slm canlariimm cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun en güzel cumalar bizimle olsun inss bacilarim nasilsiniz bakiiimmm........
gökcem beni merak etmissin bacim hala baktiramadim kanda cünkü cok uzak randevu veriyolar bacim bugün almanyaya gitseydim baktiracaktim ama arabamizin deposu delinmis benzin akitiyo aksilik iste zikkim neyse ama garip hallerim var
.......kasiklarim batiyo
.........ellerime uyusukluk giriyo
.........gözlerimin alti cöktü
........sabahta durduk yere oturdum bi güzel agladim
........wc derdim var...birde elim kolum tutmuyo halsizlik var
bunlar olunca galiba kesinlesti gibi test yaptigim arkadasta diyo zaten bi cok kisiye sordum kesin var bacim sende diyor bi tanidigina sormus kadin bi cocuk yapti digerine hamile bende öyle ögrendim olabilir birde adette olmamis kesin var diyo iste son durum bu bende bisey olursa ben makbusuma yazarim haberimi alirsiniz canlarim
aminnn bitanem oy oyyy büyümüş betym yirim kız ben siziii Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin canımm inşallah senin gibi maviş bebişin olurmakbuşum hoşbulduk tatlım....cuma günü gittim kalp atışlarını duyduk 8 mm di o zaman şimdi tahminimce 14mm falandır....allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.....
ayyy allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bettycim nasil bi duygu inss hepimizde tadariz canim makbuuuussss neden durmuyosun bacim koltuklarla oynama bisi olcak sana kiiissss :mymeka: dikkat et kendine baciiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?