richim dün yazmışsın canım sıkılıyo die ama görmemişim hayır olsun cano yaa nie bu kadar üzüldün sen geldde konuşalım canım benim üzme kendini..
ebroşum çay ısmarlamışsın kuşum bana saol datlum pogaça ile güzel gider yani teşekkür ederim
gökcem sagol bacım ya ıyı degılım bugünlerde yalnızım yıne cnm sıkılıp duruyo aynı seyler yanı tatlım arada gelır ya ınsana benım kecılerden geldı gıtmıyolar
sen nasılsın ıyı oldun bıraz :1hug:
aglamacım hadi sen bi test daha yap canımda bizde artık rahatça kutlayalım yaa hamişlğini canımcım
derinim gelmiişşsin karşılaşamadık kuşum nabersinnn yaa hadi saç bakımı yapcan desene
gökce hanım bana selam yokmu lülülülülülü
çayı içtinmi bitanem ?afiyet olsun sana çaylar feda olsun delüüü .çay çay dedin al sana çay...kaydirigubbakcemile5
canım yaa bende yarı konyalı sayılırım benimde annem konyalı .sevindim valla.orda kimsen yok ama burda seni anlayan birsürü arkadaşın var unutma yanlız değilsin canım.opuyorumnanaktan
içtim çayımı delüm yaa saolasın düşünmen yeterli sanalda olsa i i geldi soguklarda:9idarre derim cano grip azcık duruyo işte geçer inş sen nasılsın neler yapıyo gıııı delü kızıon banada yaa ben takvimim görünmüyo onu yapmaya çalışıyodum olmuyo