offfff makberim of ne diyeyim canım yani bu çocuklardada pes haaaaaaaa kız iyilkten anlamıyo bu kızlar
sağolun canlarım vallla bıktırdılar artık yaa sırf onun yüzünden yemediğim hakaret kalmıyor basmıyor beyinleri anlamıyorlar bunların benimle bi bağlantıları olmadığını mecburiyetimin olmadığını istemiyorum işte bu kadar basit ben köle yada bakıcı değilim içim rahat Allah görüyor herşeyiah canım yaa yine burnundan geldi desene .allahım bu çocuğa akıl versin sanada sabır canım..
sağol riçim valla ne kadar iyi olunabilirse o kadr iyiyim iştemakbusum sımdı nasılsın cnm
annemin lafidir bahti guzel olsun derdi hep kizim olursa ben de oyle diyecegim istedigi an anne olur Insallah diyecegim hatta:))sagolun kızlar o sızın güzellıgınız allah bahtımızı güzel yapsın
yaw senin resimlerinde hic kilon yoktuki anlamadim ne fazlan var guzelim. ben de fena gobek yaptimsagol canım benim.giyindim küpeleri takıştırdım..ayyy dar paça kotummm ne güzel durdu bugün bana yaaa kızlar yaglarım gidiyo resmennnnkaydirigubbakcemile3
canim insallah guzel hayirli sonuc alirsin. kac gun kaldi?mrb kızlar nasılsınız öptüm sizleri dualarınızı bekliyorumm :Saruboceq: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?