"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

a.s. makbercim kız nasılsın bakıyorumda kız beni unutunuz ne haber neler var neler yok ben açıyorum siz yoksunuz siz açıyorsunuzz ben yokum bir türlü olmuyor zamanlama

benim de kaynana geldi gecenlerde (dışardan geliyorya) bir 10 gün kadarkaldı giremedim kaynana biraz osmanlı kaynana yanlış hareket olmuycak gelen giden oldu şimdide temizlik başladı biliyorsun kış temizligi kız özledim sizi ya

Son düzenleme:
ay canım benimm bende özledim yaa geçen msnde de gördüm nikini dedim bu deli kız nerelerde..
eee nasılsın bakıyım

hiç sorma herzamanki şansızlık yine devam eti aşıla yine iptal oldu bu ayda mahanesi çıktı bitanem ya bukadarıda şanslık olmaz bilmiyorum

demiştimya kayınvaldem dışardan geldi tam ogünde ilk tedavi günü adetin üçünçü günü gidemedim mecburen bitanem

aa pardon anladım canım sağlık olsun yaa belkide hayırlısı böyledir bakarsın kendiliğinden geliverir meleğin

baksana ne yazıcam şimdi Yalnızlık korkusu,içimi sardı,
Senin hasretinle,yandı ha yandı.
Gözlerim hayale,rüyaya daldı,
Gönül uyanmadan,gel yetiş yavrum.

Dermanım kalmadı,artık feryada,
Sürgün yaşıyorum,koca Dünya’da.
Görüyorum Bir tek,seni rüyada,
Geceler bitmeden,gel yetiş yavrum.
işte baştaki dörtlük

bende biraz şiir kabiliyeti var babadan kalma daha bu şiirleri ne yaptım söylesem belki gülersin hepsini klip şeklinde yaptım ben okurken arkadanda fon müziği çaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…