"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

çokk teşekkürler canım inşlhh
ama dktrum bunca zaman boşa beklemişsin dedi hamileliği engelleyen tiroitmiş
öle umutlandım ki anlatamam
allah kimselere dermansız dertler vermesin kimseyi gözü yaşlı koymasın inşlhhh

slm canlarim
nasilsiniz inss güzel sonuclar alirsin aysencim canim
hoşgeldin canım
aminn bitanem Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar öğlen ağlama ya teselli edrken şimdi ben çok kötüyüm kocamla çok feci kavga ettik bıktım ben onlar yüzünden hasta oldum sinirlerim bozuk ama benim eşim beni anlamıyo ben onunen zor gününde darlığında yokluğunda yanında oldum o benim bilafımı kaldıramıyo ALLAH ortalığı karıştıranların canını benim kadar yaksın

canım kıyamam sana üzülme lütfen yaa neden böyle oluyor anlamadım onlar yüzünden bozmasaydın keşke eşinle aranı yaa

canim ne deyimki sana simdi üzülme desem bos gül gec desem oda bos seni cok iyi anliyorum amaaa elden bisey gelmiyo offf offf inss düzelir esinle aran

makbusum gecmis olsun bacim sicak su koy karnina yaa biraz rahatlatir seni canim kocisim geldi simdi yanimda oturuyo kisss valla iyi oldu yaa bugün gelmesi canim beniimm

sağol canım denerim dediğini
ee madem kocişin geldi ne duruyon burda git yanına delü

gittim bacim zatenn belli olmadimi ama bulantim o kadar cokki adamdan uzak duruyorum valla yoksa kucagina birakacam offf bi gecseydi varyaa hayirlisiyla neyse kizlar ben geri kacar hepinizide öptüm bayagi gec oldu hadi bas bass

günaydın kızlar nasılsınız bakem özledım sızıŞeniz:1hug:a.s.
bbuarada makbus senden önce gırıp günaydın dedım:asigim:zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
gün içinde gırcem kendınıze ıyı bakın öptüm fıstıklara.s.

günaydın hanımlar herkese güzel bir hafta diliyorum

riç hanımm bi kerem ben senden önce kalktım :dilcikar:
evde giremedim nete anneme geldim yoksam daha önce gelirdimmmm :)))
bugün pek giremem hastaneye gidicem gelince görüşürüz artık

herkese günaydın kızlar ALLAHu teala hepimize hayırlı sağlıkı huzurlı günler nasip etsin bugün4 dr gidecem bana dua edin olumu kendinize iyi bakın azcık evimi toplayım ben buralardayım makber ebrar sevalemre nasılsınız???

benmi yok evlenince bıraktım iş derken ev işi diyordum aman bitermi hiç ALLAH sağlık versin başka dert vermesin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…