sağolun canlarım vallla bıktırdılar artık yaa sırf onun yüzünden yemediğim hakaret kalmıyor basmıyor beyinleri anlamıyorlar bunların benimle bi bağlantıları olmadığını mecburiyetimin olmadığını istemiyorum işte bu kadar basit ben köle yada bakıcı değilim içim rahat Allah görüyor herşeyi
sagol canım benim.giyindim küpeleri takıştırdım..ayyy dar paça kotummm ne güzel durdu bugün bana yaaa kızlar yaglarım gidiyo resmennnnkaydirigubbakcemile3
kizlar benim de artik corek otum var :lepi: turk marketine gittim bugun tesaduf aklima geldi sordum varmis:)) tarcinla corek otu aldim bal karistirim regleden sonra baslayacagim:)) cok merak ediyorum:)))
oh oh geçmişi okudumda neler kaçırmışım neler eşim geldi ve netten düştüm aynı anda ona yemek hazırladım iyikide gelmiş yoksa ne işlerim biterdi ne hazırlık yapardım misafirlere ama richi resmini göremedim ama alacağım olsun ok bende pc ye koyunca gösteririm derincim iyi oturmalar sana hadi hepinizi bekliyorum sağ sağlim gelin
günüm gelmıssın kacırmısım cnm karsılasamıyoruz ıyısındır umarım:asigim:
ınsallah güncüğüm kızın olursa ıstedıgı an anne olsun oglun olursada ıstedıgı an baba olsun sende ıstedıgın an nıne olursun:Saruboceq::Saruboceq: