ben başak köklükaya varya ona bayılıyorum ya afet bi kadın kaşlarımı en son gitiğim kız bozdu 1 aydır ellemiyom bayrama kadar kalsın kalınlaştırcam ama benimkide kavisli
ben başak köklükaya varya ona bayılıyorum ya afet bi kadın kaşlarımı en son gitiğim kız bozdu 1 aydır ellemiyom bayrama kadar kalsın kalınlaştırcam ama benimkide kavisli
degiştir tatlım bende sevmem:)
ben bilinmeyen kadın avatrlarını çok seviyorum...bu benim kullandıgım meselaa öyle anlamlı geliyo ki durusu bakışı.kendimi anlatıyo sanki duygusallıgımı:)
c anım darısı san olsun loçkam senin dükanın inşlah oura örgü öreriz kız beraber canım olacak ben inanıyom loçkm benim
kaşalrıım herkese aldırmıyom beli kuaförüm var o alıyo
c anım darısı san olsun loçkam senin dükanın inşlah oura örgü öreriz kız beraber canım olacak ben inanıyom loçkm benim
kaşalrıım herkese aldırmıyom beli kuaförüm var o alıyo
evet o kadın duru ve duygusal bi güzelliğe sahip ama avatar olarak almadı büyük gelmiş halbuki resim küçükl sevalcim resmim yokki pcde koyacam ama kısa zamanda
sevalim niye sustum diyim hemen...face açtım da bi arkadaısm slayt yapmış kocişiyle resimleri bide mizik arkadan süper olmuş ona daldım.hee bide bebişleriyle:))))