"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol sevalim nasılsın canım benim
canım seninle tanışmak nasip olmadı hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

sağol canım bende iyiyim kahvaltımı yaptım ama ekmeğim bitmişç fırına gitmeyede üşendim kepekli bisküviyle yaptım bende :))) canım sıkılıyor yaa pazar var bugün ama tek başıma gidesim yok hoş gitsemde o kadar poşeti taşıyamam bilekerim hemen arıza veriyor

canım valahi bende üşendim eyve suyu almaya iye canın sıkılıyo makberim hayırdır canım pazar arabasıyla gitsen daha rahat edersin

bizim delü almıyor pazar arabası sinir şey normalde hava geç karardı ya o gelir arabayla alırdı beni pazardan off biyandan dışarı çıkmak istiyorum bi yandan da hiç bişey yapmak istemiyorum

sevalim ben kaçıyorum canım acık kendimlen ilgileniyim belki geçer sıkıntım gelirim yine öptüm seni kib canım

aslinda richim esin simdiden de test yapabilir di? neden dersen bu sizi kafanizda cok rahatlaticak nasil sen her seyin normal oldugunu gordun, esinle ilgili de gorunce iyice rahatlardin.benim doktorum bana hormon testi yapip ustune hemen esimden istemisti ayni arada bir hafta vardi sadece; o da sirf kendinizi rahat hissesdin diye demisti, 11. ayda yaptirmistik. aklinda olsun stres yaparsaniz guzel bir cozum.

canim haklisin gercekten biliyorum bunu, iste dun bir an duygu patlamasi oldu ama bugun canavar gbyim:))

ya aglamacim su derdini tam bir anlatsan bize hep beraber dusunsek. olmaz senin bu kadar uzulmen bu gunler. yazik bebegine sen uzuldukce hormonlarin altust oluyor o da bebegini etkiliyor. guzelce anlat bize sonra silersin burdan istersen.

güncüğüm gıtmeyı cok ıstıyoda burası küçük bıyer aralıkta ıznı var ondan beklıyo rahat rahat gıderım memlekette dıye
ya kızlar sıze bısıy sorcam benım sag kasıgım acayıp agrıyo böyle kımıldadıkca ya dün baktı bu doktor bısıy yok dedı ama kıstmı olustu acaba korkmaya basladım bıde ovülasyon testı kıst olusursada cıft cızgımı gösterırkı yoksa bende kum vardı onun sancısımı gecmezse yrn yıne gıderım hastane bızı görmeye alıstı zaten

richcim ya usutmussundur ya da bizler reglenin ikinci ya da ucuncu gunu ilk yumurtlamamizi yapiyoruz:)) onun sancisidir reglenin ucuncu gunu ben de usutunce cok hissederim usutmessem de az hissederim, masallah ultrason gb hatunumdur da:)) boyle hani cok kosunca dalagimiz agrir ona benzetirim ben usuttugumdeki yumurtalik agrisini tam olsmasa da onu andirir oyle mi seninde?
ama tabii en iyisini doktor bilir ben bilmis bilmis yazsam da.
fakat kist olsa doktorun kesin gorurdu onu aklindan cikart ama bobrek konusunda hic bilemeyecegim. kendini sicak tut ozellikle ayaklarini.

bir de richim dogru ben kaldiginiz yeri unuttum doktor sperm testi cok iyi bir yerde yapilmali diye soyledi bize de. hatta nerdeyse iki yil once bakildi diye simdi yine istedi sperm testi ve bir lab adi yazdi illa oraya gidin dedi cunku he ryerde yapilmaz sperm testi dedi. araliga ne kaldiki zaten oyle yaparsaniz hem bakarsin gerek de kalmaz. sen simdi kendine iyi bak, testini kullan guzel guzel yumurtla:)) sperm zaten vardir canim sirf rahatla diye dedim ben. istersen biraz ceviz findik vs yedirt geceleri esine. ama unutma vucuttaki var olan sperm uc ayda bir kendini yeniliyor yani bir sey yedireceksen ee yedi niye etki ediyor demiycen uc ay sonra etkisini bekliycen, gerci hos her uc ayda degisiyor ya diyelim bir ay sonra degiscek ikinci ayinda spermler oyle de etkisini hemen cikar.

...................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sevalcim burda gorunuyon nasilsin?
ay halimize bak kk sayesinde neler biliyoz:)) yaziom ama sonra da kendime sasiyom deli gun niye ogrendin tum bunlari ne gerek var diye. kac arkadasima ne bilgiler verdim de iki aya hamile kaldilar walla:)) yok su gun deneyin yok soyle deneyin, tovbe tovbe:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…