• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız gitim benim akılı koca götürdü ben izliyemedim kız gözlerimi kapatım türkiyenin gerçeklerin anlatıyo askerlerimizin asıl mücadele etiğini anlatıyo kiminin anası karısı nişanlısı
çok etkilendim
niye topoiçe gelmiyo onu çok özlediğimiz çok çok selamklarım ı ilet

kız gitim benim akılı koca götürdü ben izliyemedim kız gözlerimi kapatım türkiyenin gerçeklerin anlatıyo askerlerimizin asıl mücadele etiğini anlatıyo kiminin anası karısı nişanlısı
çok etkilendim
niye topoiçe gelmiyo onu çok özlediğimiz çok çok selamklarım ı ilet

valla yaaa çok isterim izlemeyi inşallah nasip olur.

tamam canım söytlerim.yattı şimdi malum arda saat farkı var:)))

makbuşum nerdesin kız uyuyon dimi daha uykucu karııııııııııııııılülülülülülü
bak makbuş şimdi gelcek diicek ki kızlar ben geldim ama gidiyom yeni kalktık kahvaltı hazırlıcam gelebilirsem gelirim yinesırnaşık şey

seval çok çene yaptık karılar bizi yolacak:))))
misafir yine mi geldin sen bakiimmm.kim okuyo gel üye ol kardeş öyle olmaz bak.gel derdini paylaş:)

heeeeeeeeeee kız sen valah beni güldürdün bacı aynen öğle diyecek kız koçişle şimdi tatil keyfi yapıyolar kız çok tandır öyle çene yapmaıştık vaallah bizi dövecekler abo
kız kimsen gel iye ol okumak yetmez bu ortama girmrk gerek misafir

kız iyi insan lafın üstüne geirmiş makberim günaydın demin seni bahsini etik kız hemen geldinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar derin hanımmm zaten demişin benim dicemiii :))))
gece çok geç yattım valla sersem gibiyim kociş zorla kaldırdı acıkmışşşş
kahvaltı hazırlıcam hemencik sonra babasının yanına gidicek o
bunların derneklerinde her ay biri kurban kesiyor güveç yapılıyor adına da güveç günü demişler kaydirigubbakcemile3
oraya gidicek bende çamaşırları falan yıkıcam öyle geçicek heralde günüm
kocişimin hafta sonu sınavı var ona çalışıcak ikna edersem dışarı çıkıcaz:))))
ne zaman gelirim belli değil yanee derin hanımm
neyse kaçtım ben öpüyorum sizi çok görüşürük canolar

kaydirigubbakcemile3hee kızz gitti ..üye olmaya çalışıyo ben diyim sana.üye olup gelecek görürsün:)))))bizden kaçış yokkk okuyan üye olamadan duramazz dimi sevalim:)))

makbuşşşşşşşş hoşgeldin delümmmm iyi uyudun heeeezemuszemusŞeniz

kaydirigubbakcemile3hee kızz gitti ..üye olmaya çalışıyo ben diyim sana.üye olup gelecek görürsün:)))))bizden kaçış yokkk okuyan üye olamadan duramazz dimi sevalim:)))

makbuşşşşşşşş hoşgeldin delümmmm iyi uyudun heeeezemuszemusŞeniz

tek kelimeyle :enbuyukkk::enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
makberim bacım gidiynmu hemen bende seni öptüm kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

neyse kaçtım ben kızlar çayım kaynadı çamaşırlarıda makineye atıyımda yıkansın o arada öptüm sizi

tek kelimeyle :enbuyukkk::enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
makberim bacım gidiynmu hemen bende seni öptüm kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vereliniortakbuyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnna.s.
kızlar yaaaa neden gelmiyonuz ki acaba?
riçim,ebrarım,aglamam,esmam,bersum diger herkesssssssssss gelin yaaaa:çok üzgünüm:

tamam makbuşum halıcılarda 2-3 gibi geleceklermiş.buralardayım ben daha gelirsen.sonrada anneme çıkıcam canım sıkılıyo:(((

evet sevalim yaaa..ümmühan nasıl acaba nasıl gidiyo hamileligi merak ediyom.
casper desen hiç yok ne zamandır.
civcivimizde kayıplara karıştı.
bahar düşük mü degil mi gelip söylemedi:(((yada ben kaçırmadım dimi?en son kan degeri mi düşüyodu bişy olmuştu bahara?

selam güzeller
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
ben statta törene katıldım öğrencilerle birlikte güzeldi kutladık geldik şimdi çay keyfi yapıyoz kocişle size bi bakayım dedim nasılsınız

tekrardan merhaba ben işlerimi bitirdim derinsu nasılsın dün benim için güzel düşüncelerini yazmışım teşekkürlerimi yazmıştım bilmem cevabım geldimi dün akşam elimde olmaksızın canım çoook sıkıldı bizim bi arkadaş vardı 35 yaşında evleneli 1 ay oldu kız rahatsızım diye sağlıkocağına gidiyo reglinin geciktiğini anlıyo tahlil yapıyo hamile onun adına sevindim ama azcık kıskandımda :kedi: gerçi benim annemde hemen kalmıs ama ben ona cekmemişim napalım kader*****

kızlar bişey sorucam gökçemin test günü ne zaman bilen var mı çok merak ediyorum inşallah müjdeli haberlerle gelecek

selam güzeller
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
ben statta törene katıldım öğrencilerle birlikte güzeldi kutladık geldik şimdi çay keyfi yapıyoz kocişle size bi bakayım dedim nasılsınız

aa canım benimm hoşgeldin ohhh afiyet olsun:)))
sesimi duydun dimiiii bagrındım burlarda ismini çıgırdım kıssskaydirigubbakcemile3

Back
X