"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyide bu kadın mecburmu hem peşini toplasın hem nazını niyazını çeksin kız kaç yaşındaki çokmu küçük büyükse biraz edepli olmalı onun içinde zor ama huzur bozmaya ne gerek var

makbercim ama esin o cocuklari o anne bozuntusuna veremez mecbur esinle kalicak. burasi net herkes icin galiba degil mi? ya da ben mi yanlis dusunuyorum?
ee karsinizdaki de annesi babasi ayri diye uzulen simarik bir kiz cocugu. ve kiz cocuklari babaya cok naz yapar yeri gelir elinde oynatir.
ama cocuklar her yil degisir o da buyuyor boyle boyle. cocugu ciddiye alma birak yapsin simariklik ustunde durma fazla. sen zaten kiyafeti okulu yapman gerekeni yapiyorsun gerisiyle babasi ugrassin.
aynen canım asla vermeyeceğini söylüyor hoş zaten diğeride istemiyor.dediklerini aynen yapıyor ama 2 çocuk arasında sürekli mesafe bırakıyor.mesela dün abimlere gittik biri kız diğeri erkek 2 çocuğu var abimin oda da oyun oynadılar inan ondan başkasının sesi çıkmadı en son ablasına vururken yakaladım işte arabada eve gelene kadar tartıştık evde de başladı bağrınmaya bende en sonunda madem öyle ben boşanırım dedim ki ciddiyimde böyle giderse biter bende kii bitti bileee

kusura bakma canım ama eşinde neyse belki zoruna gider iyi valla seni eş diyemi yoksa dadı diyemi almış belki sen baştan tamam dedin ama sende bi cansın bukadar üzmeye hırpalamaya hakları yok seni ben hiç haksızlığa gelemem çok kızdım şimdi eşine

ya kızlar haksızsam söyleyin aslında benim sesimi hiç çıkarttırmaması lazım selimin anlamalı değilmi bu kız bunların bişeyi değilken bu kadar uğraşıyor ben fırsat bırakmıyım üzülmesine demeli ama tam tersi bacak kadar velet yüzünden birbirimize giriyoruzki daha 2 gün önce konuştuk bu konuyu dediğim gibi hala anlamadılar benim çocuğum olmadıklarını

hah o kadında bunu istiyo zaten çocukları fitliyo fitliyo sana saldırtıyo biliyoki kocan couklarına düşkün öylede olmalı sende dayanamıyasın gidesin fesat sey öyle şeyler sokma kafana canım şimdilik

canım en son bayramdan 3 gün önce almıştı o zamandan beri ne telde ne de yüzyüze görüşmediler.eşime ne söylesem banane diyor kendi haline bırak diyorkaldı ki nasihat edicekama ben kızınca kıyamet kopuyor beni kovmakla tehdit ediyor ağza alınmayacak küfürler sayıyor inan canımdan bıktım 1 buçuk sene içinde hayattan bezdirdiler beni

iste ben de genelde bunu goruyorum anlattiklarinda aslinda esinin tepkileri seni cok uzuyor. yeterince ilgini ve fedakarligini takdir etmedigi icin. haklisin da cok. gercekten ayip ediyor. ne biilim ne denir ne tavsoye edilir yasayan bilir ne zordur. insallah ne olursa olsun gonlune gore olsun makberim.

kusura bakma canım ama eşinde neyse belki zoruna gider iyi valla seni eş diyemi yoksa dadı diyemi almış belki sen baştan tamam dedin ama sende bi cansın bukadar üzmeye hırpalamaya hakları yok seni ben hiç haksızlığa gelemem çok kızdım şimdi eşine
zoruma gitmez canım evet beni dadı bakıcı yada ne biliyim köle niyetine kullanıyorlar yaa onlar evde kalıcak diye bi yere gidemiyorum varmı böyle bişeyy şuraya gidicem desem hemen çocuklar ne olucak ne olucaksa olsun banane yaparken banamı sordularda kahırlarını ben çekiyorum

makber bir de karismamayi dene birak ablasina mi vuruyor vursun aralarinda kavga dovus halletsin esin sana "niye ayirmisiyormusun bunlari" demek zorunda kalsin. bir de o zman gorsun sen de niye cocuk icin kavgaya izin veriyorsun iste burasini benim kafam almiyor.

amin günüm Allah razı olsun sizden ama yemin ediyorum artık çıldırma noktasındayım bak o kadar hakaret üstüne gittim az önce yanına hastaymış beyfendi ilgileniyim dedim yine kovdu yanından rahat bırak beni diyor ya Allah için söyle ne yapmışım ben bunları hakedicek

ben izin vermiyorumki günüm o saldırıya geçiyor direk bana küfür ediyor sessizmi kalıyım karşısında

makber ben biraz acık sözlüyümdür kalbini kırarsam kusura bakam olurmu iş sanin eşinde biter onla güzellikle konuşsanki yapmışsındır o ne diyo ozman başta konuşmadınızmı bunları bide özel olmazsa ailen izin verdimi eşinle evlenmene hani bazı anneler kızının 2 eş olmasına izin vermez ya o bakımdan sordum onlarada nahsettinmi nunları canım??

ben izin vermiyorumki günüm o saldırıya geçiyor direk bana küfür ediyor sessizmi kalıyım karşısında

kalma sende içinden küfret valla bak nasıl rahatlıcan bırak yatsın ilgilenme kız sende ben gibi yumuşaksın yüzüme küfretseler unuturum ben ama fazla iyilikden maraz doğarmış unutma

makber ben biraz acık sözlüyümdür kalbini kırarsam kusura bakam olurmu iş sanin eşinde biter onla güzellikle konuşsanki yapmışsındır o ne diyo ozman başta konuşmadınızmı bunları bide özel olmazsa ailen izin verdimi eşinle evlenmene hani bazı anneler kızının 2 eş olmasına izin vermez ya o bakımdan sordum onlarada nahsettinmi nunları canım??
konuştum tatlım konuşmaz olurmuyum başta çocukların geleciğini bilmiyorduk bizim planımız evliliğimiz oturur 5 yıl sonra çocuklarda büyümüş olur öyle alırız diyorduk ama daha 1 aylık gelinken geldiler işte ..ailem kızmaz olurmu ama salak ben dinlemedim işte o kadar büyük bi pişmanlık yaşıyorum ki kendime kin doluyum nasıl yaptım böyle bir aptallık ben yaa

hiçte aptal değilsin o kocan senin kıymetini bimiyo asıl o aptal ya ne diyeyim bende bazı şeyelrde annemi dinlemedim pişman oldum azcık şikayetlensem ben sana demiştim derdi ay çok zor boş ver kapatalım bu konuyu canın dahada sıkılmasın be güzelim yazık sana yıpratma kendini değmez valla o kadına oooh çektirtme olumu güçlü ol ALLAH yardımcın olsun

sağol bitanem ama artık gücümünde tükendiğini hissediyorum ağlamaktan gözümde yaş tükendi böyle giderse bende tükenicem..sağolun dinlediğiniz için başınızı ağrıttım sizinde :(((

makbercim sen sinirine yenik dusuyorsun biraz. bak tamamen haksiz olabilirim disardan oyle gorunuyor olabilir sadece bir acidan daha bakmani saglamak icin yaziyorum bunlari. sen esine ve duruma kizginsin o yuzden kucuk kizin yaptiklarini cok ciddiye aliyorsun. birak babasinin derdi olsun. yemeklerini kiyafetlerinie bak bosver bir sure en azindan boyle dene. bir de cocuklarla ilgili ne gitsin ne kalsin nnaesi gormedi vs kavga ediyorlar asla ilgi gosterme. bir dene bakalim ne olcuak.
tabii dedigim gb tamamen yaniliyor olabilirim. ama hicbir esin arasi ufak kiz yuzunden bu kadar bozulmaz sizin derdiniz birbirinizle. cocugu aradan cikartin cunku boyle olmuyor sorunlarin cozumu.
ama canim cidden zor tabii tum bunlar kendin icin bebek denerken baskasinin cocuklarina bakmak hem de sorunlu bir sekilde cok agir. ama sevabin da buyuk makbercim.

yok canim ne bas agritmasi, deme oyle keske ise yarar bir seyler diyebilsek. birazcik rhatlatsak seni ne mutlu bize. ama simdi ne yazikki ben de yemek icin kalkmaliyim benimki basladi aciktim diye soylenmeye. amannn bu adamlarin derdi bitmez!!

canımmm makbuşummmm bnmmm sıkma tatlı canını ne olur herşey olacağına varır bitanem
Kafana takmamaya çalış mesafe koy bitanem arana biraz eşinle anlasın neyin ne olduğunu kızlada ilgilenme fazla...Bunları söylüyorum ama sen herşeyin en iyisini bilirsin tatlım,herşey,in hayırlısını nasip etsin Allah ...

Back
X