"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız vallamı 14 yıllık evlisin ya inş bu ay kalırsın sorulmaz ama yasın kaç merak ettim ben 24 yasındayım

canım ya yanıldın ben 8 yılımı bitirdim evlilikte yaşımda 31 .yaşlandım diycem kızlar kızıcak bana..

RABBıM gönül muradınızı versin ben 24 yasında 3.5 yıllık evliyim ebrar niye yaşlı olasınki senin bizim yasımızdakiler yeni evleniyo hıh genciz valla

evet nurcum ben biraz kıdemli oldum artık ve dediğim gibi yaşlandım kaydirigubbakcemile3
buarada benim 3 tanede düşüğüm var nedenide pıhtılaşma problemim var

RABBİM gönül muradınızı versin ben 24 yasında 3.5 yıllık evliyim ebrar niye yaşlı olasınki senin bizim yasımızdakiler yeni evleniyo hıh genciz valla

saol şeker beee valla insan hissettiği yaştadır ..
senin problem ney canım ?varmı sorun yoksa nedensiz infertillitemi?

canım ben şuanda coraspin ve folikasit kullanıyorum hamiş kalınca hergün iğne olucam canım..hayırlısı artık bakalım neler yaşıycaz ..

eşimde sperm düşüklüğü çıktı şimdi bişeyler yediriyorum yükselsin diye bendede iltihap çıktı güzel bi dr arıyom o gidince süpermenler coğalınca inş olur bebem

ebroşum kız yoksa 14 yıl sonramı hamiş kalacam abo
canım niye yaşlo olasınki senin yaşındakiler daha bekar bir daha duymuyayım kız

eşimde sperm düşüklüğü çıktı şimdi bişeyler yediriyorum yükselsin diye bendede iltihap çıktı güzel bi dr arıyom o gidince süpermenler coğalınca inş olur bebem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım hadi hayırlısı rabbim gönlünün muradını versin katından inşallah .

nurcum sakıncası yoksa eşinin değeri kaç canım
intahap idrar yolarındamı belirtilerin neydi

ebroşum kız yoksa 14 yıl sonramı hamiş kalacam abo
canım niye yaşlo olasınki senin yaşındakiler daha bekar bir daha duymuyayım kız

oy allah korusun sevalim öyle bişey olmuycak inşallah enkısa zamanda gelicek bebiş..,
saol güzelim yaa napalım işte kendimizi teselli ediyoruz böyle nasipde nezaman anne olmak varsa artık .belkide hiç olmuycak onuda ancak rabbim bilir..

he valla benim görümcem 24 yasında evlendi aslında cok güzel kaynanam bi hocaya götürrdümde kısmeti acıldı diyo ne var yasında valla genciz güzeliz bebekte doğuracaz düşman catlatacaz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…