Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nuanaycım sesin çıkmıyo gitinmiii
canım benim çok saol iyi niyetli arkadaşım benim .inşallah hepimiz bugüzel duyguyu biran önce yaşarız :Saruboceq::Saruboceq:sabah şekerleri günaydın nasılsınız rabbim dualarınızı kabul içimizdeki evlat hasretini sona erdirsin kucaklarımızı doldursun
lçkammmmm hünaydın bacım erkencisin
nuaranycım günaydın kolay gelsin
makberim nerde uykudamı kaldı acaba
ebrarım canıminşalah değerin düşer bebişnde hemencik gelir
ağlamacım canım nerelerdesin canım inşallah her şey yolundaır canım kendini üzme hep kendimize ediyoz allaha emeanet ol öptüm
derinim geçmiş olsun tatlım .dikkat etsin yaa .bebiş alıyo bütün enerjisini galiba .bol bol su içsin yaa .öptüm cano görüşürüz ..günaydın sevalim.sagol canım amin inşallah.
offff kardeşimle konuştum şimdi kan şekeri düşmüş yine( yarım görüyorum diyo gözü kararmış.midem bulanıyo diyo
(( birazdan gidicem ona..tuanaya bakayım o yatsın bari
((
canım hayırlı olsun inşallah .rabbim yüzünü güldürsün .umarım bebişin sıkı sıkı tutunur bayram hediyesi olur sana canım..mrb canlarım kızlar dün aşılama yaptırdım çok kötüyüm ne olur şu mübarek günde bana dua edin olsun hayırlısıyla artık bayram arefesi beli olacak : Saruboceq: dualarınızı bekliyorum
makbuşum canom çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa .sende çok yoruyosun kendini bitanem .öptüm senide ...selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh...
erken giremedim kusura bakmayın rahatsızım biraz dünden beri başım çok dönüyor(
derinim geçmiş olsun zeynoya yaa iyi bi doktora gidinde kontrol altına alsın bariii
semacım hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay çifte bayram yaşarsın..
şimdi çıkıyorum işlerim var öpüyorum sizi
canım daha cıkmadım annemler gelecek öyle çıkacaz aslında iyi değilim hani insan adet olacağı zaman kasıklarında ve belinde bi ağrı bi huzursuluk olur ya bende öyleyim daha yeni bittim ama adet olacak gibi hissediyom kendimi bende ne var bilmiyorum ALLAH hepimize şifa versin bu sefer çıkıyorum
NURUNAYN KAÇAR :)))) (bitiyorum bu söze)