"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar mrb nasılsınız bakalım
derinim kardeşine geçmiş olsun canım inş iyleşir kib öpüyorum seni datlum,
makbuşum sen napıyon datlum bugün bebik görümüşsün darısı bizlere inş
ebroşum senden naber canım tahlil almışsın ilaç ile inş düşer bacım bendede aynısı vardı zaten düşüyo hemen öppüyorum seni
sevalimnaber datlum nasılsın iştesin demi kolay gelsin kuşummm
sema785 im naber canım aşılaman hayırlı olsun daha baştayken kötü olma emi canım moralin hep olumlu olsun rabbim ol deyince oluverir in ş canım üzme kendini
nuruncum sen nasılsın cnaım

semacım aşılama yapmak ayıp degilki neden kendini üzüyosun bizler herkes gibi kolay hamile kalamıyoruz sen kendini böyle ifade et bacım oldumu sakın moral bozmaaaaaa

richim sen nasıl oldun canım inş daha iisindir geçen agrıların oldugunu yazmışsın dikkat et kendinie emi tatlım
günüm sen napıyon ya fıstıgım tedaviye başlıyıcakmısınız hadi hayırlısı inşş

tamam aldım zaten şimdi öyle bişey düşünmüyom şimdilik ama yaparsak aşilama zaten özele gideriz

saol canım bende iyiyim artık kendimi tüp olayında soyutlamaya başladım unuttum sayırlır artık spor a başladım sonracıgımaaa şal örüyorumm sonra misafirlige gidiyorum öle vakit geçiyo işte canım iyiki sende varsın tatlım

gökçoşıum hoşgeldin nasılsın canım kız çok özledik seni bitanem iyi gördüm seni en iyisi gökçoşum bende senin gibi ediyom

ni siporu yapıyon bizim burdada açıldı sipor merkezi bende istiyom ama eşim kızıyo bırakmaz bende elişi çok seviyom ama ondanda usandım

saol sevalim valla napayım unutmak daha ii geldi böyle avunuyom işte canım
nuruncum burdaydım canım eşim geldi yemek bıraktım ona canım
spor salonuna gidiyorum canım yürüşü kol geliştirme felan işte vs canım sende git eger fazlan varsa benim tedavide aylardır 10 kilo aldım yaa offf

nurcum ben iki yıllık evliyim 1.5 senedir istiyoruz bende prl ile guatr vardı bide rahim tersligi eşimdede sperm hareket yavaşlıgı ile mmorfoloji sorunu var ben ilaçla onları düşürdüm bide tüp öncesi laparaskopile histereskopi yapıldı rahimde septum vardı alındı işte iki aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdık işte olmadı

nuruncum sizin sorununuz ney bide ögretim görevlisi derken öğretmen mi yoksa ünv demisin canım kaç yılık evlisin yaş kaç canım çok muuuu soru sordummmm:)

gökçoşum bende şu an aklımda iş güç diyrt yapıyom örgü yapayım diyom kafam dağılsın yeterki

sevalim ben bu ara iki şal bitirdim iki atkı yaptım valla çokk ii geldi şimdide derse başladım kpss için bakalım işte hayat güzel gider inş sen napıyon

yok öğretmen değilim kuran kursu hocasıyım inv derken neyi kasteddin ama ilahiyat fakültesini okudum eylülde 4 yıl olacak evleneli bende bi sorun yok ama eşimin sperm sayısı ve hareket yavaşlığı var ALLAHım hepimize bi engel koymuş umarım o engelleride bir bir kaldırır aradan ayrıca niye çok soru sormuş olasınki aşk olsun ben sana sordummu çokmu sormuş oluyorum???

oh oh örün gökçecim benim eşim kıskanç bende heryerde rahat edemem bilmem anlatabildimmi??
benim tek lüksüm araba kullanmak eşim şükür una izin veriyo aslında beni sıkmaz ama biraz pimpirikli

canım üniversite ögretim üyesi mi die sordum:)yok kız az soru sormuşsun :) inş rabbim bekletmez fazla hepimizide inş

Back
X