"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hani dedim ya derin kaldıkmı başbaşa
işte bu söz eşimin lafıdır bi şey isticeği zaman bunu der benimde pek hoşuma gider bende ondan öğrendim sevdiklerime söyledrim bilmem anlatabildimmi

anladım nurcum.birden öyle deyince başka bi konudan bahsediyon gibi düşündüm o yüzden anllamadım.

7 de deniz yıldızı başlıyo 8 e kadar ona bakıyom foxta.şimdide ezel başladı.

hadi iyi akşamlar canım başım ağrıyo fena oldum azcık cıkayım kendine iyi bak...

kızlarr bunun aynısı neredeyse aldıgım...kedilerin yerine iki küçük çocugu düşünün öpüşüyolar:)))digerer herşey aynı.

aaaaaaa benimkinin aynısı derinişkom valla bu stecar olayını abarttım ben eşim kızıyo doldurdun her yere oturma odsında kedilerim ve pembe bi ağacım var koridorda iki tane yaptım bi de küçük bi gardırobumuz var onun üstünü süsledim şahane oldu bi ara foto çekeyimde msn den gösteririm
hayırlı olsun canım yakışmıştır o sevimli güzel evine eminim canım

off kimsenin geleceği yok acayip yorgunum çıkıyorum ben belki uyumazsam gelirim öpüldünüz

yaaaaaa eşimden zar zor kaptım pcyi ama kimsecikler yok ((

canım bende anca geldim ama takılamıcam.hem iyi degilim hemde uykum var...bulaşıgımı bile zor yıkadım yaaa...
kızz o stickerlara bende bayılıyom yaaa..daha alıcam bende abartmayı düşünüyorum valla:))))koyarsın bakarım cano...makbuşa cam açtım bu akşam o gördü benimkinikaydirigubbakcemile3camın kablosunu uzatacam diye şekilden şekile girdimsırnaşık şey

kızlar ben gidiyom.görüşrüz yarın kısmetse.öpüldünüz hepiniz..bersum makbuşumm iyi geceelr bebişlerim benim..opuyorumnanaktan
makbuşşş tıntınıtınıtını tınımmmmmm:jeyyar:

hepinize hayırlı geceler diliyorum Allah rahatlıklar versin dilerim gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir :gitme:

kızlar ben gidiyom.görüşrüz yarın kısmetse.öpüldünüz hepiniz..bersum makbuşumm iyi geceelr bebişlerim benim..opuyorumnanaktan
makbuşşş tıntınıtınıtını tınımmmmmm:jeyyar:
delü karuuu güldürdün beni gider ayak sanada tıntınıtınıtını tınımmmmmm:jeyyar:

kizlar sinir oldum bugun herseye ve kendime!!! sigortaya gittim 3 saat bekledim benden sonraki kisinin daha iki aylik Allah bagislasin bir oglusu vardi bebek de el kadar ama bana sirirtip durdu canim dunya sekeriydi Masallah neyse tabii ben basladim icimden simdi hamile olsam hala 26 haftalik falan olacaktim alisveris yapacaktim vs diye, ordan sinir bozukluguyla cikinca dedim yemek yapamiycam hazir birseyler alayim esim cin yemegi cok sever ne alakaysa cin yemegi satan cinli teyseler fransiz patatesi yapmislar satiyorlar diyceniz ne alaka ben hamileyken 11 haftadan ogrenmedigimm 4 haftayi cikartin iste 7 hafta bu patatesten yedim, sabah aksam hazirini alir yerdim, sen pataesi gorunce agla di mi yok benim gozlerim dondu hani reglem yakin olsa sancam hamileyim de as eriyorum tabii bol aldim ve tum gece hem agladim hem yedim ama halime de aglar misiniz guler misiniz bilmiyorum bir yandan tkisitirarak yiyorum bir yandan agliyorum sonra da deli gb kendime guluyorum. oyle bir aksam gecirdim son kalan patatesi bitirdim demin niye bitti ya daha da yiyecektim diye bir daha agladim!!! :çok üzgünüm:
cildiriyorum galiba 3 saat bir bebisle yuzyuze oturup ustune patates denk gelince boyle oldum iste -tatlicadiarzu-
mektup gb de uzun uzun niye yaziyorsam, donem de sizler ne kaynatmissiniz okuyam klava:

semacim gelmissin masallah bebislerine Allah nazarlardan korusun onlari
derincim sen de dikkat et kendine dinlen iyice, beli ihmal etme bak hamileyken cok zorlar seni sonra.
richim gelmemis bir daha, guzelim ya uzulme gel aramiza bak halime yukarda anlattim, bosver sukredelim hayirliysa olsun diyelim bir tanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…