bitanemmmm dün adını andım gelmişsin ama kaçırdım seniselam canlarım kaynımın düğünü vardı onunla uğraşıyodum nete girmeye fırsatıım olmadı bugün de saat 12 gibi uyan dımm sizler nasılsınız bakım ben iyiyim şimdilik allaha şükür bebişlerden birinin cinsiyetini öğrendim erkek ötekinin arkası dönüktü öğrenemedikkk o da kız olur inşşşşş darısı siz güzel arkadaşlarımın başınaaaa ara ara gelirim artık öptüm sizlerriiiii
canım tebrik ediyorum seni Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:slm kızlar bende yeni öğrendim hamileymişim hala inanamıyorum...
allah herkeze sağlıklı hayırlı evlatar versin inşallah.
canımm evet yaa dün gece yalnız kaldım hiçbiriniz gelmediniz çok üzülüyorum topicimizi böyle görüncemafoldumbenslm canolar
yine yine yine kimsecikler yok neyse irtibatı koparmayalım da böyle de idareederiz artık
makbuşşşş sen yalnız mı kaldın kız oy oy kıyamam sana geliriz canım daha ne sohbetler eder ne müjdeler veririz birbirimize inşallaaaaaah
canım unuturmuyuz seni hiç tahlil günün yaklaşmış Allahın izniyle dönüşün o müjdeyle olur inşşkızlar slm aşkolsun unutmussunuz benı neyse merak edenlere transferın 9. gunundeyım persembeye tahlıl var hayırlısı inş nasılsınız bu arada pc den uzak duruyorum dualarım sızlerle öpuyorum by
ebroşumm gözün aydın canım gelmiş senin kırmızılar çok sevin yaa hadi bakalım hayırlısıyla başlarsın inşallah tedaviyeselam arkadaşlar hepinize güzel bir haftasonu tatili diliyorum..
dün hiç giremedim çok rahatsızdım hep yattım gece biara girmeye çalıştım olmadı .hepinizi özledim.buarada kırmızılar geldi bugün biraz heyecanlandım bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
makbuşum ,derinim,esmacım,ceylanım,ağlamacım,sevalim,nurcum,bersucum,semoşum ,richim hepinizi öpüyorum .
gökcem uğramamış inşallah herşey yolundadır senide öptüm anne adayı ...
semoşum yiğenimizin cinsiyeti belli olmuş maşallah diğeride kız olur inşallah sağlıklı olsunlarda canım.çok öptüm senide...
arkadaşlar ben kaçtım akşama sorun olmazsa girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi...
canım yaa kıyamam sana üzülme ne olur:teselli: demek hayırlısı böyleymş sen zaman kaybetmeden git doktora..inşallah fazla bekletmeden gelir sana meleğinopuyorumnanaktanmrb arkadaşlar en güzel hafta sonu sizin olsun makbercim bekledim şey bugün oldu neolur arkadaşlar bana dua edin salıya aşılamaya başlıycam olurmu dersiniz çok üzülüyorum duanızı bekliyorummm:çok üzgünüm:mafoldumben
oyyyy canımmmmmm demek biri belli oldu ah inşallah digeride kızdır yaaa tabii saglıcakla canım benim.yoksa kız erkek ne farkeder dimiyerimsenibengörüşürüz canım benim iyi bak kendine.opuyorumnanaktanselam canlarım kaynımın düğünü vardı onunla uğraşıyodum nete girmeye fırsatıım olmadı bugün de saat 12 gibi uyan dımm sizler nasılsınız bakım ben iyiyim şimdilik allaha şükür bebişlerden birinin cinsiyetini öğrendim erkek ötekinin arkası dönüktü öğrenemedikkk o da kız olur inşşşşş darısı siz güzel arkadaşlarımın başınaaaa ara ara gelirim artık öptüm sizlerriiiii
canım inşallah geçecek bulantıların yaa sıkma canını olsun bebişler için can feda naapıcan varsın bulansınopuyorumnanaktanderinim canom gelmisin ama ben kacirdim seni iyyim tatlim nasil olayim sabahlari bulanti oluyo birazda cikartiyorum sonra geciyo iste inss gececek galiba inss....
ev durumuda ayni bagzen iyi bagzen kötüyüz amaaann kimse umrumda degil ben bebegime iyi bakayim esimde iyi olsun kimse umrumda degil valla sen nasilsin iyi inss hersey opuyorumnanaktan
yaa ALLAH sag salim kucagına almayıda göstersin tatlımmm sevindim senin adına kocişine söyledin mi kıssskaydirigubbakcemile3öptüm.slm kızlar bende yeni öğrendim hamileymişim hala inanamıyorum...
sende sagol tatlım opuyorumnanaktaninşallahhh düzelme olmuştur tatlım :Saruboceq:derinimmmm düşündüğün için sağol canm anneanneme kemoterapiye başlandı inşallah 1 hafta sonraki sonuçlarında düzelme olursa gönderecekler tedavisine burda devam etcez
canımm kusura bakma ya kendi adıma..ben bi ara uzaktım topicten çok gelen giden olmuş yoklugumda..aklımda tutamıyom ben bazen.ayy perşembe şimdi hamiş olup olmadıgın mı belli olacak ay inşallah yaaa lütfen haber ver hamileler listemize ekleyelim hemen seni inşallah:Saruboceqkızlar slm aşkolsun unutmussunuz benı neyse merak edenlere transferın 9. gunundeyım persembeye tahlıl var hayırlısı inş nasılsınız bu arada pc den uzak duruyorum dualarım sızlerle öpuyorum by
ablacımmm sagoll.bizi hiç unutmuyorsun hergün selam veriyorsun..bu benim için çok önemli birşey açıkçası..vefalı ablam benim.öpüyom seni Şenizsanada hayırlı pazarlaropuyorumnanaktanhayirli pazarlar kizlar opuyorumnanaktan
ayy ebuşummm hadi hayırlısı rahatlamışındır şimdi yaa inşallahhh tedavi sürecin mükemmel geçer ve bebişkon gelir bian önce ...seni seviyorum ebrarımŞenizselam arkadaşlar hepinize güzel bir haftasonu tatili diliyorum..
dün hiç giremedim çok rahatsızdım hep yattım gece biara girmeye çalıştım olmadı .hepinizi özledim.buarada kırmızılar geldi bugün biraz heyecanlandım bakalım tedaviye başlıyabilcezmi?
makbuşum ,derinim,esmacım,ceylanım,ağlamacım,sevalim,nurcum,bersucum,semoşum ,richim hepinizi öpüyorum .
semoşum yiğenimizin cinsiyeti belli olmuş maşallah diğeride kız olur inşallah sağlıklı olsunlarda canım.çok öptüm senide...
arkadaşlar ben kaçtım akşama sorun olmazsa girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi...
canımm senin için de hayırlısı olsun inşallah olur neden olmasın kii..hepimiz birer melek annesi adayı degil miyizmrb arkadaşlar en güzel hafta sonu sizin olsun makbercim bekledim şey bugün oldu neolur arkadaşlar bana dua edin salıya aşılamaya başlıycam olurmu dersiniz çok üzülüyorum duanızı bekliyorummm:çok üzgünüm:mafoldumben
sağol makbuşum ah bir inanmak gelmiyor içim artık benimde bir bebeyimin olacagına bu böyle gelmiş böylede gider senağlamaÇok üzgünüm çoook
derinim canom gelmisin ama ben kacirdim seni iyyim tatlim nasil olayim sabahlari bulanti oluyo birazda cikartiyorum sonra geciyo iste inss gececek galiba inss....
ev durumuda ayni bagzen iyi bagzen kötüyüz amaaann kimse umrumda degil ben bebegime iyi bakayim esimde iyi olsun kimse umrumda degil valla sen nasilsin iyi inss hersey opuyorumnanaktan
Masallah cok sevindim, hayirlisiysa darisi hepimizin basinaslm kızlar bende yeni öğrendim hamileymişim hala inanamıyorum...
kızlar slm aşkolsun unutmussunuz benı neyse merak edenlere transferın 9. gunundeyım persembeye tahlıl var hayırlısı inş nasılsınız bu arada pc den uzak duruyorum dualarım sızlerle öpuyorum by
unutmussun beni selamlarinda buyrunnnnnnnnn saka yapiyorum tatlim oh kirmizilar gelmis tedaviden sakin vazgecme, Insallah guzel haberine az kaldi canimselam arkadaşlar hepinize güzel bir haftasonu tatili diliyorum..
mrb arkadaşlar en güzel hafta sonu sizin olsun makbercim bekledim şey bugün oldu neolur arkadaşlar bana dua edin salıya aşılamaya başlıycam olurmu dersiniz çok üzülüyorum duanızı bekliyorummm:çok üzgünüm:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?