canım benim valla çok sinir bi durum gerçekten...dalgasına da yapsa mide bulandırıcı...konuyu kapadınız galiba yorum yaparak canını sıkmayım şimdi..inşallah atlatırsın bu güven meselesini...bir kere sarsıldı mı zor gelir mutlaka ama inşallah bir daha şeytana uyup böyle şeyler yapmaz...:Saruboceq:ya bu erkekler niye böyle facte adres almıştı ben safım ya bakmadım gelen giden mj lere gidenleri bi okudum kızlar kulübü kurmuş neler yazmış pislik bende kalsın hemde evde ben dizi izliyom bana dediki ben tabancı film izliyecem bende tamam dedim ana ertesi gün facre öylesine girdim delirdim sinirden önce inkar etti sonra özürler falan filan gırgırına yazmış ulen ben neler ne sıkıntı üzüntü çekiyom senin sipermlerin yükselsinde bebeğim olsun diye ne paralar harcıyom valla eşim güzel temiz giyinsin diye ben özenle alışveriş yapıyom adama bak tabii kendine güveni geldi neler neler söyledim dayanamadım bi tokat attım ama çoldırmıştım normal biri olsa ama ALLAHını günahı bilen biri ama seytan bunlarla daha cok ugrasıyo annesine babasına dedim sifreyide verdim kardesine al oku mjleri dedim dün özürler güller bide istediğim bi künye vardı çok güzel onu almış gelmiş ama ne onun ne getirdiklerinin yüzüne baktım ben tesettürlüyüm ama saçlarım boyalı bakımlı evde hep güzel giyerim elbiselerim kotlarım dolu dışarda gözü kalmasın diye neler neler aldım avon un makyaj ürünleri falan ama derler ya haram tatlıdır işte o misal gerçi mjden baska bişey yok ama bugün bunu yapan yarın ALLAH bilir işte böyle ilk defa basıma geldi ya sinirim oynadı valla bacım sen de ben ne yapayım???
iyi kız iyi bi göründün gittin ondan dedim gelmedigeldimm kızlar yaa evi toparlayıp ütü yaptım kocişe 3 haftalık gömlek ütüledim :))))
derin hanımm bide bana demiş hala gelmemiş diyee ben 8den berim burdaydım kimse gelmeyince kaçtım hıııhhhh
sevalimm seninde rüyan hayırlara vesile olsun canomm
nurcum seninde canın sıkkın heralde hayırdır neyin var kuzum
sağol canım tavsiyelerin için aileme demem asla ama onunkine söyledim bilsinler sonra söz hakkım olsun ne yelkeni indirmemkmi asla sürünsün zaten armut dibine düşermiş babasıda capkınmış amaaaan salla gitsin eden kendine eder...
valla canom senin halılar olduğu yeri sevdi heralde :)) bi gelemediler
kızlar çıkmadan size söyliyim dedim özel hastanede ki doktorla görüştüm telefonda anlattım dün doktorun dediklerini öyle bişey olmaz yapılan testlerini al bi ön görüşme yapalım sonra başlayalım dedi içim rahatladı valla..
bu arada derinim küs değiliz canom belim çok ağrıyo kaç sattir ayaktayım oturucam acık öptüm sizi
delii güldürdün beni hayır canım kardeşimde değil benim en küçük kardeşim 20 yaşında kaydirigubbakcemile3ben eşimin 2. evliliğiyim ilki akrana evliliği teyze kızı..2 tanede kızı var biri 11 diğeri 6yaşında..bizim evleniceğimiz duyulunca kii akraba yaa kadın çocuklarına binbir küfür ederek yolladı daha 1 aylık evliyken o zamandan beri bendeler..aslında daha neler neler varda kısa kestim ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?