günaydınnn canlarımmm diicem ama ögle oldu ben kalkana kadarkaydirigubbakcemile3kociş evde..şuanda arkamda kalkmamı bekliyo:)))bende çayı koydum kaynayana kadar bi bakiim dedim size.zemuszemus
nurumda gelmişşş.nasılsın tatlımm..hele senin isme ne demeli.nur ismini çok severim ben..Allah sanada nur yüzlü tatlı bi evlat nasip etsin:Saruboceq:hee kız isim demişken bugünlerde NİSA ismine taktım kafayıkaydirigubbakcemile3
derinim bende dedimki bu kız bu saate kadar anca yanında kogişi varsa yatar dedim demekki doğruymuş afiyet olsun canım talım ALLAH sanada hsyırlı bi evlat esin ev temizliyom mola verdim azcık belim kırılıdı valla nisa kadın demek ucuna nur koyarsan nisanur yani nurlu kadın olur manası bence isim anlamı çok önemli ateş kaya volkan koyuyolar sonra cocuk ateş olup çıkıyo ama zevk meselesi ben ise eyşan lamia ecrin ceylin eslem bu isimlere taktım amaaan bi olsunda isim kolay dimi cicim hadi sana kocişinle aşk dolu günler..
evet cnm uyuduk valla:))
isim konusuna gelince nisa ismine çok taktım manası kadın oldugu için bilhassa.ben onu bide doguran kadın olarak duydum da ondan ilgilendim biliyo musun..annesi gibi olmasın dogurgan olsun diye

((nede olsa isminin manasını taşıyo insanlar bi nebzede olsa..eşim de RAVZA NUR diyo.derin ismi vazgeçilmezimdi aslında ama ben böyleyim işte soguyorum baze:))bide arkadasım koydu ondan sonra aynı olsun istemedim.amannn bende sanki hemen oldu da.bide kız oldugunu biliyoz daaaa:)))))
yaa koptum kendime gulmekten :)) sabah ben buraya geldim saniyorum bir suru isim tanimadigim aa yeni arkadaslar dedim icimden neyse birisine de cevpa verdim simdi bakiiom bakioom buraya yok yazim:)) meger ovulasyon testi basligina yazmisim sabah sabah :icecream: ama richin de orda yazisi olunca ne biilim suphe etmemistim bir de riche yazdim orada :dance: yaw ne sapsalim
delüüüümmmmmmmm seviyom seni be çatlagım benimŞeniz
Herkese merhaba 1 yıl sonra ilk kez girdim siteye ve ilk olarak bu bölüme yazmak istedim.3 ay her gün okudum bu satırları birsürü belirti bekledim,hamile kalanlara sevindim bir ay daha geçti diyenle ağladım sonunda 2008 eylül annelerine geçebildim ve kızımı çok şükür kollarıma aldım.şimdi kızım 14 aylık ve ben bu hafta 1 yıl aradan sonra işe başladım dolayısıyla tekrar döndüm aranıza ve önce size yazmak istedim iyi dileklerimi.Allahım sizleri de en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun..inşallah daha fazla beklemeden o güzel haberi alırsınız...Heyecanınızı taa içimde hissediyor ve iyi haberleriniz bekliyorum...
canım hoşgelmişsin...ne kadar güzel ALLAHIM sana bagışlasını minşini..ne tatlıdır şimdi bilirim:)))inşallah bizede nasip olur.sagool duanı esirgemedigin için...Allah razı olsun canım..işin de hayırlı olsun inşallah:Saruboceq:Şeniz
fıstıgım vallah görmedım geldıgını görseydım durudum makbus kactı bende kacım dedım kusurabakma:çok üzgünüm:
olsun fıstıgım yaa anladım zaten.dedim bu kıs kimse kalmadı diye çıktı heralde..eee derini de artık gece takılmıyo biliyo tabii:)))ama koray bugün izinli diye gece biraz kalayım dedim saati 2:30 etmişim vallah:)))suyunu çıkardım yani:mymeka:ama iyi oldu.hfatda bi gün böyle olsun artık.bi dahakine eşimin izinli olacagı günü haber ederim kuşum gece otururuz rahat rahat.