Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın bitanem doğru zamanı biz bilemiyoruz ancak rabbim bilir ..rabbim ol diyecek olacak demekki zaman gelirse o zaman olacak
oyle ebrarcim ama bizler kafayi takmisiz bu konuya. pozitif dusunmeye de gerek yok bence; gec hamile kaliyorsak gec kaliyoruz niye kendimi illa simdi olmustur diye kandirayimki!! beni hic ama hic uzmuyor biryil sonra ancak olur diye dusunmek aksine rahatlatiyor. zaten hayirlisi degilse yine kaybedeceksem hic olmayayim diye dua en cok da rahatlatiyor. ama nedense sizler umutsuz olmak diye goruyorsunuz bu sozlerimi.
ah kızlar nediyim bilmemki beni hiç ilgilendirmiyo biri hmile kalmış yada kalmamış ama insanlar maşallah merak abidesi olmuşlar .geçen eşimin dükkanda müşterisi sordu bebeğiniz varmı yok dedim niye olmuyo sorun kimde tedavi olsanıza .ya sendenmi öğrenicem bende dedimki bizim bileceğimiz bişey kadın bozuldu tabi canım olur gençsiniz filan .acayip sinirlerim bozuldu .mannak karııı.sanki ona neyse..lmaz:
:roflol::roflol:musteri bile sorarsa ne yapalim biz Allah'tan ben fransdayim kimselerle gorusmuyorum yoksa kesin cok delirir cok kisiyi paralardim bu muhabbetlerde. kötükedihüso
ebroşum insanlar çok boşboğaz vallahi ben kimseye sormam hadi sorsam bile yok dese akıl vermeye kalkmam bu durum çok can sıkıcı