• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sıkıldı yaa hadi gelin kızlar gce kuşları kaçıyor artık...ben kaldım yıne yalnız...

kızlar yrn ıcın hepımız bayrak yada atatürk resmı koyalım avatarımıza yrn bzıım bayramımızturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

makbusumda hıc pas vermemıs bana hıhzemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
tatlım sonucların süper malum ben her ay yaptırırı oldum o testlerı uzman oldum düşünme bılekaydirigubbakcemile5
derınım benımkı evde olunca fırsat olmuyo bı türlü cnm geldıgım zamanda sen olmuyosun:gitme:
ben ıyıyım cnmcım bu ay övülasyon testı kullandım herkesede tavsıye edrım ınsan orda bıle olsa cıft cızgıyı görünce mutlu oluyo sen nasılsın agrıların gectımı fıstıgım bak hersey daha güzel olcak ınsallaha.s.
kızlar yıne kımsecıkler yok bende kacamak yapıp gırmıstım öptü sızı:1hug:a.s.

kızlar yrn ıcın hepımız bayrak yada atatürk resmı koyalım avatarımıza yrn bzıım bayramımızturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

riçim cnm benim.agrılarım geçti sayılır kuşum arada olluyo yine ama.
tamam koyarız gülüm sen iste yeter kiturkbayragi

şşşttt misafir okuyucuu gizlenme gel kimsin:)))

kızlar ya yine ben gidince geleceksiniz dimi:(((

ebrarım konuşamadık hiç özledim seni canım:(

29-ekim-billboard.jpg

oh yaaa site hızlanmış valla çok süper:)))
bitoş ablam hoşgeldinopuyorumnanaktan
kızlar ben kendim kendime konuşuyom yaff geleceginiz de yok..ben erkenci oldum siz gece kuşu heeeeeelülülülülülüŞeniz

ablamm süpersin yine müthiş bişey göndermişsin...
hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsunturkbayragi

selam arkadaşlar kimsecikler kalmamış geç kaldım galiba ama bugüğn kociş izinliydi biraz gezdik ,sonra görümcemlere gittik yeni eve geldim bakıyım dedim ama kimsecikler yok.neyse yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptüm..
derinim yetişemedim canım valla bi kavuşamadık :))

saat 3 ve biz ancak geldik eve sayfa ilerlememiş bile hanımlar ne oluyor topicimize yaaa :(((
hepinizi çok çok özledim..
neyse bana iyi geceler sizlere iyi sabahlar diliyorum kocaman öpüldünüz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

:gitme::gitme::gitme:

selam arkadaşlar kimsecikler kalmamış geç kaldım galiba ama bugüğn kociş izinliydi biraz gezdik ,sonra görümcemlere gittik yeni eve geldim bakıyım dedim ama kimsecikler yok.neyse yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptüm..
derinim yetişemedim canım valla bi kavuşamadık :))

canımmmmopuyorumnanaktan iyi etmişsiniz tatlım inşallah gezmek iyi gelmiştir sana.kavuşacaz canım inşallah ama ne zamanakannehir

makbuşş one kızz muhabbet iyiydi heralde eee tabi bugün tatil bide ohhhh.şimdi uyuyorsunuzdur kocişle mis gibi:umursamaz:benim kociş marş marş işee gitti valla:çok üzgünüm:onlara resmi tatil olmuyor malesef:((((

kızlarr kimse uyanmadı daha dimiii hepiniz tatildesiniz ohhhhhhh süper valla:)))uyuyun gaari..ceylanım bugün gelsen bari yaa özledim seni:((

herkese günaydın kızlar cumhiritet bayramımız heğimize kutlu olsun ALLAHu teala basta büyük önder ATATÜRK olmak üzere tüm ŞEHİTLERİMİZE rahmet eylesin vatanımıza hain eli detdirmesin ....
hani kimse yok yoksa sizde çocukluğunuzu özleyip törenleremi gittiniz turkbayragi turkbayragi

herkese günaydın kızlar cumhiritet bayramımız heğimize kutlu olsun ALLAHu teala basta büyük önder ATATÜRK olmak üzere tüm ŞEHİTLERİMİZE rahmet eylesin vatanımıza hain eli detdirmesin ....
hani kimse yok yoksa sizde çocukluğunuzu özleyip törenleremi gittiniz turkbayragi turkbayragi
günaydın canım sagol.aminnnn hepsinin ruhu şad olsun nur içinde yatsın şehitlerimiz..Allah vatanımızı milletimizi korusun hainlerden.:Saruboceq:turkbayragi
herkese günaydın CUMUHURİYRT BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

günaydın loşkammŞeniz seninde kutlu olsun.turkbayragi

Onuncu Yıl Marşı

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan,
On yılda on beş milyon genç yarattık her yaştan;
Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan;
Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan

Türk'üz, Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi,
Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

günaydın bacı maşalh erkencisin canım kız seni görmek ne güzel
sabah sabah
bu arada bugün regl günüm halen olmadım loçkam

sevalimm evet biliyosun artık uzun süredir erkenciyim çok rahatım.erken yatıp erken kalkıyorum.
ay demek regl günün söyle gelmesin kızzzzzz:)))

Back
X