"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

offfff makberim of ne diyeyim canım yani bu çocuklardada pes haaaaaaaa kız iyilkten anlamıyo bu kızlar

ah canım yaa yine burnundan geldi desene .allahım bu çocuğa akıl versin sanada sabır canım..
sağolun canlarım vallla bıktırdılar artık yaa sırf onun yüzünden yemediğim hakaret kalmıyor basmıyor beyinleri anlamıyorlar bunların benimle bi bağlantıları olmadığını mecburiyetimin olmadığını istemiyorum işte bu kadar basit ben köle yada bakıcı değilim içim rahat Allah görüyor herşeyi
makbusum sımdı nasılsın cnm
sağol riçim valla ne kadar iyi olunabilirse o kadr iyiyim işte

sagolun kızlar o sızın güzellıgınız allah bahtımızı güzel yapsın
annemin lafidir bahti guzel olsun derdi hep kizim olursa ben de oyle diyecegim istedigi an anne olur Insallah diyecegim hatta:))

sagol canım benim.giyindim küpeleri takıştırdım..ayyy dar paça kotummm ne güzel durdu bugün bana yaaa kızlar yaglarım gidiyo resmennnnkaydirigubbakcemile3
yaw senin resimlerinde hic kilon yoktuki anlamadim ne fazlan var guzelim. ben de fena gobek yaptim(

mrb kızlar nasılsınız öptüm sizleri dualarınızı bekliyorumm :Saruboceq: :çok üzgünüm:
canim insallah guzel hayirli sonuc alirsin. kac gun kaldi?

kizlar benim de artik corek otum var :lepi: turk marketine gittim bugun tesaduf aklima geldi sordum varmis:)) tarcinla corek otu aldim bal karistirim regleden sonra baslayacagim:)) cok merak ediyorum:)))

oh oh geçmişi okudumda neler kaçırmışım neler eşim geldi ve netten düştüm aynı anda ona yemek hazırladım iyikide gelmiş yoksa ne işlerim biterdi ne hazırlık yapardım misafirlere ama richi resmini göremedim ama alacağım olsun ok bende pc ye koyunca gösteririm derincim iyi oturmalar sana hadi hepinizi bekliyorum sağ sağlim gelin

günüm gelmıssın kacırmısım cnm karsılasamıyoruz ıyısındır umarım:asigim:
ınsallah güncüğüm kızın olursa ıstedıgı an anne olsun oglun olursada ıstedıgı an baba olsun sende ıstedıgın an nıne olursun:Saruboceq::Saruboceq:

makbusum hersey ıyı olucak bıtanem sen güçlü ol yeter:1hug:
bersum kurtulmussun kız temızlıkten oh negüzel ben hıcbısey yapamadım :çok üzgünüm:

richberyy kızlara resmini göstermişin ben kaçırdım (( ama yukardada dedim alacağın olsun zemuszemus

misafirlerin kim nurcum akrabalardan mı?döktürmüşsündür kesin ay benimde canım hamurişi istiyo kalkıp yapsam mı acaba??

burdayım bersucugum evet hastayım yapamadım bıde yalnızım ya ıcımden gelmedı. kızlar hapsurmak ısteyıpte hapsuramamak nekadr kötü resmen aglatıyo ya

ay ben cok üşengecım ya hamur ıslerınde nedense yapmak ısterım ama üşenırım becerıklımısın bersum o ıslerde

canım eşimin akrabası yaptım bişeyler ben çok severim yapmayıda yemeyide yakınolsanızda beraber yesek bersu allah işinde sana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…