günaydın nuanaycım sağol canım sen nasılsın
akşam iyi kaynatmışsınız bensizz Çok üzgünüm
cokacimcoookcokacimcoookçok açıktım kahvaltı yapayım buralardayım hemde sizlen konuşuruz
günaydın nuanaycım sağol canım sen nasılsın
akşam iyi kaynatmışsınız bensizz Çok üzgünüm
cokacimcoookcokacimcoookçok açıktım kahvaltı yapayım buralardayım hemde sizlen konuşuruz
canım keşke sende olsaydın istedim valla sana afiyet olsun akşama misafirim var evimi temizliyom ama az kaldı sende karnışını doyur laflarız içeriz[/QUOTcanım malesef evimde net ol adığı içi giremiyom kolay gelsi sana canım
hm anladım dükkandamı var sadece olsun evindede dinlen eşinle ilgilen ben o gelince kapatıyorum napalım ALLAH onlara sağlık versin huzurumuz daim olsun eee anlat canım
maşallah derin ebrar richi daha uyanamadılar galiba ben 2 de yattım ama 7 kalktım eşimi gönderdim üşüdüm yatağa girdim 9 kadar oyalandım ama işlerim var diye kalktım uyusunlarda büyüsünler :umursamaz:
ne anlatayım nuranaycım aynen sabah oluyo akşam oluyo
riçhim hasta canım benim derinimde işi varsa bu saater kadar uyumaz
makberiminde koçacı evde ebrarımında misafirler var oda çok yoruldu dinlensinler
geldim kızlarrr.günaydın.
nurum bende kalktımmı uyumuyom aslında canım ama bugünlerde rahatsızım bide çok üşüyom kalkınca.yatıyım dedim bugün eşim gidince.üst üste birsürü güzel rüyalar gördüm..sonç olarak da az önce telefonum çaldı.çok sevdigim bi ablam iş görüşmesine çagırdı..ve ondan da güzeli dün gece öyle içten dua ettim ki yatarken bende bişeyler yapmak istiyorum Allahım bi iş nasip et bana yada kendi işimi açmayı nasip et diye..Rabbim öyle büyük ki...dua edin kızlarr bu iş olur inşallah.evime çok yakın.şirin bi bebe giyim magazası:)))sahibi geçen gün konuştu benimle..ama hemen alacagını düşünmemiştim..yılbaşında çocuk düşünüyorum dedi ikinciyi..olursa inş seni ararım gelirsin demişti:))
biliyom canım benim inanki bazen çok zoruma gidiyo pazarları açmak evimi temizlediğim zamanlar açmıymo amabu pazar açmam lazım bayram alışverişi yapacağız hem kwendime hem eşime ciciler alacağız mecbur çalışacam
sevalimm yattım kuşum ama uyuyo uyumuyo arası o aralarda rüyalar gördüm :)))yani öylesine yatayım derken uyuklamışım ama yaramıyo bana böyle yapmak başım daha çok agrıdı((
kızlar ya gözle görülür derecede incelmeye başladım ben:)
dün kardeşimde faketti,eşim başta farketti.annem falan valla çok mutluyum ya.yaglarım gibiyo.klo olarak 1 buçuk kilo kadar gitti 10 günde.ama yag olarak 3 kilo vermiş gibiyim inanımki görüntü olarak.