"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yalniz sevalcim bana sauna aslinda kaplica da burda yok siye saunayi oneren bayan bir doktor esi ve cok zor hamile kalmis bir bayan, defalarca soyluyor ben de hic ciddiye almiyorum bu buharla bana kaplicaya onerenin mantigi ayni gb geldi.

günüm güldügüm için yanlış anlama sakın canım..tabiki denenebilir..ama sütün buharına nasıl oturcaz yaaa nimet sonuçta..işin bu kısmı beni geri itiyo açıkçası ne biliyim .

yaa herkes bir sey diyor sevalim anlamadimki! neyse ben cok kaptirmam boyle seylere kendimi ama bazen Allah vesile kiliyor diye inanirim da biraz. ust uste yapmam zaten biraz da meraktan yaptim :smiley-cool: ama icin isiniyor ne guzel :dance:

yok ayol gul sen beni yaparken gorecektin ne guldum :)))
oyle walla ben de oyle dusunuyordum anlik esti yaptim canim, uzun uzudiya dusununce haklisin bendede duyunca bu tepki olusuyor

etkildir benim annnemde memlekweye saman birde tuğla parcalarını kaynnatı oturttu birde bir çarşafla belimim sardı çok hoş oluo valah

kızlar ben kaçayım kaynanam güleyemeğe gidecez bugün oraya davetliyizsizi çok öpüym alalaha emanet olun

günümm etkili oluyodur belki canım.ama maydonozun fazlası zarardır biliyon.bence iki gün yap yeter.okudum biraz yapanları.biri iki gün yapmış günde iki defa...

hee bide günümm bende duymuştum kaslar gevşeyince daha rahat hamile kalınıyomuş...
ilişkiden önce rahatlatıcı çaylar içmek gerekiyomuş mesela.ıhlamur falan gibi kas gevşeten şeyler.

yok ayol gul sen beni yaparken gorecektin ne guldum :)))
oyle walla ben de oyle dusunuyordum anlik esti yaptim canim, uzun uzudiya dusununce haklisin bendede duyunca bu tepki olusuyor

kız sen iyi onu yapmışın ben bi anlık gaflette bulunup çamaşır suyunla gebelik testi yaptım bayaa oldu ama okudum sırf meraktan yptım inandıgımdan degil amasırnaşık şey

yok derincim bir yeter abartmayalim hava soguk olursa suyla yapmali arada ne guzel isinion:)) ay cok guldum biri lazimlik almis bunu yaomak icin yaaaaaaaaaaaaa ne hallere dusuoz ama koptum gulmekten:)))))))))))

camasir suyuyla gebelik testi miiiiiiiiiiiiiiii, ilahi:)) daha dur neler yapicaz kimbilir:)))))))) anam cocuklar buyuyunce bunlari okutmali:)))))))))))

yaw bu gene guncellemiyor yaziyorum mecburen mesajlarinizi gormek icin mesaj kirliligim icin kusura bakmayin kizlar:))

camasir suyuyla gebelik testi miiiiiiiiiiiiiiii, ilahi:)) daha dur neler yapicaz kimbilir:)))))))) anam cocuklar buyuyunce bunlari okutmali:)))))))))))

site agırlaştı yine yaaa.
evet günüm daha neler ypıcaz:)))
valla çamaşırsuyunuda meraktan yapıverdim ne saçma dimi.seninki yine mantıklı onun yanında:))

neyse kimse yazmamis belki de ciktiniz ama var gozukuonuz kactim ben kizlar kocaman optum hepinizi, yarin doktora gidecegim dua edin asilamayi kabul etsin cok yakinda yapmayi, aslinda elin fransizina sut buharini anltsam delirmis der kabul eder hemen gb gelior bana:))

kizlar ne olur su sut buhari topigini bulup okuyun, kknin en komik topigi diye ilan ediyorum kizlar beni kopardi gulmekten isim bitince donup devam edecegim okumaya acayip alemler:))) ne guldum ne guldum okuyun bastan anlarsiniz dedigimi uc dirduncu sayfadan sonra cok komikler ozellikle:))

okudum ben biraz günüm biliyom o olayı duymuştum daha öncede:)))
hadi bakalım inşallah herşey istedigin gibi olur canım iyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…