en azından evde fazla bi şey yapma canım ağır falan kaldırma adetin inşallah gelmez de ağrıların devam ederse hemen kan tahlili yaptır ve ağrılarından bahset doktora inşallahhhhhhhhh bebeğin geliyodur. kramp da oluyo mu
canım ben de istedikten 3 ay sonra oldu ama şubatta düştü sebebini bulamadılar sebepsiz dediler hiç bi sorun yokmuş düşükten sonra da adetin düzensizleşti ama yine tahlillerde bi şey yok doktor klomen ve progestan verdi iki ay ama ne yumurta takibi yaptı ne muayne . o yüzden bu ay doğru düzdün bi doktora gidiyim artık diyorum çünkü düşükten sonra 6 ay geçti halen bi şey yok
iyi bari çok pahalı değilmiş benim ssk yok ben de çok pahalı zannediyodum
yok o kadar pahalı değil canım
Aslında en azından işe giriyim ondan sonra olsun dedim eşime ama kızıyo bana beni bu duyduya alıştırdın daha ne bekliycez diyokaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ne yaparım olmassa onun yanında sigortalı olurum
bence bebek işini hallet ondan sonra işe gireceksen gir birde iş stresiyle uğraşma canım gerçekten iş ve bebek düşümek stres yapıyor insanı eğer eşin sigortalıysa ondan faydalanabilirsin sen canım
canım ne yazık ki eşim ssklı değil kendi işi bağkurlu ama birikmişi vaar o yüzden af çıksın diye bekliyo bir yıl içinde çıkarmış ama bebek ne zaman gelir belli olmaz. aslında doğumdan falan korkmuyorum onlar çok fazla tutmuyo da Allah korusun bi küvez falan olsa günlüğü 1-2 milyar . gerçi şimdi çocukların sigortası oluyomuş öyle bi kanun çıkmış. amannnnn bi olsun da napalım katlanırız hepsine Allah sağlıklı sihatlı bi evlat versin yeter ki. feda olsun bebeklerimizeopuyorumnanaktan
evet canım iş nediniyle d.bakırda yaşıyoruz ben aslen konyalıyım ailem falan hepsi ordalar burda bir eşim bir ben başka kimsem yok
öptüm melek makberim inşallah o çocuklara gösterdiğin şevkatin hürmetine Allah sana da nasip eder
canlarım benimm amin diyorummm Allah razı olsun sizlerdendecmakbercim Allahım onların yüzü suyu hürmetine sana verecektir inş.canım benim bak işte bizler anne olmaya çalışırken başkaları kendi çocuklarına bakamıyolar bile helal olsun sana canım kimse yapamaz senin yaptıgını çok öpüyorum seni
canomm gözünaydınn bebiş yola çıkmıştır inşallah hemen yazmıyorum listeye ayrıca sen doktorun 1 hafta sonra dediğinede bakma 2 gün sonra tekrar yaptır testigünaydın kızlaaaropuyorumnanaktan
adetim 3 gün geçmişti kan vermiştim gebelik testi için değerim 6.61 çıktı doktorum değer çok küçük ama hamilelik şüphesi var bu günden sonra bu değerin hızla yükselmesi gerekiyor dedi 1 hafta sonra testi tekrarlayacaz bakalım hayırlısı olsun artık kızlar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?