"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sagolun bacılar ya sımarttınız benı:kedi:
allah sızıde kocalarınıza bagıslasın gönlünüze göre versın:Saruboceq:

hadi kızlar bende kaçar .hepinizi öptüm..
richim gece gelebilirmiyim bilmiyorum eşim sinemaya gidelim dedi .yeni bir film girdi vizyona 2012 .ona gidicez tabi bilet bulursak .gidemezsek burdayım cano.hadi görüşürüz..

saol riçim valla hava yağmurlu kapalı hiç canım istemiyo ya neyse yapacaz mecbur bugün yapayımda yarın rahat edeyim sana da kolay gelsin tatlım
bu arada ben gelene kadar baya kaynatmışınız geçmişe bakıp geliyom

derinişkom o senin afeti devranlığın canım benim teşekkür ederimmm
sirkede işe yaramış oh maaşallah devamıda gelir istediğin kiloya ulaşır daha da bi afet olursunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben en iyisi artı kaçayım şu temizlik olayını bitireyim içim rahat etmeyecek böyle otururken işim bitince gelirim hepinzi öptüm canlarrrr

hıc sorma burdada allah dısarda kalanlara yardım etsın karla karısık yagmur yagıyosenağlamakaynattık cnm bırbırımızı gösterdık zemuszemuszemuszemussende merak konususun haberın olsun:sm_cool:

hadı kolay gelsın cnmkaydirigubbakcemile5
sevalım cnm bende kacım yavastan ılaclarımı alıp yatıcam bıraz dınlenımkı ıyılesım
kib görüşürüz fıstıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…