"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm semam nasilsin canimm oy oyy teyzesi yesin onlari iyi kiz birini ögrendin öteki sürpriz olursa görürsün valla saklasin bakalim peki dr tahmin etmedimi su olabilir diye....
canim sana bisi soracam ikiz oldugunu ne zaman ögrendin en basindan biliyormuydun yoksa sonradanmi ögrendin cok merak ediyom yaa........

bizimki ne bakalim daha ikinci ayimizdayiz 4. ayda ögrenirsin diyolar bakalim hayirlisi

derinim canom gelmisin ama ben kacirdim seni iyyim tatlim nasil olayim sabahlari bulanti oluyo birazda cikartiyorum sonra geciyo iste inss gececek galiba inss....

ev durumuda ayni bagzen iyi bagzen kötüyüz amaaann kimse umrumda degil ben bebegime iyi bakayim esimde iyi olsun kimse umrumda degil valla sen nasilsin iyi inss hersey opuyorumnanaktan

bitanemmmm dün adını andım gelmişsin ama kaçırdım seni (( iyi olmana çok çok sevindim yiğenimizin biri erkekmiş ohhh diğeri de kendini saklasın bakalım..öpüyorum çok seni kib canım benim
[

slm kızlar bende yeni öğrendim hamileymişim hala inanamıyorum...
allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatar versin inşallah.

slm canolar
yine yine yine kimsecikler yok neyse irtibatı koparmayalım da böyle de idareederiz artık
makbuşşşş sen yalnız mı kaldın kız oy oy kıyamam sana geliriz canım daha ne sohbetler eder ne müjdeler veririz birbirimize inşallaaaaaah

derinimmmm düşündüğün için sağol canm anneanneme kemoterapiye başlandı inşallah 1 hafta sonraki sonuçlarında düzelme olursa gönderecekler tedavisine burda devam etcez

kızlar slm aşkolsun unutmussunuz benı neyse merak edenlere transferın 9. gunundeyım persembeye tahlıl var hayırlısı inş nasılsınız bu arada pc den uzak duruyorum dualarım sızlerle öpuyorum by

selam arkadaşlar hepinize güzel bir haftasonu tatili diliyorum..
dün hiç giremedim çok rahatsızdım hep yattım gece biara girmeye çalıştım olmadı .hepinizi özledim.buarada kırmızılar geldi bugün biraz heyecanlandım bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
makbuşum ,derinim,esmacım,ceylanım,ağlamacım,sevalim,nurcum,bersucum,semoşum ,richim hepinizi öpüyorum .
gökcem uğramamış inşallah herşey yolundadır senide öptüm anne adayı ...
semoşum yiğenimizin cinsiyeti belli olmuş maşallah diğeride kız olur inşallah sağlıklı olsunlarda canım.çok öptüm senide...
arkadaşlar ben kaçtım akşama sorun olmazsa girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi...

mrb arkadaşlar en güzel hafta sonu sizin olsun makbercim bekledim şey bugün oldu neolur arkadaşlar bana dua edin salıya aşılamaya başlıycam olurmu dersiniz çok üzülüyorum duanızı bekliyorummm:çok üzgünüm:mafoldumben

canım tebrik ediyorum seni Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canımm evet yaa dün gece yalnız kaldım hiçbiriniz gelmediniz çok üzülüyorum topicimizi böyle görüncemafoldumben
kızlar slm aşkolsun unutmussunuz benı neyse merak edenlere transferın 9. gunundeyım persembeye tahlıl var hayırlısı inş nasılsınız bu arada pc den uzak duruyorum dualarım sızlerle öpuyorum by
canım unuturmuyuz seni hiç tahlil günün yaklaşmış Allahın izniyle dönüşün o müjdeyle olur inşş
ebroşumm gözün aydın canım gelmiş senin kırmızılar çok sevin yaa hadi bakalım hayırlısıyla başlarsın inşallah tedaviye
canım yaa kıyamam sana üzülme ne olur:teselli: demek hayırlısı böyleymş sen zaman kaybetmeden git doktora..inşallah fazla bekletmeden gelir sana meleğinopuyorumnanaktan

sağol makbuşum ah bir inanmak gelmiyor içim artık benimde bir bebeyimin olacagına bu böyle gelmiş böylede gider senağlamaÇok üzgünüm çoook

oyyyy canımmmmmm demek biri belli oldu ah inşallah digeride kızdır yaaa tabii saglıcakla canım benim.yoksa kız erkek ne farkeder dimiyerimsenibengörüşürüz canım benim iyi bak kendine.opuyorumnanaktan
canım inşallah geçecek bulantıların yaa sıkma canını olsun bebişler için can feda naapıcan varsın bulansınopuyorumnanaktan
evet aynen konuştugumuz gibi sen kendi canınıa bak takma kimseyi böyle devam tatlım çok öpüyorum aglamamŞeniz
yaa ALLAH sag salim kucagına almayıda göstersin tatlımmm sevindim senin adına kocişine söyledin mi kıssskaydirigubbakcemile3öptüm.
derinimmmm düşündüğün için sağol canm anneanneme kemoterapiye başlandı inşallah 1 hafta sonraki sonuçlarında düzelme olursa gönderecekler tedavisine burda devam etcez
sende sagol tatlım opuyorumnanaktaninşallahhh düzelme olmuştur tatlım :Saruboceq:
canımm kusura bakma ya kendi adıma..ben bi ara uzaktım topicten çok gelen giden olmuş yoklugumda..aklımda tutamıyom ben bazen.ayy perşembe şimdi hamiş olup olmadıgın mı belli olacak ay inşallah yaaa lütfen haber ver hamileler listemize ekleyelim hemen seni inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
hayirli pazarlar kizlar opuyorumnanaktan
ablacımmm sagoll.bizi hiç unutmuyorsun hergün selam veriyorsun..bu benim için çok önemli birşey açıkçası..vefalı ablam benim.öpüyom seni Şenizsanada hayırlı pazarlaropuyorumnanaktan
ayy ebuşummm hadi hayırlısı rahatlamışındır şimdi yaa inşallahhh tedavi sürecin mükemmel geçer ve bebişkon gelir bian önce ...seni seviyorum ebrarımŞeniz
canımm senin için de hayırlısı olsun inşallah olur neden olmasın kii..hepimiz birer melek annesi adayı degil miyizinşallahhh olur tatlımmmm:Saruboceq:
sağol makbuşum ah bir inanmak gelmiyor içim artık benimde bir bebeyimin olacagına bu böyle gelmiş böylede gider senağlamaÇok üzgünüm çoook

kızz öyle deme yaaa niye böyle gitsinn kızarım ama bak bu ne ümitsizlik..sevalde aynı bugünlerde noluyo kızlar size toparlanın inanmazsak olmaz...lmaz:

güüünnnnüüüüümmmmm nerdesin canoo gelde konuşalım az...gidicem birazdan kaynanama:sinifsinif:eşimi aramış dün bugün için gidelim diye..beni aramadı bugün hiç bende sinir oluyom böyle olunca..gelinini ara gelmiyon mu de nolcak yani...gidicem şimdi pat diye offff...

en guzeli sen de bebegin de esin de iyi olun da gerisini asla takma, kiymetini bil bu guzel gunlerin, cok sukur bebisin seninle gerisini bosver tatlimzemuszemus

Masallah cok sevindim, hayirlisiysa darisi hepimizin basina

ah canim nasil heyacanlisindir sen simdi, Insallah bebislerin seninledir cok guzel haberler getir bize Allah'in izniyle. :CüvCüv:

unutmussun beni selamlarinda buyrunnnnnnnnn saka yapiyorum tatlim oh kirmizilar gelmis tedaviden sakin vazgecme, Insallah guzel haberine az kaldi canim

canim ya yapma boyle inan insan hic olmayacak sanirken pat diye hamile kaliyor o zaman cok kiziyorsun bugunlere kendine yaptiklarina, biliyorum nasil zor inan cok iyi biliyorum ben de cok karamsarliga dusuyorum hala ama elden ne gelir Rabbim hayirlisini versin.

makbuscum sen ne yaptin tedavi konusunu? derincim sen nasil oldun?

semos biri erkek demek gostermeyen de kizdir muhtemelen kizlar gostermez derler ya, Insallah canim saglicakla bir kizin bir oglun olur

kizlar sizden dua isteyecegim kulun kula duasina cok inanirim ben, yumrutlama gunlerime az kaldi, akliniza gelirse benim icin dua edin ne olur; sali da doktora gidecegim asilama programi versin bana, biliyorum bekle alti ay diyecek ama ben hic beklemek istemiyorum artik burda bes asilama yapmadan tup bebege gecilmiyor hazir devlet oduyorken biz turkiyeye donmeden burda denemem lazim tum bu sureci(

günüm iyiyim canım sagolasın...
ah etmez miyiz canım yaaa hep ediyorum konuşuyoruz biliyosun zaten...
Allahım çok büyük inşallahhhhhh sana o duyguyu en yakın zamanda sonuna kadar tattırır canım benim inşallahhhh:Saruboceq:
dilerim gün gelsin hepimiz burada evlatlarımızın yaramazlıklarını konusalım...
gün gelsin hepimiz bu konuştuklarımızı gözlerimiz dolarak sevinçle anarız...
gün gelsin hepimiz kucagımızda bebişiyle buraya bişeyler yazmaya çalışıyor olalım...AMİNinşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…