ayy canım yaaaa..bende açıcam agzımı şimdi sinirlendim eski günler geldi aklıma...
olsun şimdi iyiymişsin ya canım çok şükür...
bende yeni evlendigimde çok güzel bi evim vardı kira tabi yine.
sonra evlendikten 5 ay sonra ben işsiz kaldım.eşim tek başına kalkamadı maaşıyla altından borçların

((sonra kapımıza haciz bile geldi ki ben haciz kelimesinin Hsini bile bilmezdim o ana kadar..neye ugradıgımı şaşırdım..o zaman başladı sıkıntılar...herşeyimi bozdum takılarımı falan..bileziklerimi hiç demiyim birilerine gitti evlendigimiz 15inci günü..neymiş dügün içn borç yapmışlarrr....

sanki biz yapmadık..sonra o evden resmen atılır gibi çıktık.kayınvalidemlerle yaşadık 2 buçuk yıll...hee bide ilkten bodrum kattaydılar oraya taşındı evimiz.sıgmadı eşyalar.daha büyük eve çıktık.orada da bi takım başkalarının borçları yüzünden bütün beyaz eşyalarım falan herşeyim haczedildi...göya rahat etmek için birleşmiştik

((amannnn çok konustum gene yaaaaaa o
konus rahatlarsın güzelim benim kayınbaba kaymakam emeklisi ama atadan zenginler ALLAH biliyo ben eşim dindar diye evlendim ama sana bişey diyimmi bi koltuk takım küçük bi vitrinle konsol aldılar bide kaynanam hani köşe mutfak masaları varya ondan aldı taksilerini kızkardesine yıktı görümcem bi küçük halı aldı oda öteki teyze yıktı bukadar bi çatal bi kasık yok evimde ha bi fincan takımı bide kola turka tabakları ondan 6 tane verdi oğlunu babamlar beyaz esya halı perdeler yatak odası yani herseyi aldılar şimdi evde verdiler emekli parasıylada bize 2 kardesiz ya araba aldı eşimin babası kaymakam ya bi ev bile acamadı oğluna ağzınızı eşarpla bağlayım yatın dediler bize ağzımıza fare girmesin diye bi olmatan ama cabalayan vardır bide olupta karsıdan bekleyen vardır kısaca ben nefret eder oldum onlardan eşimin durumu bu eve geldikte düzeldi babası şımdi bizden para istiyo ya sanki parası pulu yok buda veriyo versin ama çok veriyo ben ne sıkıntı cektim anlatamam zoruma gidiyo aaaah aaah