"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hosgeldin ozlemis ve merak etmistik arada girmeye calis yeni evde bebis hemen gelir insallah.

aa dedik dogurmustur sevil guzel oglusunu:)) canim az kalmis demek. cok sevindim geldigine, saglicakla kolayca yapicaksin dogumunu Insallah bosver sezeryan daha kolay. ne gun gelecegi belli:)) hic korkma birtanem, Insallah cok kolay gecer. :nazar:
canım arkadaşım sağol işte çok korku var yaklaşınca dahada çoğaldı ben bu güne kadar hastaneyi bırak serum bile yemedim anestesiyi düşündükçe içim ürperiyor acaba eprudial mi olsam fikriniz ne uyumaktan korkuyorum:1no2:

richi ayrıca sert olduğumuda nerden çıkardın aşk olsun sakın sana sert çıkıştığımıda düşünme valla alınırım bahane demndeki sebebin gır gır olduğunu anladım ama kamerayı falan bahane ettiğimi sanma diye öyle dedim bak sertsin dediğine üzüldüm biz kader arkadaşıyız

hoşbuldum bersucum valla günüm olamaz çünkü taşındım birkaçgün sonra adet oldum kafam rahat artık richberrycim çok özledim sizi ya evim çok küçük beyaz eşya ve 2çekyat aldım kaynanam hiç bişey vermedi bize çok kötü günler geçirdim çok kavgalar oldu hala kafam çok karışık

sevilcim benim yakın arkadaşım epidural oldu çokta menun kaldı ayılma olmadığı için doğar doğmaz bebişini emzirebildi çok rahat ettiğini söyledi umarım sende kolaylıkla bebişini kucaklarsın

sevilim kaç kilosunu geri vermek istiyosun zaten 4 5 kilo doğumda gidiyormuş bende 45 kiloyum o yüzden hamiş olursam bol bol kilo almak isterim sonrada 10 kiloya kadar bende kalabilir
valla boyuma göre ideal kilom 52 canım ama 50 filan olsam iyi çünkü yanaklarım dolgunlaşınca daha çok beğendim kendimi herkezde öyle diyo insallah düşerim ama benim bünye almıyor biri bana 62 kilo olacaksın bi gün deseydi çok gülerdim istediğim halde alamıyordum 8 senedir hep aynı kilodaydım

kaynananla birliktemi oturuyordunuz boşver prenses evin küçük olsun eşyan az olsun ama kocişinle birliktte sağlığın huzurun olsun yeter

canım arkadaşım sağol işte çok korku var yaklaşınca dahada çoğaldı ben bu güne kadar hastaneyi bırak serum bile yemedim anestesiyi düşündükçe içim ürperiyor acaba eprudial mi olsam fikriniz ne uyumaktan korkuyorum:1no2:

canim her hamile korkuyor haklisin tabii bilmedigin bir sey yasacaksin ama Allah gucunu verecek Insallah sonunda tatli oglusuna kavusmak var hep bu yanini dusun. arkadasim yazin epidurel sezeryan yaptirdi, o da kan bile veremezdi nasil korkaktir bilemezsin ama cok kolyamis dedi epidurelle ilgili onun dedigi yapanin iyi bir uzman olmasi gerektigiymis. doktorun ne oneriyor?

hoşbuldum bersucum valla günüm olamaz çünkü taşındım birkaçgün sonra adet oldum kafam rahat artık richberrycim çok özledim sizi ya evim çok küçük beyaz eşya ve 2çekyat aldım kaynanam hiç bişey vermedi bize çok kötü günler geçirdim çok kavgalar oldu hala kafam çok karışık

ay canım benım ya allahtan kurtulmussun alsın evı kendısının olsun o esyalarda yeter sız ıyı olunda esya falan mühım degıl cnm sen kendını topla bak artık yalnızsınız kafanda rahat olsun kendını esını düşün cnm oda ne halı varsa görsün

aynen sevilcim bende düşünüyorum da acaba bigün 55 kilo olabilecek miyim diye şu an hayal gibi geliyor inşallah bebişle birlikte bu hayalimde birgün gerçek olur

prenses hic uzme kendini aman kaynana yanindan ayrildiysan olayli bile olmussa bosver hyatta daha guzel ne olabilir:)) hamile olmak haricinde:))

sevilcim benim yakın arkadaşım epidural oldu çokta menun kaldı ayılma olmadığı için doğar doğmaz bebişini emzirebildi çok rahat ettiğini söyledi umarım sende kolaylıkla bebişini kucaklarsın
ewet canım o şansın oluyor bakalım nasip çarsamba gününden beri yani doktora gittiğimden beri çok endişeli çok stresliyim pazarteside hangi gün olacak ona karar verilecek ufffffffffff uffffffffff çok dua edin bana kıslar

evet bersucum beraberdik sağol richim öyle doğrusun aman kafam rahat artık

ya kizlar kilo kilo diynuz ama ben 47 kiloydum herkes sasardi cok da yerdim almazdim simdi 52yim uc yilda bes kilo aldim mumkun degil gitmiyor siz yine de cok almayin zayiflik her zaman iyi ben 50 olsam iyi ama gobekte birikti gitmiyor gerci hic de ugrasmiyorum cunku hayat boyu rejim az yemek nedir hic bilmedim simdi de useniyorum:))

aynen sevilcim bende düşünüyorum da acaba bigün 55 kilo olabilecek miyim diye şu an hayal gibi geliyor inşallah bebişle birlikte bu hayalimde birgün gerçek olur

bersu üzüldüğün şeye bak kilo amadığın için niye üzülüyon bol bol ye benim eşim 45 kilo ile evlendi şimdi 65 kilo ilk sene alamadı sonra aldı çünkü sigara içiyodu bıraktı iştahı açıldı şimdi istediği kiloya geldi üzülme sağlıklı olda gerisi boş

Back
X