• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinimmi geldi ben niye görmüyorum ??kuzu kızma bana olurmu çıkmam gerek hdi öptüm senide...

güle güle ebrarım kolay gelsin canı m
evet günüm üzme kendini ebrarımın dediği gibi bir gün kavuşacğız

selammmmmmmmopuyorumnanaktanahanda yakaladım ebrarım seni öpücüklere bogayım da görŞeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz canım yarın doktora gidiyosun dmek...hadi hayırlısı kist mist kalmamıştır inşallah.

sevalim halıları yarın alacaklarmış canım yaa boşabekledim bugün..haberini alınca çıktım bende anneme biraz...

günümm canım benim seni de yakaladım sanırım çıkmmadıysan markete tabi:))

kızlar ya çok sevindim ben bugün..canım teyzoşumun tahlilleri temiz çıkmış çok şükür:Saruboceq:6 ayda 1 kontrole gel demiş ilaçla eritilecekmiş çok rahatladım ya.Rabbim kimseye hastalık vermesin.dermansız dert vermesin.amin.bu kadarla kalalım inşallah beterlerinden koru rabbim,sana sıgınmışık:Saruboceq:

makbuş ben bugün başlayamadım rejime yaaaaaaaa:kedi:
kızma yolursun bebişimmmkaydirigubbakcemile3vallah çok acıktım akşam üstü ya demin beyaz ekmekle sandviç yapıvardim:kedi:annemde de tarhana papara yaptım kaydirigubbakcemile3anlayacagın bugün güme gitti..vede eve gelirken elma sirkesiyle çavdar ekmegi almayı unuttumkafamçokkarıştı

oy canomm çıkmıştım geri girdim senin için dur bende seni öpeyim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
10 dakikka daha takılıım sonra kaçıcam ..
canım hadi gözünüzaydın çok sevindim temiz çıkmasına .allah kimseye dermansız dert vermesin valla yaa
eee nasılsın görüşmeyeli?

derinim hayırlısı olsun canım havada soğudu bari hemen gelsinde ser canım
gözün aydın canım amnin erinim rabim kimseye vermesin canım
loçkam bende diyeteyim tabi artık diyet deniyosakaydirigubbakcemile3

rejimemi başlıyosun derinim ?
ya doktorlar buara rejim yapmayın diyolar şu grip olayından dolayı .vücudunuzun direnci düşer diyolar .bence başlama kuşum daha sonra yaparsın..

iysagol bebegim yaa nasıl rahatladım anlatamam.
iyiyim canım yaa.şu 1 ayın geçmesini bekliyorum.kaldı 3 haftamız.
ondan sonra kontrolüm var işte yara geçmiş mi diye.
sonrası Allah kerim bakıcaz.senin için çok heyecanlıyım..gökçem için de yaaa.
az kaldı iki gün sonra burası coşabilir ay yazarken bile içim hoş oldu:Saruboceq:

sevalim sende yapma rejim filan boşverin yaa .yazın verirsiniz ..ben buara 5 kilocuk verdim .ama hep sıkıntıdan yani kayınvaldem öldüğü sıra .şimdilik yeter zaten tedaviye başlarsam güçlü olmam gerek değilmi yerimseniben

derinim hayırlısı olsun canım havada soğudu bari hemen gelsinde ser canım
gözün aydın canım amnin erinim rabim kimseye vermesin canım
loçkam bende diyeteyim tabi artık diyet deniyosakaydirigubbakcemile3
sagol canım benim...sorma yerlerde halı olmayınca taş ev gibi bi tuhaf oluyo insankaydirigubbakcemile3hee rejime başlıcam ama yapabilirsem:)))
rejimemi başlıyosun derinim ?
ya doktorlar buara rejim yapmayın diyolar şu grip olayından dolayı .vücudunuzun direnci düşer diyolar .bence başlama kuşum daha sonra yaparsın..

kız ne bilim yaaa..yani aç kalmadan yaparım ben rejim ama bu degişik kuşum..elma sirkesiyle yagları eriticem bide ekşi elma yicem bol bol...

inşallah derinim gökcem coşturur perşembe günü topicimizi .bende 4 gözle bekliyom :Saruboceq:

canım valla bilmem doktorlar öyle diyo bi bildikleri vardır elbet .takmayın fazla şu kiloları .sağlık olsunda gerisi boş canom..

inşallah derinim gökcem coşturur perşembe günü topicimizi .bende 4 gözle bekliyom :Saruboceq:

aynen ya kalbim kıpır kıpır etti şimdi vallah.

ya canım valla vermem gerek bi hamile kalırsam bu kilolarla yandım.doktorda vermen lazım diyo.12 kilo fazlam var canım:çok üzgünüm: pko yüzünden veremiyorum kolay kolay.şeker ilacını da sallıyom bugünlerde düzenli içmiyorum o engelliyodu yememi.kilovermede yardımcı çok.

derinim kusura bakma cano inan senin için geri döndüm şimdi çıkmam gerek yemek yapıcam .işim bitince gelirim geç bile kaldım aslında .hadi öpüyorum sizi..
sevalim sanada iyiakşamlar .öptüm canım

derinim kusura bakma cano inan senin için geri döndüm şimdi çıkmam gerek yemek yapıcam .işim bitince gelirim geç bile kaldım aslında .hadi öpüyorum sizi..
sevalim sanada iyiakşamlar .öptüm canım

ayy biliyom canom bende tam yazacaktım ki git yemegini yap gecikmesin diye tatlım.Allah razı olsun özlemişim valla.çok öptüm kolay gelsin görüşürüzopuyorumnanaktan

ya canım nasıl kullanıyosun onu bende çok miğde bulantısı yaptı kullanamadım .aslında çok iyiymiş ama mecburen bıraktım .onu kullandığım dönem baya kilo vermiştim ama bünyem bitürlü alışmadı...glukopajdı benimki..

çok haklısın ebrarım bacım kışlık pantolanlarım olmuyo moralim bozuluyo zaten benikinenede rejim denmez ebrarım canım 5 kilo kız çok vermişsin darısı bize olsun

ya canım nasıl kullanıyosun onu bende çok miğde bulantısı yaptı kullanamadım .aslında çok iyiymiş ama mecburen bıraktım .onu kullandığım dönem baya kilo vermiştim ama bünyem bitürlü alışmadı...glukopajdı benimki..

ay sorma canım yaaa kullanamıyom işte bi türlü.midem agzımda geziyom onu içince.
düzenli kullanmaya başlamıştım 1 ay aksatmadım hiç.ama son 1 haftadır bigün iç bigün içme,bigün tek içiyom bigün çift falan karıştırdım iyice.ama içmeliyim ya olmayacak böyle..glifor benimki canım.yada doktora dicem bşka türünü versin.gerçi hepside bulandırıyo ma neyse..
tamam hadi kaç canım görüşürüz.senin adam yemeksiz kalcek yoksakaydirigubbakcemile3

Back
X