"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.

canım korkma..önlemini al gerisi Allahıma kalmış bizim içinde hepimiz için aynı...sürekli korkuyla yşamak çok güç...ilaçları içir hiç korkma.dedigin gibi ibşy olsa söylerdiler..en başta ateş olması lazım sürekli ateş oluyomuş onda...Allah korusun.tabi her ateşte o diye b,şy yok.

ay sağolun canlarım.çok tedirgindim akşamdan beri.kendi kendime doktor önemli bişiy olsaydı söylerdi diyorum ama endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum...sizin bebekleriniz henüz yok sanırım.

ALLAH senin kızına şifa bizede bebeler nasip etsin

hanımlar sizlere doyum olmaz kocişim gelir şimdi masayı hazırlıyım ben yemekten sonra anneme gidicez geç gelebilirim öpüyorum sizi kocaman

heeeey seval sesin çıkmıyo kaynananla ne kaynatıyon bitmedimi daha ALLAH muhabbetinizi artırsın ama azcık gel bacım

inş cnm.allah büyük.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.birdaha hiç olmıycak sanıyodum.ama allah verince oluyo.5 yaşında oldu kızım.sakın moralinizi bozmayın.peki ne zaman dır çalışıyosunuz çocuk için... bu arada canlar samimiyetinize güvenerek yardıncı olabilirim belki diye soruyorum..rahatsız olmuyosunuz umarım..

kızlar kusura bakmayın.ben cvplarınızı geç okuyorum.daha tam alışamadın da.bebek tedavisi görüyomusunuz.

öteki kızlar yazmadı ama benim eşimin morfoloji sorunu var şükür bende bişey yok azcık iltihap çıktı fitil kulklandım geçtimi bilmiyom bayramdan sonra simir verecem öğrenecem inş geçmiştir sen nekadarlık evlisin bebeğin hemen oldumu kızın kac yasında

inş cnm.allah büyük.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.birdaha hiç olmıycak sanıyodum.ama allah verince oluyo.5 yaşında oldu kızım.sakın moralinizi bozmayın.peki ne zaman dır çalışıyosunuz çocuk için... bu arada canlar samimiyetinize güvenerek yardıncı olabilirim belki diye soruyorum..rahatsız olmuyosunuz umarım..

yok aşkolsun canım ne rahasızlıgı..ben ilk geldiginde bizim gibi bebişin olmuyo sandım:)))ALLAH evladını sana bagışlasın canım.ben polikistikoverim canım.yumurtalık kistleri var yani zararsız ama hamile kalmayı güçleştiriyor.

silminse maydanoz süt buharını ve adçayı yağını duydunmu bu aralar anket yapar gibi her önüme gelene soruyorum nerdyse :umursamaz:

cnm ben evlenince hemen çocuk istiyodukve ikl ayı hamile kaldım.ama bebeğim 9 haftalıkken kalbi durmuş.ilk yavrumu kaybettim yani.sonra doktor 3 ay korunma verdi.üç ayın sonunda çalışmaya başladık.4. ayda kızıma hamile kaldı.ben 6 senelik evliyim.şimdide ikinci bebeği istiyoruz ama olmuyo.bendede pko oldu cnm.1 senedir tedavi görüyorum.

cnm ben evlenince hemen çocuk istiyodukve ikl ayı hamile kaldım.ama bebeğim 9 haftalıkken kalbi durmuş.ilk yavrumu kaybettim yani.sonra doktor 3 ay korunma verdi.üç ayın sonunda çalışmaya başladık.4. ayda kızıma hamile kaldı.ben 6 senelik evliyim.şimdide ikinci bebeği istiyoruz ama olmuyo.bendede pko oldu cnm.1 senedir tedavi görüyorum.

yaaa ikinciyi istiyon yani inşallah canım yaaa...demek pkosun sende..zor bi hastalık DAHA SONRA KONUSURZ BUNUN ÜZERİNE YİNE CNM KAÇTIM ŞİMDİ.

ALLAH gönlüne göre versin valla elindekinin kıymetini bil kızın dünyanın en güzel varlıklarından birisi

Back
X