"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim valla çok sinir bi durum gerçekten...dalgasına da yapsa mide bulandırıcı...konuyu kapadınız galiba yorum yaparak canını sıkmayım şimdi..inşallah atlatırsın bu güven meselesini...bir kere sarsıldı mı zor gelir mutlaka ama inşallah bir daha şeytana uyup böyle şeyler yapmaz...:Saruboceq:
ne güzel evinde her türlü süsü bakımı yapıyorsun,tesettürlüsün bu ondan da güzel...Allah banada nasip eder inşallah...
iyi kız iyi bi göründün gittin ondan dedim gelmedi((benimde süpürmem lazım.bulaşıgı yıkadım ortalıgı toparladım...yerleri falam önceki gün silmiştim ama yine sileyim halılarım kısmetse gelecek inşallah..

aynen katılıyorum,kendi ailene dememen iyi olmuş...onun ailesine söyle herşeyi ki dedigin gibi söz hakkın olsun inkar edemesin...kaydirigubbakcemile:mymeka:

ayy benim canım ablamm aşkımınböcügü gelmişşşşşşşŞeniz
ay seni görünce heyecan şeediyo içimeeekaydirigubbakcemile3
nasılsın ablacım?

kıslar kıslarrrr rüyalara takılınca bakın nasıl bilinç altı oluşuyor...
geçen balımla konuştuk rüyalar hakkında..dedim ben görmüyom öyle rüyalar artık...görürsem anlatırım..hem rüya görsemde bebege yormuyorum artık diye falan konuştuk..takkk ertesi günü test yapmış arkadasım bende yapmışım falan pozitifmiş..bu 1kaydirigubbakcemile3
bu gece de sabaha karşı güllaç ve baklavacı dükkanı gördüm.
baklava yufkalarını dükkanın yanında açıyolrdı dag gibi olmuş yaww olamaz böyle bişey.
sonra eşimee diyom güllaçlara bak off falan(çok sevverimde)
güllaçlarda öyle katmer katmer amanın ne güzel rüyaydı yaaaa...
ikisinin de yorumu evli iseniz bir çocugunuz olacagına:bbo:
öyle yoralım da öyle olsun..ama ben direk hepimize yordum..öyle çok görünce:))))
aşkımböcegim sana yordumm vallah gökçeme ve herkese:Saruboceq:

valla canom senin halılar olduğu yeri sevdi heralde :)) bi gelemediler

hee yaaa dün gelecekti kesin kuşum ama benim girişteki turuncu halıyı gördün onda leke vardı siyah iki nokta nerden oldugunu da bilmiyom ...onu çıkardılar dün aradılar kmiyasal bi ilaçları varmış lekeyi çıkarıyolarmış yarın getircez dediler öyle yani canım...
benim rüyalara bak nan delü:))))

hayır olsun derinmm inş dediğin gibi olur
ben kaçıyorum birazda tvye bakıcam canım sıkılıyor görüşürüz sonra

kızlar çıkmadan size söyliyim dedim özel hastanede ki doktorla görüştüm telefonda anlattım dün doktorun dediklerini öyle bişey olmaz yapılan testlerini al bi ön görüşme yapalım sonra başlayalım dedi içim rahatladı valla..
bu arada derinim küs değiliz canom belim çok ağrıyo kaç sattir ayaktayım oturucam acık öptüm sizi

yaa çok sevindim kuşum yaaa hadi hayırlısı inşallah..

tmm cnm dinlen sen..bu arada bende başladım elma sirkesine..sabahta bi dilim çavdarlı ekmegimi yedim.şimdi de bi elma yedim:)))
birazdan da kahve içicez korayımla:asigim:

dinlen canım bel dedin de benimde agrıyo çok dünde yazmıştım ya(((

makberim iyi etin canım valahi böyle bir karar almakla canım özele git inşalah güzel haberler verirsin öptüm

ben geldim gene seval bi sen varsın derin gelmiş gitmiş gerçi kocişi evdeymiş makberde yok bari sen cıkma ok??

makber valla bilmiyodum senin adına zor olmalı belki özel olcak ama kaç yıllık evlisin kadın hiç almıyomu cocukları bi senmi varsın babaanne aneanna falan yokmu cevap vermeyebilirsin mazur görürüm merak ettimde o yüzden soruyom.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…