"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman derınım sen uyuda bacım ben yalnız kalıırm o sende büyük bı sroundu astın şüküt makbusum gelse onla takılırz gecen benı nasıl uyuttunuz haklava:
kızlar buarada grıp ıcın adacayı ıcıyom hergün bende dıyomkı ovülasyon gününe kadr ıcımde bı ıse yarasın:asigim:

o birazdan gelir ben kacarım ama aklım sizde kalacak yarın öğlen gelin olmuyosunuz gözüm sizleri arıyo

biz coştuk da makbuşum da olsaydı(((bugün hiç görüşemedik kuşumla özledim(birazdanda yatıcam zaten.
bu arada bersumm kızz dün dedim ya kalkamıyozz anamm sabah bi uyandık 9a 20 var:1shok:düşünün 9 da işbaşı ve yürüyerek giidyo vesait yok burdan.yaklaşık 25 dk yol yürüyor..10 kala çıktı evden yani 10-15 dk gecikti kociş(

richim valla canım bende buara takılamıyom yaa .sabahları erken kalkıyorum .gece erken yatıyorum yatakda dön dön uyuyamıyom .bi yoluna koyabilsem çok iyi olcak..

evet atlattım cnm..ama bişey frkettim geeçnde yazdım.bu pc acaip kafa yoruyo yaaa.geçe kadar oturmuyorum ama gündüz oturduklarım sabah acısı çıkıyo beynim uyuşuk gibi oluyo kalkamıyorum.pc yokken kuş giib kalkıyodum...

he kızzz nasılda kandırdımm:)))))Şeniz

nurcumm sen eşin gelince bize bakma canımm..hemen üstüne rahat bişeyler giyy:roflol:kız kızmıyosun dimi şakalaşıyom.ama yap yani:jeyyar:

aman derincim buna dikkat edin geç kalınca amirler gıcıklık yapıyo çok can sıkıcı oluyo ezile büzüle gitmek ay o yüzden nefret ediyorum geç kalkmaktan 5 dakka fazla uyuyayım diye yapıyorum bazen uykuya çok düşkünüm çokkkk
düzenini bozma tatlım erken uyu

BERSUM bende iyiyim canım saol .senin adına sevindim cano .bende çalışırken pazarları çok severdim insan doyamıyo uyumaya .ama çok uyuyuncada gün bitiyo diye üzülüyosun.neyse allahtan sizin iki gün .bigün uyu bigün gez ohhh...

ebrarım sendede alışkanlık yaptı tabı burası aman uyuyun bacım vallah uyku gıbısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…