Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.
ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.
cnm sanırım bebeişleriniz yok.bana sormak istediğiniz her soruya açığım.bebek düşünüyomusunuz.
cnm sanırım bebeişleriniz yok.bana sormak istediğiniz her soruya açığım.bebek düşünüyomusunuz.
kızlar kusura bakmayın.ben cvplarınızı geç okuyorum.daha tam alışamadın da.bebek tedavisi görüyomusunuz.
derincim bu gün senin evine yorum yaptım bi ara bakıver oldumu :kedi:
inş cnm.allah büyük.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.birdaha hiç olmıycak sanıyodum.ama allah verince oluyo.5 yaşında oldu kızım.sakın moralinizi bozmayın.peki ne zaman dır çalışıyosunuz çocuk için... bu arada canlar samimiyetinize güvenerek yardıncı olabilirim belki diye soruyorum..rahatsız olmuyosunuz umarım..
cnm ben evlenince hemen çocuk istiyodukve ikl ayı hamile kaldım.ama bebeğim 9 haftalıkken kalbi durmuş.ilk yavrumu kaybettim yani.sonra doktor 3 ay korunma verdi.üç ayın sonunda çalışmaya başladık.4. ayda kızıma hamile kaldı.ben 6 senelik evliyim.şimdide ikinci bebeği istiyoruz ama olmuyo.bendede pko oldu cnm.1 senedir tedavi görüyorum.