sagol riçimzemuszemushaaala kasıklarım agrır kısss offff.derıncıgım cok sevındım senın adına cnm cok gecmıs olsun hadı gelsın bebişler bundan sonra:dance::dance::dance::teytey:
SELAM GÜZELLER
derincim geçmiş olsun canım
bu arada makbuş daha dr dan gelmemiş inşallah iyi haberlerle gelir
kızlar gökçedoşumu özledim ben ya napıyo acaba inşallah bol bol dinlenip meleğine tutunması için yardım ediyodur.
ebroşum uğramamışsın bugün gelde akşaama konuşalım
bende okuldan geldim yemek işine girişicem bugün yaramazlar beni mahvetti çok yorgunum
selam arkadaşlar nasılsınız_
DERİNİM geçmiş olsun tatlım ohh yaradanda kurtuldun darısı bebişe inşallah canım .öptüm seni...
MAKBUŞUM doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah canım .hadi bakalım tedaviye start verilsin ..
BERSUCUM canım minişler seni yormuş kıyamam sana buara fazla yorma kendini bakarsın bebiş tutunmuştur canım..
NURCUM sende doktora gitmişsin güzel haberlerle dönersin inşallah ..
RİCHİM çift çizgiyi yakalamışsın hadi hayırlısı cano minişin gelir enkısa zamanda inşallah..
SEVALİM sen nasılsın canım ?öptüm senide..
AĞLAMACIM sen nasılsın canım yoluna girmiştir herşey umarım..
ÖZGÜLOŞUMM CANOM özledim seni yaa inşallah iyisindir bebişlerde annesine sıkı sıkı tutunmuştur ..
MIZMIZ canım üzüldüm yaa niye öyle oldu acaba ?hayırlısı be tatlım ..
makbuşum hadi hayırlısı canım inşallah testler iyi çıkıcak hayırlısıyla başlıycaksın tedavine ..
lilyum canım akıntın nerenk ?sarıysa adet olucaksın eğer beyazsa hamilelik olabilir .hayırlısı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?