"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nbr yaşasın yarın cmrtesi bende bu gece takılabilirim şimdi kocişe meyvesini verdim topiğe girdim eee iyi bakmam lazım kocacıma

bu arada ismim topikte görünüyodu ama ben dün çıkışyapmadan kapatmışım hani seda niye konuşmuyo demeyin daha şimdi açtımkaydirigubbakcemile3

esensedada gelmıs hoşgelmıs
bersum sen nasılsın kız hıc pas vermıyon

richberiyy naz yaptım ama ovulasyon günü naz niyaz kalmadı bende napayım çok yalvardı seviyom deli gibi bide bebem olsun diye ... oldu işte

hoşgeldin cicim..bende çıkıcam birazdan((offff haftasonu dolu oluyo buralar ama ben oturamıyom(

olsun canım ya ben de fazla takılamıyorum işte bugün cuma diye bi de yarın bazen iyi sohbetin belini kırıyosunuz ben de ortasından girince olaya fransız kalıyorum bi de siz birbirinizi eskiden tanıyosunuz ya

derinim asıl sen bana kırılma hani aynı oda olur bi bakatım der bazen benimki bakar o yüzden dedim hakkını helal et loçkam bak bende alıştım sizden

ıyı barı sveındım bersucguma.s.
kızlar bana annem dedıkı belıne yakı koy denesemmı acab belkı bı bıldıgı vardır bı zararıda olmaz bence bı fıkrı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…