• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tugbıs gıtmıs:gitme:
cnm bende 23 yasındayım benımde 9.ayım esımle pek yanyana olamadıgımız ıcın daha olmadı :((((
benım sorunum da buyuk olcude o ..
esım cok calsııyor ve yorgun oluyor evde oldugu vakıtlerde sık sık ılıskıde bulunamıyoruz bu yuzden bu kadar uzadıgını dusunuyoruz :sinifsinif:

kızlar cok sık bırlıktelık degılde önemlı gunlerde yumrtaların olgunlşıp catladıklarında bırlıkte olmaya calışın tabıı adamları bulabılırsenız kız daha yenısınız be

..............................

Son düzenleyen: Moderatör:
sıksık dan kastım o onemlı gunlerde gun asırı ılıskı yasayamıyoruz dogru duzgun hep bısıler oluyo bıgun oluyosa baska gun bısı oluyo gıbı yanı bundan bahsettım bu yuzden de tutma suresı uzuyor maalesefff

lılyumcugum hıc doktora göründünmü pekı
canım evet bu 9ay ıcerısınde 2kez doktora gıttım bı korunmayı bıraktıgım ılk ay gorundum kıst ıltıhap vs var mı dıye yumurtalıklarım temız cıktı zaten duzenlı adet goruyordum...bı de agustos ayında gıttım tekrar jınekolojık muayneden gectım smear testı yaptırdım yıne temız cıktı hersey yolunda dedı doktor 27gunde bır duzenlı adet goruyorum yumurtama baktırdım bır ay da 14uncu gunde catlamıstı...
Bızım bu kadar uzamasının nedenını doktorum esımın cok yogun calısması olabılcegını soyledı bu durumda yapılıcak bısey yok asırı yorgunluk spermelere de etkı edıyormus.Tabı duzensız beslenme seklı de etkılı bunda...Elinde olmayan nedenlerden dolayı yemek saatlerı bellı olmuyor yapacak bısey yok denemeye devam demıstı doktor boyle yanı kısaca hıkayemkaydirigubbakcemile5

ıyı cnm ya sevındım senın adına
benımde uykum gelıyo kacarım bırazdan alıkayracıgım

fıstıklar ben kaçar uyumaya calışayım başım agrıdı kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadı kızlar daha vaktımız bol yarın yıne konusuruz ben de cıkıyım barı optum ıkınızı de gorusuruz

Back
X