"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nur senınde hep bahanen var ama ha neyse canın sagolsun

ya yemin ederim valla aslında bilisayarda vardı geçen çökerttim bilgisayarı silindi düğün resimlerim vardı çoğunlukla ayrıca yapmıyacağım şeyi baştan derim değilimi ben koyamam derim bahane değil valla birzdan eşim gelir yarında evde kardeşimin kamerasını alıp çekip koyarım sorun değil ama o evde iken koyamamki neti bile açtırmıyo hele resim koyduğumu anlasa kavga eder sakın bize resmiimzi koydurttuda kendi koymadı diye düşüşnmeyin olurmu

cok sevındım sevılım umarım saglıcakla hayırlısıyla kucagına alıp o mıs kokusunu içine cekersın:Saruboceq::Saruboceq:

ya evet ebru sallıda 6 kılo abrtmıslar onlar ya zaten zayıflar cocuktan ne ıstıyolar

slm kızlar 1aydır giremiyorum evime taşındım çok şükür ve netim yok hepinizi çok özledim

ya yemin ederim valla aslında bilisayarda vardı geçen çökerttim bilgisayarı silindi düğün resimlerim vardı çoğunlukla ayrıca yapmıyacağım şeyi baştan derim değilimi ben koyamam derim bahane değil valla birzdan eşim gelir yarında evde kardeşimin kamerasını alıp çekip koyarım sorun değil ama o evde iken koyamamki neti bile açtırmıyo hele resim koyduğumu anlasa kavga eder sakın bize resmiimzi koydurttuda kendi koymadı diye düşüşnmeyin olurmu

nurcugum cok sertsın sakın ol bıraz ben sana kötü bısıymı dedım resım koyup koymaman mühım degıl bız burda resımlerını görelımde öyle muhabbet edelım falan asla böyle seyler düşünmeyız cnm ben sana takılıyorum sadece rahatla bıraz esınle aranda problem cıkmasınıda kesınlıkle ıstemem vereliniortak

ya evet ebru sallıda 6 kılo abrtmıslar onlar ya zaten zayıflar cocuktan ne ıstıyolar
anlamıyorum ki nasıl başarıyorlar yaa ister istemez yiyiyorsun bende dikkat etmeye çalıştım olmuyor ki miğden kazınıyor nasıl dayandılar o açlığa ki merak ettim normal açlık gibi olmuyor elin ayağın boşalı veriyor valla mecbur yiyiyorsun:icecream:

vallah sevılım onlar sadece formlarını düşünüyolar cocuk yapmakta onlar ıcın moda olsa gerek ben cok kızıyorum sahsen sen kac kılo aldın

slm kızlar 1aydır giremiyorum evime taşındım çok şükür ve netim yok hepinizi çok özledim
hosgeldin ozlemis ve merak etmistik arada girmeye calis yeni evde bebis hemen gelir insallah.

sağol hayatım ewet çok az kaldı çarsamba doktora gittim işte on gün içerisinde alırım dedi pazartesi tahlil sonuçlarıma göre tarih ayarlayacağız bakalım

aa dedik dogurmustur sevil guzel oglusunu:)) canim az kalmis demek. cok sevindim geldigine, saglicakla kolayca yapicaksin dogumunu Insallah bosver sezeryan daha kolay. ne gun gelecegi belli:)) hic korkma birtanem, Insallah cok kolay gecer. :nazar:

nurcugum cok sertsın sakın ol bıraz ben sana kötü bısıymı dedım resım koyup koymaman mühım degıl bız burda resımlerını görelımde öyle muhabbet edelım falan asla böyle seyler düşünmeyız cnm ben sana takılıyorum sadece rahatla bıraz esınle aranda problem cıkmasınıda kesınlıkle ıstemem vereliniortak

canım ne sertliği ben gayet içtenlikle dedim

prensesım sende durumlar nasıl anlat bakalım bıraz uzun zaman oldu
günüm hosgeldın cnm dur su mısafırler gıtsın koyarım cnm

vallah sevılım onlar sadece formlarını düşünüyolar cocuk yapmakta onlar ıcın moda olsa gerek ben cok kızıyorum sahsen sen kac kılo aldın
46 ile kaldım su an 62 yim canım ama çok zayıf kaldığım için kimse son zamanlarım olduğuna inanmıyor dalga geçiyorlar top yutmuş gibisin diye:roflol:ben tüm hamilelğim boyunca kot giyebildim oldu yani aslında çok aldım ama hiç almamış gibi yim

sevilim kaç kilosunu geri vermek istiyosun zaten 4 5 kilo doğumda gidiyormuş bende 45 kiloyum o yüzden hamiş olursam bol bol kilo almak isterim sonrada 10 kiloya kadar bende kalabilir

Back
X