"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim kaçıyorum ben canım banyo yapıyımda rahatlıyım biraz.öpüyorum seni çok Allaha emanet ol cnım

hoşbuldum canımmm öle yapıcam napalımm dr. dr.da gezicem artık yeterki minik sıpam gelsinnn sizlerin sorunu nedri arkadaşlarrrr geçmişi okuyamadım ama kısa zamnda okumayı düşünüyorummm bu aradaa kk da sorun var galbaaa 1 saatte siteye zor giriyorummmm cok yavaşşşşş

inşallah daha fazla bekletmez canım..
benim sorunum 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı o zamandan beri gelen giden yok beklemedeyim ve bu ay tedaviye başlıcam nasipse

slm kizlarr niye kimsecikler yok kizzz gezmelerdemisiniz kizlaarrrr.....

makbusum nasilsin bacimm
ebrarim derinim,gökcem,ricim,mizmizim,(senden bi haber cikmadi baci ne haldesin)
sevalim,buttercim, eylülcüm offff kizlarr adinizi bile unutturdunuz nerdesin anam gelin artik gelin yaaa

slm canolar aslında bu gece gelip sizlerle sohbet etmekti niyetim ama misafir geldi giremedim
özlemişim muhabbetlerimizi
makbuş kocan müdür yardımcılığı sınavına girdimi kız benimki de girdi
nasıl geçmiş seninkinin sınavı
benim kociş elimden geleni yaptım diyo hayırlısı bakalım inşallah siz de hayırlı sonuçlar alırsınız

kızlar ben çıkıyorum şimdilik kendinize çok iyi bakın hepinizi öptümmmm

hg esmacik ve güle güle gidin anam gidin ben hamis ve hasta bi insanim ama yinede giriyom kimsecikler yookkkk özledik yaaa valla mafoldumben

canım girdi benimkide iyi geçti diyor ama bilemiyorum dediğin gibi hayırlısı artık..
valla bizim kızlara bişeyler oldu eski muhabbetler yok artık kimseler uğramıyor (( üzülüyorum bu duruma

zynocum aramıza hoşgelmişsin canımopuyorumnanaktan
inşallah melegin yakında gelecektir tatlım.moralini iyi tut burada birbirimize destek olup,meleklerimizin yoklugunun bizeverdigi sıkıntıyı unutmaya çalışıyoruz.tekrar gel melegim demişsin düşügün var sanırım geçmiş olsun...inş en yakın zamanda tekrar olur cnmopuyorumnanaktan
esmacım karşılaşamadık canım...gelseydin bile kimse yokmuş zaten.bende dügüne gitmiştim:))anneanneciginden haber var mı canım tedavi nasıl devam ediyor?
öptüm esmam özletmeŞeniz
aglamacımmm gelemedim kuşum yaff dügündeydik canomŞeniztek kalmışsın kıyamam...
sen naptın canım ev hali ne durumda aynılar mı yine sinir şeylerklava:
neyse kimseler yok bende kaçıyım bari
makbuşum bitanemm yanlız mı kalmışşşş oy oy oyyy kıyamam ona bennn:teselli:kız gece gelince 12 gibi girmek istedim kazenin mesajı çıktı karşıma geçici olarak servis dışı site diye:çok üzgünüm:

kızlarr herkese kocamannnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tatil gününüz çok ama çok güzel geçsin...
enyakın zamanda çift çizgiyi görmeniz dilegimle:Saruboceq:

nannnn yine dünki gibi oldu nannnn ben yazarken çıkıp geldin gene delüüüüüüüüüü sıramı kaptın tamda kızdıracaktım seni senden önce geldim diyesırnaşık şeyklava:

hahahaaa kendi kazdığın kuyuya düştün demi delüüüüü lülülülülülü
beni kızdırıcakken sen kızdın :)))
neyse kahvaltı hazırlıyım ben selim okula gidicek ilaçlama yapılıcakmış
gelirim yine öptüm seni

evetsırnaşık şey
tamam canım git sen ama bende çıkıyom kuşum...ablam gidecek bugün görüşeyim gitmeden...öpüyorum seni Şeniz
bu arada selim abinin sınav iyi geçmiş sevindim inşallah istedigi sonucu alıcak canımyerimsenibenhoşçakal gulüüüümmmmmmmmŞeniz

selam canlarım kaynımın düğünü vardı onunla uğraşıyodum nete girmeye fırsatıım olmadı bugün de saat 12 gibi uyan dımm sizler nasılsınız bakım ben iyiyim şimdilik allaha şükür bebişlerden birinin cinsiyetini öğrendim erkek ötekinin arkası dönüktü öğrenemedikkk o da kız olur inşşşşş darısı siz güzel arkadaşlarımın başınaaaa ara ara gelirim artık öptüm sizlerriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…