• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oyle ebrarcim ama bizler kafayi takmisiz bu konuya. pozitif dusunmeye de gerek yok bence; gec hamile kaliyorsak gec kaliyoruz niye kendimi illa simdi olmustur diye kandirayimki!! beni hic ama hic uzmuyor biryil sonra ancak olur diye dusunmek aksine rahatlatiyor. zaten hayirlisi degilse yine kaybedeceksem hic olmayayim diye dua en cok da rahatlatiyor. ama nedense sizler umutsuz olmak diye goruyorsunuz bu sozlerimi.

günüm napalım yaa konuşmadanda olmuyo ...bebiş bebiş diye yedik kafayı..:bbo:
buarada inşallah pıhtılaşma testlerin iyi çıkar canım hayırlı sonuçlar alırsın umarım..

selam fıstıklar geçmişi pek okuyamadım kusura bakmayın pcde sorun var format istiyor :)))
nasılsınız

ya insanlar da hainki ebrarcim neden cocuk dogurmayi marifet saniyorlarki, ben bu formda ogrendim boyle seyleri. cocuk dogurmak ya da dogurmamak nasil marifet ya da kotu bir durum aklim almiyor, turkiyede var bu feodal kafa yapisi. nasil bir zihniyettir sanki ortacagdayiz!!!

rabbim ol diyecek olacak demekki zaman gelirse o zaman olacak
haklısın bitanem doğru zamanı biz bilemiyoruz ancak rabbim bilir ..
oyle ebrarcim ama bizler kafayi takmisiz bu konuya. pozitif dusunmeye de gerek yok bence; gec hamile kaliyorsak gec kaliyoruz niye kendimi illa simdi olmustur diye kandirayimki!! beni hic ama hic uzmuyor biryil sonra ancak olur diye dusunmek aksine rahatlatiyor. zaten hayirlisi degilse yine kaybedeceksem hic olmayayim diye dua en cok da rahatlatiyor. ama nedense sizler umutsuz olmak diye goruyorsunuz bu sozlerimi.

ya günüm haklısın nediyeyim ama belkide biryıl sonra olmuycak demek istediğim oo .belki kalıcaksın hemen :Saruboceq:
biz dua edelim rabbim hayırlı zamanda sağlıklısından versin canım..
bide hala benim normal yollamı kalacağımı düşünüyosun cano?

takmamak elde değil insan üzülmeyeceğim desede üzülüyor bide dediğin gibi etraf baskı yaparsa o zaman işte işler iyyice karışıyoooo şu an annem örgüler örüp örüp gösteriyo çok hevesleniyo bende onu öyle görünce üzülüyorum komşularım soruyo hadi artık bu kış müjdeyi ver diyolar yaw size ne de diyemiyorummmm ama sinir oluyorum

makbuşum hoşgeldin canım .nasılsın?
geçmişte sana geçmiş olsun dedim allah beterinden korusun cano ...cana gelmesinde..

yok ebrarcim konusmayalim demedim. ama kkda bu gun bir kadinin yazisini okudum "uc aydir deniyoruz olmadi doktora gittik" yazmis, deli midir divane midir cahil midir anlamadim saniyorki leylekler isteyince kapiya birakiyor galiba!!!

sağol bitanem yaa kaza işte vardır bunda da bir hayır yarın servise bırakıcak karşı taraf karşılıyor masrafıda ama selim üzüldü satmayı düşünüyordu ya şimdi orjinalliği gitti diyor

ah kızlar nediyim bilmemki beni hiç ilgilendirmiyo biri hmile kalmış yada kalmamış ama insanlar maşallah merak abidesi olmuşlar .geçen eşimin dükkanda müşterisi sordu bebeğiniz varmı yok dedim niye olmuyo sorun kimde tedavi olsanıza .ya sendenmi öğrenicem bende dedimki bizim bileceğimiz bişey kadın bozuldu tabi canım olur gençsiniz filan .acayip sinirlerim bozuldu .mannak karııı.sanki ona neyse..:olmaz:

evet makbuşum karşılasalarda orjinalliği gidiyo .benimkide çok takar kafaya ..
günüm hayırlısı canım bende hep öyle düşünüyorum ama rabbim bilir ..

ah kızlar nediyim bilmemki beni hiç ilgilendirmiyo biri hmile kalmış yada kalmamış ama insanlar maşallah merak abidesi olmuşlar .geçen eşimin dükkanda müşterisi sordu bebeğiniz varmı yok dedim niye olmuyo sorun kimde tedavi olsanıza .ya sendenmi öğrenicem bende dedimki bizim bileceğimiz bişey kadın bozuldu tabi canım olur gençsiniz filan .acayip sinirlerim bozuldu .mannak karııı.sanki ona neyse..:olmaz:

musteri bile sorarsa ne yapalim biz Allah'tan ben fransdayim kimselerle gorusmuyorum yoksa kesin cok delirir cok kisiyi paralardim bu muhabbetlerde. kötükedihüso

ebroşum insanlar çok boşboğaz vallahi ben kimseye sormam hadi sorsam bile yok dese akıl vermeye kalkmam bu durum çok can sıkıcı

musteri bile sorarsa ne yapalim biz Allah'tan ben fransdayim kimselerle gorusmuyorum yoksa kesin cok delirir cok kisiyi paralardim bu muhabbetlerde. kötükedihüso
:roflol::roflol:
valla en iyisi uzak olmak sen şükret halina canım..
ebroşum insanlar çok boşboğaz vallahi ben kimseye sormam hadi sorsam bile yok dese akıl vermeye kalkmam bu durum çok can sıkıcı

ah canım herkesde bu anlayı yokki .bazen enyakınındakiler yapıyo bunu ozaman çıldırıyo insan...:oklava:

Back
X