• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım canım yemeğini yap canım kolay gelsin canım çok öpüyom
inşlah 4 gün sonra topiçimiz çoşar gökçemin habernini bende bekliyom
 
derinim gözün aydın canım teyzenin tahlilleri temiz çıkmış çok sevindim..
bu arada rejimini yemişsin ohhh ne güzel kızım iradene sahip çık aa olmaz böyle bak ben kocişe yemek yaptım ama kendimede sadece brokoli haşladım hıhhh
neyse bakmak için geldim kociş yoldaymış masayı hazırlıcam öpüyorum sizi yemekten sonra gelrim
 
yok canom yaa bugün hazırlıklı degildim yoksa yapıcam anladın irade meselesi degil gulümm:))
rejim için gerekli şeyleri alsam yapıcam dakaydirigubbakcemile3
 
kız işler umduğumdan iyiy canım siftan uğurlu geldi canım sen atarsında uğur getirmeezmi canım
 
ya kizlar bir tanidik bana saunaya git deyip duruyor ben de hic ciddiye almadim sonra bir topikte bu buhari okudum havada soguktu bugun hadi bir yapayim dedim;)) yaptim oh icim isindi ne guzelmis:))
 
deneyin kizlar aslinda soyle biliyorum karnina direk sicak su tutmayin icerde enfeksiyon varsa yayilir der doktorlar oyleyse bundda daha da yayilir aman ne biilim estiler bir an yaptim:)) cok da tekrarlamamak lazim ama cok guzel isiniyorsunuz tam kislik:))
 
evet canim yarim litre sute yarim demet maydonoz dogruyormussunuz, oyle yaptim. markete gittim ya maydonoz almistim salata icin zaten ordan aklima geldi:))
 
Back
X