"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sema çile demeyelim imtihan diyelim neler neler var dünyada ALLAH bize sağlıklı hayırlı yavrular versin 4 sene olcak evleneli ama 3 senedir şiddetle istiyorum bebeği

nuruncum benim gittiğim salon sade bayanlar gidiyo ayrı yani saatlerimiz var yani benimkide kıskanır:)araba ben bilmiyorum inş ögrenirim yaaa

canım üniversite ögretim üyesi mi die sordum:)yok kız az soru sormuşsun :) inş rabbim bekletmez fazla hepimizide inş

canım nasıl desemki ben önce imamhatibi bitirdim ayrıca özel olarak arpça dersleri falan aldım ilhiyatı bitirip kadroya atandım izmirde büyük bi kurs var orada hocalık yaptım ama evlendim ozaman bırakmak zorunda kaldım buraya kaydolurken seçeneklerde hocalık yok arkadaşım beni kaydetti ozaman o öğretim görevlisi şıkkını seçti bende kaldırmadım kadroda devam etmesemde evimin bi odasını sınıf gibi yaptım genç kızlae haftada 3gün derse geliyolar aslında yazmak istemem ama yazdım bi kere

nuruncum benim gittiğim salon sade bayanlar gidiyo ayrı yani saatlerimiz var yani benimkide kıskanır:)araba ben bilmiyorum inş ögrenirim yaaa

tabii canım öyle yerlerde var ama bulunduğum yerde karışık burası öyle bi yerki kuaförlerde bile hep erkek dolu güle güle afiyet olsun ayrıca araba sürmek çoook kolay umarım sende öğrenirsin

sema çile demeyelim imtihan diyelim neler neler var dünyada ALLAH bize sağlıklı hayırlı yavrular versin 4 sene olcak evleneli ama 3 senedir şiddetle istiyorum bebeği

evet canım imtihan allah kaldıramıyacagımızı vermesn ama şu haline yani kendime acıyorum bazen

evet canım imtihan allah kaldıramıyacagımızı vermesn ama şu haline yani kendime acıyorum bazen

aminnn canım napalım bende çooook istiyom zoruma gidiyo ağlıyom eşimde bana çok kızıyo ALLAH ın zoruna gidecek sakat bi çocuk verecek göreceksin diyo sabredelim umarım sonunda gülen yine biz oluruz

canım çok sagol ya..iyi sayılır şimdi çok şükür..sanada geçmiş olsun canım şimdi iyisin inşallah.
ebrarım sagol tatlım..evet tuniş sagolsun bbütün enerjiyi alıyo cimcime:)))
bende pazartesi aşılama yaptıracagım dua edin.birbirimizi tanımasakta dost olduk.
canım hoşgelmişsin..inşallah aşılaman tutar canım:)
sagol bebişim...bende seni çok öptüm gökçemŞeniz
selam hanımlar bi bakim dedim nasılsınız
selam kuşum hoşgeldin nasıl oldun?
kızlar bende gidiyom hepinii öptüm alaha emaet olun iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

aaaa loçkam yaa kaçırdımmı seni.erkencisin kızz nereyeee?

slm kızlar hepinize hayırlı akşamlar,bende bir bebek kaybı yaşayıp,şimdide ısrarla tekrar hamile kalmaya çalışanlardanım,2 gündür adet olmayı bekliyorum belirtiler hafif o yöndeydi,bu gün öyle bii belirsizlik var,bu ay hiç takıntı yapmayacam düşünmeyecem dedim,elde değil,ister istemez umutlanıyorum,evde ovulasyon testlerim vardı bi tanede hamilelik testi,dayanamayıp yaptım çift kızgı hemde oldukça koyu,sonra bi dikkat ettim hamilelik testi bitmiş yaptığım ovulasyon testiymiş,çok kötü oldum,amaaa bu dönemde ovulasyon testide olsa nasıl iki çizgi çıkıyor anlayamadım,bi bilginiz varmı

canım hoşgeldin...adet başlangıcında ovulasyon olması şaşırtıcı gerçekten yaaa...bide heves ettirmek gibi olmasın da ovulasyon testleri hamileligi belli edebiliyor diye duymuştum inşallah öyledir tatlım ya.

açıkçası bende hiç anlayamadım,boşa umutlanmak istemiyorum zaten hamilelik testi zannedip yüreğim hopp etti,hala sakinleşemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…