"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay sen çok yaşayasın torunlarını okşayasın bak şimdiş mahçup oldum iyiyim sen nasılsın kardeşin nasıl oldu
aminnn sende inşallah canımmmmsırnaşık şey
kardeşim iyi şükür canım sagol.Şeniz
neyse bende kaçtım masayı hazırlıyım öptüm sizi akşam abimlere gidicez geç gelebilirim
tmm kuşum gel yine öptüm seni.Şeniz
açıkçası bende hiç anlayamadım,boşa umutlanmak istemiyorum zaten hamilelik testi zannedip yüreğim hopp etti,hala sakinleşemedim

canım evet bişey belli olmadan çok ümitlenmemek gerek haklısın.ama inşallah vardır da seviniriz.bizede haber ver normal test yaparsan.bu arada eczanelerin kapamasına ramak kaldı yakında varsa bi koşu al canım yaaa.olmadı kan testi yaptır yarın kesin sonuç için.

bi keresinde bizde bi test yaptık kumam yani eşim yapıştı bana testi bekliyoz tek çizgi çıktı bizimki ben üzlülünce dediki üzülme ver testi ikinci çizgiyi ben çizeyim dedi zavallı ikinci çizgiyi bana çizemedi tövbe tövbe teste çizmek istedi yarın belli olur ama bizi haberdar et ok???

nurcumm ben şimdi kaçıyom canım...deniz yıldızını seyredyemi.bide örgümü öreyim:hulyandan sonrada melekler korusun var:)))bide pc de çok oturmak istemiyorum beynimi yoruyor sabah zor kalkıyorum.yani geçe kadar oturmuyorum ama gün içinde oturdugklerım yoruyo cnm...öptüm.Şeniz

huuu kıslar orada mısınızzzzzz

ben burdayım benimki geç gelecek az önce geldi gene karışım yaptırmış zavallı üzülüyom bu adama dün gece bisürü söylendim hani 1 saat bacaklarımı diktim ya :kedi: sen bişey yapmıyon bak belim kırıldı bacaklarım uyuştu diye söylendim ellerini açtı semaya ALLAHım bu kadına bi çocuk verde bana sataşmasın diyo klava:

bi bakayım dedim kızlar melekler korusun başlamadan:)))
kız nur inşallah kocişinin aldıgı karışımlar iyi gelir canım...o ayaklarını dikme olayını sürekli yap tatlım..bide sormuşsun ya dışarı geliyo diye o çok normal canım merak etme...herkeste oluyor yani..ilkten banada garip gelirdi ama araştırmalarım sonucu çok normal oldugunu ögrendim)
benim bir arkadasım var sizden iyi olmasın çok sevdigim bir arkadasım buradan yine.
o da sürekli böyle yapıyordu canım.ama 45 dkk hiç kalkmıyordu öyle diyodu yani..
artık tv li odada ayarlıyoduk herşeyi diyo öyle dururken cnm sıkılmasın diye:)))

ah canım zaten bizim yatak oadmızda tv var .... önce meyveyi çerezi yani kocişim ne isticek olursa herşeyi getiriyorum bi sehbamız var ona diziyorumki kendisi almayı beceremez ondan sonra :asigim: ama zor oluyo dün akşam bi tülbendimi bacaklarıma geçirdim uçlarını elime aldım sıkı sıkı tutuyorum gerdiriyorum ay inan zor oluyo geri akmasın diye acaba tamponmu koysam diye düşünüyom yaaa derinim işte böyle

merhaba kıslar haber vereyim dedim 10 gün içerisinde bizim sıpa kucağımızda olacak sezaryan olacak doktorum 10 gün içerisinde alırız dedi pazartesi kesin tarih belli olacak hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum

yok tatlım tamponla olmaz...sen belinin altına yastık koyuyon dimi.sadece dikerek zorlanma..önemli olan bacakların degil belinin havada olması yani aşagı akış olacak şekilde ayarla yastıgı belinin altına canım.havaya dikmen şart degil yani.

nesye cnm ben çıkıyom şimdi dizim başladı kusura bakma nolur...hem biraz örgümede devam edeyim...öptüm seni.

oyyy sevilim benimm tam çıkıyodum kızzz canımmm ah hayırlısıyla bi alsan kucagına paşayı:))) canımmm şimdiden geçmiş olsun sevilimŞeniz

nurunayn canım tanışmadık seninle ama ben topikin eskilerindenim şu andada hamileyim sizler gibi çok bekledim ama ayak dikmeyle sonra yastık koymayla filan alakası yok canım 21 ay bekledim yapmadığım sey kalmadı benim canım yanlıs anlama beni emi önemli olan ne biliyormusun düşünme kafandan sil at özellikle bacaklarını filan dikerek ilişkiye girerken kendini şartlandırıyorsun hiç düşünme canım valla ben 21 ay sonunda bu psikolojiyi üzerimden attım ve başardım sana ve tüm arkadaşlara bir dost olarak tavsiyem

ALLAH kurtarsın öncelikle bebenide sağlıkla alasın kucağına insanın elinde değil ben memnunmuyum halimden hayır ama dağıtamıyorum sen nasıl attın ALLAH banada kafamı boşaltmayı nasip etsin

ALLAH kurtarsın öncelikle bebenide sağlıkla alasın kucağına insanın elinde değil ben memnunmuyum halimden hayır ama dağıtamıyorum sen nasıl attın ALLAH banada kafamı boşaltmayı nasip etsin
seni çok iyi anlıyorum hayatım çünkü yaşadım aynılarını artık kafayı yemek üzereydimkafamçokkarıştı bende herseyi deniyordum son doktora gittiğimde kadın bana açık açık gelme dedi yapacak birseyim yok hersey çok normal yapacak tek seyin var beyninden sileceksin dedi o zaman başarırsın dedi sonra oturdum düşündüm ne yapsam olmuyor olsa bu zamana olurdu diye demekki doktor haklı dedim bıraktım allahım bi bildiği var demekki zamanı var dedim ilişkilerimin hiç birinde aklıma getirmedim bu karardan donra ilk ay 9 güün gecikti test yaptım negatif çıktı ikinci ay 6 gün gecikti ve mutlu sona böyle ulastım ben hayatım :asigim:

canımm çok sevindim yaa 10 gün kaldı demek yiğenimizin gelmesine Allah çok kolay bi doğum nasip etsin sana tatlım dualarımızda olucaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…