"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbusum hayirlisi bacim inss gelmeyecek o kirmizilar inss ben bu ay sende biseyler gördüm bacim icimden heeeppp bunu söylemek geliyo vallah hakkinda hayirlisi bacuuuummmm

kizlar bu arada ben bi topik actim haziranda anne olacaklar diye arada takilirsaniz inss tabiki komple alirim ben sizi oraya insss hep anne adaylari olarak

valla ben sanmıyorum canım artık o dediğin ancak mucize olur heralde :)))
tabi Allahın işinede karışılmaz

tabiiikkiiiiii karisma bakiimmm senn inss var yada olacak bacuumm inss makbusum valla sana umut vermek bi yana ben tamamen inandim kaptirdim kendimi yanii inss bacuumm hayirlisi yine diyorum sen rabbimden gecme o hesapsiz verendir inss sanada vrecek ve bütün arkadaslara

canım hıc bellı olmaz herşey kısmet demıyomuyuz hep bakarsın RABBıM ummadıgın anda düşer melegın içine ıNŞALLAH hepimize umut can yoldaşımız olmadımı sankı hep

kizllarrr ben kacar yaaa öyle yorgunumki anlatamam yatip uyyacam ricin esi geldimi makbuss yagrin gelcekti galiba baciim allah kavustursun senide inss
her yeni gün yeni bir umut ve yeni hamisli günler olsun inss canlarim allahima emanet olun opuyorumnanaktan

yok canım yarın gelicekmiş
iyi geceler dliyorum sanada yiğenimede öpüyorum sizi kocaman

arkadaslar ben de varımmmmmm lıste tutuyosanız benı de ekleyın 1 kasım adet tarıhım

sagol cnm bu 9uncu ay olucak artık ınsallah benımledır melegım dayanmak cok zor

inşallah canım gerçekten çok zor bende 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı 1 yıldır ne gelen var ne giden ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…