"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızz nurrrr senin avatara baka baka hande ataizine benzedigini düşünmeye başladımmm.anam sen ondan güzelsindir kesin.yapay karı o :))))))

kızz nurrrr senin avatara baka baka hande ataizine benzedigini düşünmeye başladımmm.anam sen ondan güzelsindir kesin.yapay karı o :))))))

hande ataizi nerden çıktı kız avatardaki gaciyi netten buldum hande ataizimi o yoksam dikkat etmedim

oh maşaalh bu kadr biribirnize çok yakışıyonuz allah ayırmasın sizi birde kucağınızı doldursun rabbim

seval senmisin resimdeki sorduğum soruya bak canım sende güzelsin maşallah kaşlaarın çok güzelmiş

sevallllllllllllll başım döndü ters resim:))))görmüştüm seni ben kıss güzel kızzz:))

nurcum hande ataizi o sanırsam:)))

ben başak köklükaya varya ona bayılıyorum ya afet bi kadın kaşlarımı en son gitiğim kız bozdu 1 aydır ellemiyom bayrama kadar kalsın kalınlaştırcam ama benimkide kavisli

ben başak köklükaya varya ona bayılıyorum ya afet bi kadın kaşlarımı en son gitiğim kız bozdu 1 aydır ellemiyom bayrama kadar kalsın kalınlaştırcam ama benimkide kavisli

he güzel kadın..ama kardeşim sevmez hiç:)degişik bi tip gelir bana hep o gizemli hüzünlü dimi?

degiştir tatlım bende sevmem:)
ben bilinmeyen kadın avatrlarını çok seviyorum...bu benim kullandıgım meselaa öyle anlamlı geliyo ki durusu bakışı.kendimi anlatıyo sanki duygusallıgımı:)

c anım darısı san olsun loçkam senin dükanın inşlah oura örgü öreriz kız beraber canım olacak ben inanıyom loçkm benim
kaşalrıım herkese aldırmıyom beli kuaförüm var o alıyo

kız derinim senin avartaların çok hoşuma gidiyo
nuranaycım snde koysana resmin merak etim seni vallah güzelsin kesin

c anım darısı san olsun loçkam senin dükanın inşlah oura örgü öreriz kız beraber canım olacak ben inanıyom loçkm benim
kaşalrıım herkese aldırmıyom beli kuaförüm var o alıyo
aminnn cnm benim inşallah yaaaa.
kız derinim senin avartaların çok hoşuma gidiyo
nuranaycım snde koysana resmin merak etim seni vallah güzelsin kesin

sagol canım.kendimi yansıtan bişeyler bulmaya özem gösteriyorum:)

evet o kadın duru ve duygusal bi güzelliğe sahip ama avatar olarak almadı büyük gelmiş halbuki resim küçükl sevalcim resmim yokki pcde koyacam ama kısa zamanda

sevalim niye sustum diyim hemen...face açtım da bi arkadaısm slayt yapmış kocişiyle resimleri bide mizik arkadan süper olmuş ona daldım.hee bide bebişleriyle:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…