• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay bende gıdım barıkaydirigubbakcemile
ıyıgeceeler fıstıklara.s.

iyi geceler tatlislar hayirli sabahlar
ST14413BR.GIF

günaydın kızlar açılış yine benden :)))

günaydın hanımlar nasılsınız,yeni katılan arkadaşlar var sanırım hoşgeldiniz kızlarr

makbuşum dün cevap yazdım sana ama net kesildi o arada giremedim kusura bakma olur mu öptüm byby

günaydınlar kızlar akşam iyi döktürmüşüsnüz valaahi şirlerinizde çok duygusal ve çok güzel :nazar:
makberim günaydım saah şekerim nasılsın bacım

günaydın kızlar nasılsınız oo herkesler gelmişte gitmişteee
sevalim sen nasılsın canım benim durumun iyimi datlum
kızlar güzel dilkeleriniz için sagolun bakalım yarında haber vericekler döllenme devam ediyomu die bekliyorum bakalım

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz rabbim fazla bekletmeden melekleriniz göndersin inşş

herkese günaydın kızlar canım çooooooook sıkkın ben okadar dr gittim bi şeyin yok dediler smir istedim gençsin gerek yok dediler yapmadılar ben zorla yaptırmıştim dün kaynanam kendi dr gidiyodu ona verdim ona dr demişki rahim ağzında cok
ltihap var hamile kalamaz ya ben 2 senedir kocama bakmaktan kendime bakamadımki peki o kadar muayene oldum çok çok kötü olsaydım muayenede çıkmazmıydı kızlar bana bi fikir verin ranızda bu sorunu yaşayan varmı bide kaynanam beni pek sevmez kötükedihüso ve oğlunun sperm düşüklüğünü pek konduramamıştı bide her şeyi cooooook abartırlar acaba bu konuyuda öyle abarttımı of kafam karıştı ben şimdi hangi dr güveneyim bu gün soğan kürüne başlayacam dua edin

gökçem tatlım hoşdgeldin nsaılsın bitanem canım kahvaltı hazırlıyodum kendime sn neler yapıyon inşalah yarın bize çok iyi müjdeli haberleerle gelirsin bitanem
kız kaçtınmı gökçoşum bitanem yemek yapacan kolay gelsinopuyorumnanaktan

nuranycım günaydın doktorun gerek görmemişse dememki mühim bir şey yoktur gerek görs demek yapardı yine sen bence doktora giit benimde kafam karıştı

valla bıktım ben delirmek üzereyim kaynanam dün gece canımı cok sıktı tedavi olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın o oğlunun spermlerine baksın önce tövbe tövbe kınamayın beni dün öyle dedi çoooook zoruma gitti bende suç ona niye vedimki sonuçları onlar bi gırip olurlar herkese yayagara yaparlar başına toplar ben ölüyom diye benide kendine benzetti gece rüyamda seda sayana cıkıyodum hani bebek isteyenlere yardım ediyo ya dr gidecem ama hangisine ben şaştım kaldım kime güveneyim ben zaten üşüttüğümü biliyodum belim hep ağrıyo akıntıda var kızmamın sebebi dr ler niye şimdiye kadar anlamadı oooooooof ölmek istiyom kaynanam şimdi her kese yayar gelinin çocuğu olmazmış diye dua edin bana lütfen....

canım keşke vermeseydin madem öğle yapacağını iliyon niye verdin ki bacım her şey kaynana bilirse valahi insaı başına kalkıyolar

canım keşke vermeseydin madem öğle yapacağını iliyon niye verdin ki bacım her şey kaynana bilirse valahi insaı başına kalkıyolar

ne bileyim ya bilirse bilsin RABBİM böyle yazmış napayım demin bi ebeyle konuştum bi simirle bilinecek bi şey değil dedi iyi bi dr araştıracak soğan kürünü uygulama dedi başkasına iyigelen sana iyi gelmez dedi bekarken böyle bi sorunum yoktu evlendikten sonra oldum ya elalemin kadınları bana teselli veriyo benimkisi bana felaket tellallığı yapıyo ah kuşum bi gelse bana o benim sırdaşım olacak şimdi koskoca evde yalnızım kahvaltıda yapmadım nete bakıyom ALLA herkesin yardımcısı olsun kaydirigubbakcemile5

Back
X