli babalı büyütsün ismiyle yaşasınnn nasılsın oğluşun nasıllll ay şimdi ne güzel kokarr ohhh mis gibibi

amanın kim gelmiş mete asrının annesi hoşgeldin canım ben seni tebrik edemedim allahım anneli babalı büyütsün ismiyle yaşasınnn nasılsın oğluşun nasıllll ay şimdi ne güzel kokarr ohhh mis gibibi

saol canımcım hoşbuldum valla mis kokuo teyzesi cennet gibibak doğsun bebişlerin beni daha ii anlayacaksın sizde iyisiniz inşallah allah ağız tadıyla hamilelik gecirmeni sağlasın inşallah canımopuyorumnanaktan

makbuşum geçmişi okudum ve haberleri aldım ay inşhamişsın canımm test yap lütfennn merak ettimmmm

selam kızlar hepinize
ağlamacım netim giiti
makberim gitinmi canım seni bekliyoz merakta bırakma bizioldumu
semoş hoşgeldin canım nasılsın

ohh ne güzel cennet kokulu sağol canım darısı bizim başımıza inşşşş hadi git yat dinlen sen daha yeni doğdunnn

şekerkız hoşgeldin aramıza canım nasılsın
iyim semoşum hamişlik nasıl gidiyo havalar ansıl orada bende dükanadayım canım

kızlar bana müsade dışarı çıkıcam hazırlanayım hafataya kaynımın düğünü var ve ben halen kıyafet bulamadım bugün yine bakıcam hepinizi çook seviyom görüşürüzzzz

bende iyiyim canım allaha şükür burada havalar iyi henüz çook soğumadııı güzel gidiyo selam olsun buradan sana canımmm

ay nehırım gelmıs cnm benım asrın ne tatlıymıs öyle allah bagıslasın ınsallah fıstıgım benım:nazar::nazar:
kızlar nasılsınız ben daha ıyıyım temızlık yaptım arkadas gelcek aktım cok zaten yıne gelrım
kendınıze ıyı bakın

hmm bende nere kayboldu bu kiz dedim sevos gitme anam bi yere ayooolll.......

inss makbusum iyi bi haber verir bugün yaaa inss seviniriz ayyy

makbusum ara ara gırcem güzel haberlerle gelırsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

burdayım vanım ağlamacım bitanem
semoşum bitanem sağol selamın başımnın üstünde yeri var canım oh ne güzel eğlenirsin semoşum bende seni kocaman öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol aglamacıgım hosgeldın gülegüle dedın ya güldürdün baenı bacımkaydirigubbakcemile3allahta senı güldürsün hos benımkı tuhaflık gırmemle cıkmam bır oluyo ama bılıyosun gece uzun:sm_cool:kib cnm benım

Back
X