• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya bu erkekler niye böyle facte adres almıştı ben safım ya bakmadım gelen giden mj lere gidenleri bi okudum kızlar kulübü kurmuş neler yazmış pislik bende kalsın hemde evde ben dizi izliyom bana dediki ben tabancı film izliyecem bende tamam dedim ana ertesi gün facre öylesine girdim delirdim sinirden önce inkar etti sonra özürler falan filan gırgırına yazmış ulen ben neler ne sıkıntı üzüntü çekiyom senin sipermlerin yükselsinde bebeğim olsun diye ne paralar harcıyom valla eşim güzel temiz giyinsin diye ben özenle alışveriş yapıyom adama bak tabii kendine güveni geldi neler neler söyledim dayanamadım bi tokat attım ama çoldırmıştım normal biri olsa ama ALLAHını günahı bilen biri ama seytan bunlarla daha cok ugrasıyo annesine babasına dedim sifreyide verdim kardesine al oku mjleri dedim dün özürler güller bide istediğim bi künye vardı çok güzel onu almış gelmiş ama ne onun ne getirdiklerinin yüzüne baktım ben tesettürlüyüm ama saçlarım boyalı bakımlı evde hep güzel giyerim elbiselerim kotlarım dolu dışarda gözü kalmasın diye neler neler aldım avon un makyaj ürünleri falan ama derler ya haram tatlıdır işte o misal gerçi mjden baska bişey yok ama bugün bunu yapan yarın ALLAH bilir işte böyle ilk defa basıma geldi ya sinirim oynadı valla bacım sen de ben ne yapayım???
canım benim valla çok sinir bi durum gerçekten...dalgasına da yapsa mide bulandırıcı...konuyu kapadınız galiba yorum yaparak canını sıkmayım şimdi..inşallah atlatırsın bu güven meselesini...bir kere sarsıldı mı zor gelir mutlaka ama inşallah bir daha şeytana uyup böyle şeyler yapmaz...:Saruboceq:
ne güzel evinde her türlü süsü bakımı yapıyorsun,tesettürlüsün bu ondan da güzel...Allah banada nasip eder inşallah...
geldimm kızlar yaa evi toparlayıp ütü yaptım kocişe 3 haftalık gömlek ütüledim :))))
derin hanımm bide bana demiş hala gelmemiş diyee ben 8den berim burdaydım kimse gelmeyince kaçtım hıııhhhh
sevalimm seninde rüyan hayırlara vesile olsun canomm
nurcum seninde canın sıkkın heralde hayırdır neyin var kuzum
iyi kız iyi bi göründün gittin ondan dedim gelmedi:(((benimde süpürmem lazım.bulaşıgı yıkadım ortalıgı toparladım...yerleri falam önceki gün silmiştim ama yine sileyim halılarım kısmetse gelecek inşallah..
sağol canım tavsiyelerin için aileme demem asla ama onunkine söyledim bilsinler sonra söz hakkım olsun ne yelkeni indirmemkmi asla sürünsün zaten armut dibine düşermiş babasıda capkınmış amaaaan salla gitsin eden kendine eder...

aynen katılıyorum,kendi ailene dememen iyi olmuş...onun ailesine söyle herşeyi ki dedigin gibi söz hakkın olsun inkar edemesin...kaydirigubbakcemile:mymeka:

ayy benim canım ablamm aşkımınböcügü gelmişşşşşşşŞeniz
ay seni görünce heyecan şeediyo içimeeekaydirigubbakcemile3
nasılsın ablacım?

kıslar kıslarrrr rüyalara takılınca bakın nasıl bilinç altı oluşuyor...
geçen balımla konuştuk rüyalar hakkında..dedim ben görmüyom öyle rüyalar artık...görürsem anlatırım..hem rüya görsemde bebege yormuyorum artık diye falan konuştuk..takkk ertesi günü test yapmış arkadasım bende yapmışım falan pozitifmiş..bu 1kaydirigubbakcemile3
bu gece de sabaha karşı güllaç ve baklavacı dükkanı gördüm.
baklava yufkalarını dükkanın yanında açıyolrdı dag gibi olmuş yaww olamaz böyle bişey.
sonra eşimee diyom güllaçlara bak off falan(çok sevverimde)
güllaçlarda öyle katmer katmer amanın ne güzel rüyaydı yaaaa...
ikisinin de yorumu evli iseniz bir çocugunuz olacagına:bbo:
öyle yoralım da öyle olsun..ama ben direk hepimize yordum..öyle çok görünce:))))
aşkımböcegim sana yordumm vallah gökçeme ve herkese:Saruboceq:

valla canom senin halılar olduğu yeri sevdi heralde :)) bi gelemediler

hee yaaa dün gelecekti kesin kuşum ama benim girişteki turuncu halıyı gördün onda leke vardı siyah iki nokta nerden oldugunu da bilmiyom ...onu çıkardılar dün aradılar kmiyasal bi ilaçları varmış lekeyi çıkarıyolarmış yarın getircez dediler öyle yani canım...
benim rüyalara bak nan delü:))))

hayır olsun derinmm inş dediğin gibi olur
ben kaçıyorum birazda tvye bakıcam canım sıkılıyor görüşürüz sonra

kızlar çıkmadan size söyliyim dedim özel hastanede ki doktorla görüştüm telefonda anlattım dün doktorun dediklerini öyle bişey olmaz yapılan testlerini al bi ön görüşme yapalım sonra başlayalım dedi içim rahatladı valla..
bu arada derinim küs değiliz canom belim çok ağrıyo kaç sattir ayaktayım oturucam acık öptüm sizi

kızlar çıkmadan size söyliyim dedim özel hastanede ki doktorla görüştüm telefonda anlattım dün doktorun dediklerini öyle bişey olmaz yapılan testlerini al bi ön görüşme yapalım sonra başlayalım dedi içim rahatladı valla..
bu arada derinim küs değiliz canom belim çok ağrıyo kaç sattir ayaktayım oturucam acık öptüm sizi

yaa çok sevindim kuşum yaaa hadi hayırlısı inşallah..

tmm cnm dinlen sen..bu arada bende başladım elma sirkesine..sabahta bi dilim çavdarlı ekmegimi yedim.şimdi de bi elma yedim:)))
birazdan da kahve içicez korayımla:asigim:

dinlen canım bel dedin de benimde agrıyo çok dünde yazmıştım ya:((((

makberim iyi etin canım valahi böyle bir karar almakla canım özele git inşalah güzel haberler verirsin öptüm

ben geldim gene seval bi sen varsın derin gelmiş gitmiş gerçi kocişi evdeymiş makberde yok bari sen cıkma ok??

delii güldürdün beni hayır canım kardeşimde değil benim en küçük kardeşim 20 yaşında kaydirigubbakcemile3ben eşimin 2. evliliğiyim ilki akrana evliliği teyze kızı..2 tanede kızı var biri 11 diğeri 6yaşında..bizim evleniceğimiz duyulunca kii akraba yaa kadın çocuklarına binbir küfür ederek yolladı daha 1 aylık evliyken o zamandan beri bendeler..aslında daha neler neler varda kısa kestim ben canım

makber valla bilmiyodum senin adına zor olmalı belki özel olcak ama kaç yıllık evlisin kadın hiç almıyomu cocukları bi senmi varsın babaanne aneanna falan yokmu cevap vermeyebilirsin mazur görürüm merak ettimde o yüzden soruyom.???

Back
X