"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

avatarımdaki kızı hatırladınızmı hani dudaktan kalbedeki melek vallahi melekler kadar güzel ben ve eşim bu kıza hasta olmuşyuk ama bizden böyle bi bebek çıkmaz ikimizde koyu renk gözlüyüz lmaz:

kız nurcum alah söyletti değilim bacım kız içnemi doldu nurcum canım arada bir dışarıda yemek yemek gerekiyo bacım hep ev olmuyo kız vaalhi yemesem birtane doğururum yoksa

avatarımdaki kızı hatırladınızmı hani dudaktan kalbedeki melek vallahi melekler kadar güzel ben ve eşim bu kıza hasta olmuşyuk ama bizden böyle bi bebek çıkmaz ikimizde koyu renk gözlüyüz lmaz:

alemsin kız ben izlemediğim için bilmiyorum canım ama çok tatlı maşallah .
hiç belli olmaz ailenin diğer üyelerinde varsa olabilir..

yani canım çok istedi bizim orada espiri olsun diye söylerler canım hamile falan değilim nurcum

var dedemlerin gözleri yeşil ve ela olanda var ama zannetmiyom sağlıklı olsunda ama bende güzelimdir ayıptır söylemesi :kedi: eşim sana benzesin diyo kızımızda oğlumuzda acaba hani derler ya şuna bakarsan bebeğin ona benzer acaba doğrumudur bi bilginiz varmı

kızlar ekarken ananemin kullakalrı çınlasın canım istiyo deiğimde bir tane doğurmadan ye derdi bende de aklımda kalmış anam şimdi tanımaynlar hamiş olduğumu sanacaklar kaydirigubbakcemile3keşke olsaydım nerde

ya genelde babaya benzer hep eşine bakınca .bende mesela eşime benzesin isterim .ikimizde çirkin değiliz ama eşime benzesin bebişim oyüzden yatıp kalkıp ona bakıcam bi hamiş olsam zemuszemus
teori doğrumu bilinmez ama genelde derler yaa kız halaya oğlan dayıya kaydirigubbakcemile3

nurcum bil bakalım ben nekadarlık evliyim ?ve kaç yaşındayım ama profile bakmak yok ...

ay benim kızım halaya cekmesin kendiside der bi saçları var elektirik çarpmış gibi kendide sevmiyo eşiminkide öyle kocam yakışılı ama seçları kıvırcık bide eşimi tarafı hastalık hastası rutubetten nem kaparlar bana benzesinler şuna bak sanki benim elimde ALLAH beni af etsın

canım 14 ylıkevliyim eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay önce değerleri şimdi iyi şimdi bekliyoz kısmetse rabim nasip ederse kalabilrmiş artık hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…