• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yumurtlama günü takvimi var evet cnm.ben bakmıyom pek bikaç kere hesaplamaya kalktım olmadı çok geciktigi için:))

anladım arnavut olduğunu şimdi arnavut böreği olsada yesek dimi bide köpüklü ayran ben acıktım eşim gelmeden ben yemek yemem senin rejim ne alemde???

anladım arnavut olduğunu şimdi arnavut böreği olsada yesek dimi bide köpüklü ayran ben acıktım eşim gelmeden ben yemek yemem senin rejim ne alemde???
evet yaaa sus kız rejimi bozdurcan yaptırcam anama sonra laknur böregini:)))
rejim iyi gidiyo yaa.bugün anneme misafirlige geldiler dedim ya,kek yapmıştık bisküi falann koydum herkese..bende küçük bi parça kek yedim...marketten de formun çikolatalı yulaflı bisküisini almıştım eve gelice ondan yedim.bi ara da kepek ekmegiyle sandviç yaptım ara ögün olarak peynirle...öyle idare ediyom..arada yeşil elma ütketiyom bide.
yok canım ne kusuru bende birazdan salata yapacam ne yemeği yaptın cicim cokacimcoook

ciger sote yaptım cnm.makarnam var.bide çorba.:))

bende güzel yaparım ciğeri bol soğanla kavururum bide üstüne pul biberle kimyon haaa sen arnavut ciğerimi yaptın??

canım sana doyum olmuyo eşim gelir birazdan kalkayım masamı hazılayım yarın evde giremem pazartesi görüşürüz ALLAHa emanet olun...

bende güzel yaparım ciğeri bol soğanla kavururum bide üstüne pul biberle kimyon haaa sen arnavut ciğerimi yaptın??

ohh dedigin gibi mis valla..benimki cigeri çok sever...arnavut cigerini de seviyo geçen kendi yaptı arnavut cigerini..ben bu akşam tavuk cigeri yaptım.ayy hamısler kızıcak bize yemekten bahsetmeyi pek semem aslında topicte...herneyse öyle yani tatlım bugünlükde rızkımız bu yani;)

Son düzenleme:
tamam nurum görüşürüz canım.Allaha emanet ol..kendine iyi bak öptüm..sanada doyum olmuyo sagol cnm.hoşçakal.bende çorbayı yapayım hemen..opuyorumnanaktan

neyse ben çıkıyorum kocişin yiğeniyle kardeşi bizde okey oynucaz girersemde geç gelirim öptüm hepinizi

kızlar bende hala tık yok bacılar 12den ıtıbaren 33.gün oluyo ne streslı seymıs bu
güncüğüm benım kocıs durdurmadı ılla yap dıye bakalım beklıyorum hayırlısı artık
cıddı bı sorunum olmasında hamıs degılsemde hemen adet olum ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
ben geldım kımsecıkler yok bende kacım barı kendınıze ıyı bakın kızlar bana dua edın

Back
X